Поездинака на ТОВ "СКОДА" (Украина)

Добрий день, кожен.
Хочу поділитися фотографіями про подорож в західну Україну на заводі з монтажу Skoda.
Це мій перший пост, я сподіваюся, що ви знайдете його цікаво.
Я працюю в якості гарантійного інженера на Audi, ŠKODA та SEAT.
Вчимося про наміри шкільного клубу відвідати завод на заході Україна, успішно впав на хвостик.
Я покажу вам прямо зараз.
Це буде 79.

1820479

З різних міст України вирушили на маршрут. Ми залишили Запоріжжя для Дніпропетровська, де ми зустрілися з школярами Дніпра і кинулися на захід. Так були обставини, що колона шкільного клубу під проводом Honda Sivik. Я був в західній Україні вперше і я дуже любив дорогу і природу західної України.

1 999 р.

З одного боку гори, на іншій гірській річці.

Ми переїхали в колонку близько 10 автомобілів, кожен екіпаж був обладнаний навігатором (право в разі) і радіо.
Картини дороги та природи, взяті на шляху назад, так що вони будуть після фото заводу.
Перше місце нашої парковки - місто Ужгород.
На фото, вид з балкона туриста в Ужгороді.

Я здивував досить низькі ціни на проживання та харчування в порівнянні з Східною Україною. Я не пам'ятаю точну ціну, але двомісний номер в туристичній вартості близько 200 гривень в день. У вартість входить сніданок.
Тоді ми пішли на село Соломоново на дуже кордоні України, де фактично знаходиться рослина Єврокар. З Ужгорода близько 20 хвилин їзди на машині.

Це стоянка перед заводом, яка стала місцем зустрічі для всіх екіпажів з різних міст країни. Відвідування заводу офіційно оголошено та погодився з управлінням заводу, компанія Eurocar - головний імпортер Skoda в Україні. Також мережа заправок WOG видала бензинові купони на екіпажі, що значно знизили фінансові витрати. Не думаю, що це перший раз я пишу те, що я думаю.

Моя дружина також впав на хвіст шкільного клубу і навіть гордо фотографував прапор.

І це мене і загальний вигляд заводу від стоянки.

Завод дуже здивував мене своїм компактним розміром. Я чекав щось більше. В університеті пройшов стажування на заводі «АвтоЗАЗ» (де-ланос, Chevrolets та ВАЗ), тому наша стара радянська рослина становить близько 10 разів більше, ніж єврокар. І результат, як кажуть вони на обличчі. О, прийти на.
Ми вже ввійдемо і бачимо транспортер.

Монетіально, виробництво Skoda Octavia Tour було припинено і під час нашого візиту завод був практично ходьба і чекав компоненти для автомобілів A5 і SuperB.
Ми були першими, щоб побачити в Україні автовокзал.

Це монтажний магазин. На мою думку, вона займає не менше 4-ї частини всієї рослини (це для того, щоб ви менше знали розмір рослини).
Я був вражений на чистоті заводу. За кордоном.

Поездинака на ТОВ "СКОДА" (Украина) р.

Сайт перевірки системи гальмування.
Є дуже серйозний контроль якості на заводі. Кожен працівник робить свою роботу дуже відповідально і ефективно. На заході не дуже добре, тому кожен тримається на своїй роботі.

Надб був переданий натовпу за сльози, а потім тест-драйви були проведені на ньому.

Моя дружина захопила рульове колесо, сказав мені, що я хотів, щоб заробити однаково. Це перший раз, коли я шкодував, приймаю його з мною.

Це склад, де зберігаються компоненти.

Частини і органи доставляються залізницею безпосередньо до заводу. Рейки поза вікном праворуч від складу.

Лінія складання знову.

Двигун в рядку для установки.

Поездинака на ТОВ "СКОДА" (Украина) доб. 2

Двигуни, після установки навісного обладнання на них.

ICE фото ближче. До речі, як співробітник служби, я скажу двигуни на соди досить якісно.

На робочому місці є комп'ютеризований, робоче місце ідеально, все підписано.

3250Р. 3700Р.

Все зроблено для полегшення праці людини. Показані точки затримки та іншої необхідної інформації.

Завод має багато обладнання, все сучасне. У мене є багато фотографій, тому я вибрав найцікавіше.

Я шкодую, але я не пам'ятаю, що це таке.

У цій кімнаті двигун випробувано і комп'ютери записують всі характеристики двигуна.

Гальмовий стенд.

Паркування готових вагонів і прилетених кузовів.

Окремо збережені кузови для автомобілів Skoda Praktik, для компанії Coca-Cola вони вже пофарбували в потрібний колір.

План виробництва на стіні.

У комплекті шасі.

Робота в повному гойдалці, але все ще зрозуміло і акуратна.

Випробувано також електронні системи транспортного засобу.

Після чого відбувається контроль.

Передній вид.

Далі автомобіль починає звикати до українських доріг.

Джерело: