Як навчити AMR і так само, як

Будь-який час, я прочитав Япа ... Я вирішив вирішити вашу проблему. Hule – інженер.

Я збираюся отримати фотографію інструктора. Як вам подобається? І навіть «з своїми руками» практично.
Так псує нінаду. Я знаю.

В цілому, ви приводите себе сумку, і в магнітному рекордері грає чіп, під грабом зомбі, вітер приємно в кризі і все добре. Але всі раптові дуки крутяться прямо ззаду, маленька люстра криється, і хтось оцифрований голос говорить: "Я буду стріляти голову зараз! й

Що робити в такій ситуації, дорогій другі? Я розповім тебе. Натиснути кнопку. Так, так ... для вирівнювання корпусів відносно осі руху, так що де йдуть колеса, його колеса слідують вам. І натисніть кнопку. "Хіч?" запитати мене. І ви маєте право.

Кнопка не повинна бути виправлена, вона повинна дати короткочасний імпульс при цьому тримати її. Підходить, наприклад, відкриття стовбура ВАЗ. Що б Головне - принцип роботи: Помішаний - вона закриває ланцюг, дайте - вона відкрита. Або, як на прикладі 2114, кнопка, щоб включити задні ліхтарі. Купити її можна для написання рублів в автозапчастин, і поставити її в вільні місця.

Р

Далі ми будемо потрібні речі, як це, 2 штуки. Ці активатори. близько 200 рублів.

доб.200

А нам потрібен кабельний канал, щоб кришка в ній йде відносно каналу без напруги. Що таке

Далі беремо кабельний канал і закриваємо торцеві отвори (чорний розпис, де), нагадуємо, що кришка повинна вільно ходити.

Потім ми будуємо структуру, в якій ми закріплюємо дверцятий активатор до каналу на шурупах, і підключаємо свою робочу частину до аварійної аварії, щоб активатор відкриває його при надходженні струму. Я не малю, як я зробив, тому що це не займе думка, щоб зрозуміти, що нам потрібна пеня, як ми робимо в школі з олівцями. Значення, вікно відкривається. І всі автомобілі різні. Хто комфортний, він зробить дизайн, головне:
Помістіть ці олівці, як показано на малюнку.

А потім хлопці, політ фантазії необмежений, звичайно, що саме ви заповнюєте ці олівці.

Почати з приготування їжаків в домашніх умовах на зварювальній кімнаті, закінчуючи вигнутими нігтями.
Швидкий варіант полягає в тому, щоб різати гофрований дріт, як це з виделкою різак)
Я все! )

Джерело: