573
Кемпінг буржуа
Кожна людина повинна іноді відпочивати від роботи своєї справи. Я не маю на увазі, щоб порізати себе в горілку в п'ятницю, але в понеділок трохи подрібнити, знову на робочому фронті. Це свято занадто активний (Я маю на увазі, занадто активний здоров'я). І ми зараз говоримо про те, що іноді нам потрібно уповільнити, подивитись, змінити ситуацію. Природно, найкраще, щоб піти кудись на канікулах, а не обов'язково до моря (навіть на думку Яповських жахівських розповіді про Таміл, в Турків-Єгиптах розслабляючи). Іноді немає відпочинку, але можна знайти кілька днів. У цій ситуації багато хто бажає бачити родичів в селі, тобто природи. І з тих пір я не маю сільських родичів біля Калгарі (всі залишилися в Донецькій області, в знаменитій рибній кав'ярні Куз-Михайлівка), звичайний кемпінг приходить на допомогу.
По-перше, вони використовували, щоб піти на три або чотири сотні кілометрів, в озері, щоб купити (в районі Калгарі всі холодні), або в гарячих природних джерелах до сметани. І я думав його. Ведуться сотні кілометрів і хвилюючись, що не буде місця, і вам доведеться повертатися, якось не плащ, так як фахівці пояснювального словника Дала. І я думав, чому не звертаю увагу на сусідні місця, які я давно відома. Але є ліс, є чисте повітря, є місце для прогулянки. А ввечері м'ясо на вогні, але під червоним. І їхати тільки нічого, п'ятдесят кілометрів плюс або мінус, в залежності від кемпінгу. Виїзд на кілька ночей - це гарна річ.
Отже, ми побували пару раз цього літа, ми знову зберемося на початку вересня, а потім почнемо холодно. Я покажу вам 72 фотографії Почнемо з кемпінгу і його оточення.
2,2 км Оскільки місця, незважаючи на відносну близькість Калгарі, все ще незрівняні, задоволення доречні.
3. У Вода повинна бути накачана вручну.
4. У Багато людей, однак, воліють виходити з такими причепами кулера (RV), які мають все, в тому числі телевізор, кондиціонер та інші задоволення цивілізованого табору, але я не готовий обстріляти десятки, якщо не сотні доларів для такого відпочинку. Так, і зберегти це засіб відпочинку слід десь у вільний час.
5. Умань Так ми віддаємо перевагу наметам.
6. Жнівень Я використовував, щоб постраждати на надувному ліжку, як водний матрац, а потім купили такі ліжка. Дуже зручно. Головне не забувати спальних мішків.
7. Про нас Стіл і гриль завжди є. Тим не менш, один раз був вибухом, коли через високу пожежну небезпеку вони не допускаються до пожежі. Вони обсмажують м'ясо на газовій плитці. Всі пальники були жирними. Але вони не були голодними і заспокійливими.
8. У Він виглядає красиво на зеленому кольорі.
9. Навігація І просто зелений.
10. Це дерево має три вершини.
11. Загальний вигляд сайту
12. І його підрахунки.
13.00 р. Ніч.
14. Народна дитяча веселка, а також доросла, але тільки тоді, коли напій переплітається на ставка зефіру (Я навіть не знаю, як це російською мовою, щось злегка нагадує зефір).
15.00 р. Для миття посуду, прохолодний чайник з віскі від ІКЕА стане в нагоді.
р.
16.00 р. Вранці, тому що погода хороша, а потім йде в район.
17.00 р. Район відрізняється.
р
18 років Маршрут No1 По річці і...
19.00 р. Стирання сходів.
20. Не було занадто лази, щоб зробити такий прохід.
21. Бампер молодий.
, Україна
22. Неодино.
23. Це не так.
24. І більше.
78415968
25. І більше.
26. Коментарі суперфлюзні
27. Маршрут два. Більше ніжних, але все ще з періодичними вгоруми і низами.
28. Ви думаєте, що це просто очищення?
29. Ні. полуниця
р.
30. Ягода привітати.
31. Дружина говорить про те, що вона лікує (паїна?).
315210
32. Це багато зеленого.
33. Ви покажете перед природою, і ви будете так скручені.
34. Лілія.
35. І не один.
36.00 Р Висівки повинні добре поводитися, якщо він вийшов корінь. Коріння трохи слабкі, хоча.
190252р.
37. Вони в різних формах.
38.
39.00 р.
40. Я не знаю, що це.
41. Розп'яття квітуча. До речі, якби національний квітка провінції-на автомобільних числах навіть присутніх.
42. Хочу спробувати ягоди. Моя дружина не дасть мені.
43. Маршрут Три. Також в лісах вперше.
44. Мости люблять це.
45. І вони теж.
46. Хвости скрізь. І папороті, теж.
Габаритний зображення
47. Я подарую вам гриб.
Габаритний зображення
48 Символ Шотландії. Вона схожа на руп.
49 кв.м. Або засвідчуйте, як вам подобається.
50.00 р. Це незвичайне. Білий.
3681.
51. Це смішна річ, яка перетворюється в ...
р.
52. Не отримайте це.
67081
53. Ось річка. З холодною гірською водою і теплостійкими канадськими дітьми і тітами.
54. Кілька зображень не потрібно коментаря.
Р
55.
56.00 р.
57.00 р. Вода чистота. Ви можете пити безпечно.
58. Повернувшись до нас.
59.00 р. Де nerds? Що таке зелений простір?
60. Дуже дякую.
61.
62.
Додано до [mergetime]1314109609[/mergetime]
р.
63. Стегнация.
64. Ось пороги.
65.
66.00 Р
67. Хто говорить про те, що це нехай?
68.
26922934
69.00 р.
70.00 р. Ви можете побачити тут.
1899099
71. Все правильно, нехай з річки.
72. Ось кінець казки, і хто слухав, що терпіння досить.
Дуже дякую.
Джерело:
По-перше, вони використовували, щоб піти на три або чотири сотні кілометрів, в озері, щоб купити (в районі Калгарі всі холодні), або в гарячих природних джерелах до сметани. І я думав його. Ведуться сотні кілометрів і хвилюючись, що не буде місця, і вам доведеться повертатися, якось не плащ, так як фахівці пояснювального словника Дала. І я думав, чому не звертаю увагу на сусідні місця, які я давно відома. Але є ліс, є чисте повітря, є місце для прогулянки. А ввечері м'ясо на вогні, але під червоним. І їхати тільки нічого, п'ятдесят кілометрів плюс або мінус, в залежності від кемпінгу. Виїзд на кілька ночей - це гарна річ.
Отже, ми побували пару раз цього літа, ми знову зберемося на початку вересня, а потім почнемо холодно. Я покажу вам 72 фотографії Почнемо з кемпінгу і його оточення.
2,2 км Оскільки місця, незважаючи на відносну близькість Калгарі, все ще незрівняні, задоволення доречні.
3. У Вода повинна бути накачана вручну.
4. У Багато людей, однак, воліють виходити з такими причепами кулера (RV), які мають все, в тому числі телевізор, кондиціонер та інші задоволення цивілізованого табору, але я не готовий обстріляти десятки, якщо не сотні доларів для такого відпочинку. Так, і зберегти це засіб відпочинку слід десь у вільний час.
5. Умань Так ми віддаємо перевагу наметам.
6. Жнівень Я використовував, щоб постраждати на надувному ліжку, як водний матрац, а потім купили такі ліжка. Дуже зручно. Головне не забувати спальних мішків.
7. Про нас Стіл і гриль завжди є. Тим не менш, один раз був вибухом, коли через високу пожежну небезпеку вони не допускаються до пожежі. Вони обсмажують м'ясо на газовій плитці. Всі пальники були жирними. Але вони не були голодними і заспокійливими.
8. У Він виглядає красиво на зеленому кольорі.
9. Навігація І просто зелений.
10. Це дерево має три вершини.
11. Загальний вигляд сайту
12. І його підрахунки.
13.00 р. Ніч.
14. Народна дитяча веселка, а також доросла, але тільки тоді, коли напій переплітається на ставка зефіру (Я навіть не знаю, як це російською мовою, щось злегка нагадує зефір).
15.00 р. Для миття посуду, прохолодний чайник з віскі від ІКЕА стане в нагоді.
р.
16.00 р. Вранці, тому що погода хороша, а потім йде в район.
17.00 р. Район відрізняється.
р
18 років Маршрут No1 По річці і...
19.00 р. Стирання сходів.
20. Не було занадто лази, щоб зробити такий прохід.
21. Бампер молодий.
, Україна
22. Неодино.
23. Це не так.
24. І більше.
78415968
25. І більше.
26. Коментарі суперфлюзні
27. Маршрут два. Більше ніжних, але все ще з періодичними вгоруми і низами.
28. Ви думаєте, що це просто очищення?
29. Ні. полуниця
р.
30. Ягода привітати.
31. Дружина говорить про те, що вона лікує (паїна?).
315210
32. Це багато зеленого.
33. Ви покажете перед природою, і ви будете так скручені.
34. Лілія.
35. І не один.
36.00 Р Висівки повинні добре поводитися, якщо він вийшов корінь. Коріння трохи слабкі, хоча.
190252р.
37. Вони в різних формах.
38.
39.00 р.
40. Я не знаю, що це.
41. Розп'яття квітуча. До речі, якби національний квітка провінції-на автомобільних числах навіть присутніх.
42. Хочу спробувати ягоди. Моя дружина не дасть мені.
43. Маршрут Три. Також в лісах вперше.
44. Мости люблять це.
45. І вони теж.
46. Хвости скрізь. І папороті, теж.
Габаритний зображення
47. Я подарую вам гриб.
Габаритний зображення
48 Символ Шотландії. Вона схожа на руп.
49 кв.м. Або засвідчуйте, як вам подобається.
50.00 р. Це незвичайне. Білий.
3681.
51. Це смішна річ, яка перетворюється в ...
р.
52. Не отримайте це.
67081
53. Ось річка. З холодною гірською водою і теплостійкими канадськими дітьми і тітами.
54. Кілька зображень не потрібно коментаря.
Р
55.
56.00 р.
57.00 р. Вода чистота. Ви можете пити безпечно.
58. Повернувшись до нас.
59.00 р. Де nerds? Що таке зелений простір?
60. Дуже дякую.
61.
62.
Додано до [mergetime]1314109609[/mergetime]
р.
63. Стегнация.
64. Ось пороги.
65.
66.00 Р
67. Хто говорить про те, що це нехай?
68.
26922934
69.00 р.
70.00 р. Ви можете побачити тут.
1899099
71. Все правильно, нехай з річки.
72. Ось кінець казки, і хто слухав, що терпіння досить.
Дуже дякую.
Джерело: