517
Жорсткий дисковий пристрій.
Я думаю, що багато вас цікавить жорсткий диск. Я хотів би писати цей огляд на довгий час, але я не маю зайвих або зламаних залізниць, але тільки вчора один з дизайнерів зламався.
Це, так, щоб говорити, ветеран магнітний перевізник, старий Seagate Barracuda 7200. 10 2500 гб, багаторазово ремонтовані. Але це був час і я вирішив пожертвувати його на цей огляд.
33 зображень
Зловживання несправності - пошкоджена котушка 2r2
Видаліть чохол, відкривається огляд, так звана зона проростання. На алюмінієвих дисках - млинці, інформація зберігається.
Болти.
Вид з дна шемблока.
Ми приймаємо контрольні збори. Я не буду говорити про компоненти дошки, вам не потрібно, і я лазу.
Оплатити зверху.
Підсумок.
Диски накладні на ручку.
Верхній магніт.
Вийняті болти.
672950 р.
Видалити кільце тиску. Каблучка тримає пластини разом, запобігаючи їх переміщенням.
Видаліть розподільне кільце. Дуже легкий, виготовлений з немагнітного сплаву.
З матом і кричить, видаліть верхній магніт, магніт неодимій і дивно сильний.
Видалити голову читання.
Самі голови.
Ось ми бачимо котушку, яка є частиною блоку голови. Котушка і магніти утворюють привід, він переміщає голови.
Фільтр циркуляції, що захищає від вологи і пилу.
Нижній магніт.
Отримай його. Чорна деталь дивної форми є фіксатором, звільняє магнітні голови, коли млинці отримують імпульс, фіксує голови від рухів при зупинці дисків.
р.
Відхилена зона проростання.
Зняти зверху млинець.
Спендель.
Другий розподільний кільце.
Зручна зона проростання.
Зручна ручка.
Всі болти знімаються.
Це композиція.
29 кв.м.
30.
31.
32.
Для аналізу необхідно: викрутка (Я апологізую для неупередженого зовнішнього вигляду - собака прикуса), Т20 і ПЗ1 укуси, силові засоби і крокові руки автора.
Дуже дякую.
Джерело:
Це, так, щоб говорити, ветеран магнітний перевізник, старий Seagate Barracuda 7200. 10 2500 гб, багаторазово ремонтовані. Але це був час і я вирішив пожертвувати його на цей огляд.
33 зображень
Зловживання несправності - пошкоджена котушка 2r2
Видаліть чохол, відкривається огляд, так звана зона проростання. На алюмінієвих дисках - млинці, інформація зберігається.
Болти.
Вид з дна шемблока.
Ми приймаємо контрольні збори. Я не буду говорити про компоненти дошки, вам не потрібно, і я лазу.
Оплатити зверху.
Підсумок.
Диски накладні на ручку.
Верхній магніт.
Вийняті болти.
672950 р.
Видалити кільце тиску. Каблучка тримає пластини разом, запобігаючи їх переміщенням.
Видаліть розподільне кільце. Дуже легкий, виготовлений з немагнітного сплаву.
З матом і кричить, видаліть верхній магніт, магніт неодимій і дивно сильний.
Видалити голову читання.
Самі голови.
Ось ми бачимо котушку, яка є частиною блоку голови. Котушка і магніти утворюють привід, він переміщає голови.
Фільтр циркуляції, що захищає від вологи і пилу.
Нижній магніт.
Отримай його. Чорна деталь дивної форми є фіксатором, звільняє магнітні голови, коли млинці отримують імпульс, фіксує голови від рухів при зупинці дисків.
р.
Відхилена зона проростання.
Зняти зверху млинець.
Спендель.
Другий розподільний кільце.
Зручна зона проростання.
Зручна ручка.
Всі болти знімаються.
Це композиція.
29 кв.м.
30.
31.
32.
Для аналізу необхідно: викрутка (Я апологізую для неупередженого зовнішнього вигляду - собака прикуса), Т20 і ПЗ1 укуси, силові засоби і крокові руки автора.
Дуже дякую.
Джерело: