Ну, ханська торгівля?

18 фото + кілька літер

Головна

Вранці, як я готував сніданок, телефон рег.
Привіт?
-Привіт, Mit!
- Привіт, Андрій Чому ви зателефонуєте?
- Послухайте новини?
Що?
- Соб'ян взяв всі п'ятниці на ніч.
Як? В одну ніч ??? Є тисячі!
до Що це? Візьміть прогулянку, візьміть картину...
- Як рекламодавці? В цьому випадку нараховується мільярд доларів.
до Вони скажуть, що вони будуть сушені. Це без використання.
Точно.
Після роботи я проходив через центр Москви.
Я хочу, щоб знайти один.
Ой, соромитися!
Тепер ви прогуляєте по вулиці...
Я відчуваю, що я повернувся до СРСР.
Зареєструйся!
Ег ...
1,1 км На фото проспекту Сахарова 2 роки тому (1-й і 2-й фото були взяті з милом):

2,2 км Це те, як він був протягом року тому:

3. У Тверська з середини дня:

, Україна

4. У На вулиці Мохова між Манежем та Старим університетом:

5. Умань Великий Гординка. Недавній контроль ситуації навколо Кадаша. На вулиці від дренажного каналу до метро «Третяковська» вішали не менше 15-18 розтяжок. Ось вчора:

6. Жнівень І пішов до саду. Режисер: Майяковскій площі (до готелю Пекін):

7. Про нас Переміщення по саду на тролейному будинку знято будинок, який стоїть на куті Садово-Чернодикської та Малої Бронної. Ось фото з тижня тому (у той час я був моніторинг Козіха):

8. У Ось що сталося вчора. Роботодавці поспішають зняти конструкції:

р.

9. Навігація Все над Садовим кільцем. З багатьох будинків або вже вилучено ліс з колишньою рекламі або готуванням для видалення:

р.

10. І так я прийшов на рідну Смоленку. Дуже багато вже змінився для кращого. Будівля з Смоленським делі на першому поверсі на тиждень тому:

11. Так це сталося.

12. Будівля по вулиці від Міністерства закордонних справ (з колишнього магазину Руслана) кілька днів тому:

Р

13.00 р. Так було вчора:

14. Але є ще деякі розтяжки на площі. Вид з площі до набережної та Кутузовського проспекту:

15.00 р.

16.00 р. Єдине, що залишилося на місці розтяжок, є етикетками компаній, які виробляють і встановлюють рекламу. За законом, вони можуть бути вилучені тільки через суди:

17.00 р. Але щоб бути чесною, я не був андройований цими розтягами, як ті, гіпертрофовані гігантські телевізори, побили прямо в історичний центр, безперечно розшуку архітектурного середовища:

18 років Я хотів би зв'язатися з нашим Майором Собианіном через цей блог.
Шановні друзі! В історичному центрі є просто красива! Моя глибока повага для вас. Але ви ще не доторкнулися до питання видалення цих гігантських телевізорів, які, на мій погляд, подразнюють величезну більшість Московітів. Чи не це час, щоб боротися з цими повідомленнями?

Додано до [mergetime]1314704538[/mergetime]
Ось деякі проблеми, які я бачив в Інтернеті:
Нарізання брекетів почалося ближче до середини дня. Допомогти працівникам, призначали поліцейські, які регулювали руховий потік таким чином, щоб не створювати бруків.
АЛЕ!
Відповідно до закону «Про рекламу», органи влади не мають права розбирати самі смуги.
Однак чиновники розрізають тільки самі тканини, залишаючи всі кабелі.
Напередодні акції власники підопічних пообіцяли, що вони знову повісили рекламу по місту і висушують чиновники за шкоду.
Вже відомо, що рекламні агенції подали 11 позовів проти Департаменту медіа та реклами та одного судового рішення проти московського уряду про незаконність скасування контрактів та заборонених обручень.
Перше слухання у цих випадках відбувається у вересні.
Добре, давайте чекати.
На всіх рахунках «бороть» буде весело і серйозно.
Після того, як всі мільярди доларів нараховуються.

р.

Джерело: