Путін через очі німецького мультфільмиста

Відкритий сьогодні німецький інформаційний сайт "Спегель" і не вірив очі - в відділі "Сатир" карикатура прем'єр-міністра Росії. Може бути, вони будуть викликати когось подвійне почуття, але, особисто, я посміхався. Я розміщую фотографії до суду.

10 мультфільми Bernd Zeller

1,1 км Владимир Путін є єдиною главою уряду, яка може їздити, дайвінг, стріляти і випікати. Тим не менш, багатоцільовий може бути ще більш, або більше.

2,2 км Не знаю, що він має старе мистецтво бойових робіт, так як багато бойових роботів довелося побачити. Поразкові машини трансформуються в Лада.

3. У Немає стільникового телефону? Це не справа в імперії Путіна. При необхідності він особисто використовує своє тіло, щоб посилити сигнал. (Цириличне слово на фото «Особливе» - «за додаткову плату»)

4. У Як хлопчик, він був більш президентом і головним, ніж інші. Під час написання на суперечці він не тільки зумів дістатися до хутричної відстані, але і впав дерево з струмком. На сьогоднішній день незастрахований результат!

Р

5. Умань Чудовий жанр анемекдоного сюжетуtelling, Standup Camedi, він не схожий на інші. Після всього, під час його виконання, навіть буде використовуватися пожежний експінг, який фактично тільки прикраса.

6920499

6. Жнівень Нессі, на жаль, залишився бездокументованою. В той час як намагатися взяти картину, монстр зумів втекти.

7. Про нас Жінки люблять це, і все в одному цілеспрямованому русі це може відокремити жовток від білка. Кожен хоче мати таку чоловіка в домашніх умовах.

р.

8. У Він був першим і поки що єдиний, хто зумів стрибати по річці Москви на мотоцикл. І тільки через те, що під час польоту він відриває від мотоцикла і через його фізичну силу підштовхував його.

р.

9. Навігація Неймовірно зустріли Путіна: кинулися, неприпустимо, кам'яний будинок третього поросят.

10. Недавній пошук скарбів був не зовсім успішним. Хтось бити Путіна, який він зараз пошкодить і буде оголошений державний ворог.

Джерело: