Будь ласка, не порушайте збірку, буде 7 фото і трохи тексту.
Моя сина забирала книги з домашньої бібліотеки. А коли він вийшов з полиці Стівенсона, книга відкрита і скарб хлопчика з нього знизився. Послухаючись вставками і спогадами, скарб був закладений в кінці 80-х років.
Я пам'ятаю, що цей пакет є або під чіпсами або під висушеними бананами. Наші друзі від GDR привезені в Але лайнери грали в фантомах ...
На думку Дональда Дака, була найменша «валюта».
Зіграно, як це, перш за все, було потрібно "красити", тобто вдарити фистів, в яких затискачі були зафіксовані ... після того, як фантас був переміщений разом і визначено їх номінальне значення.
Хто пішов з розуму... Далі обгортки, складені в пальму на підлозі, стикаються вгору (або вниз, я не пам'ятаю...) і взяли вдарив палі з пальмою ...
Кілька фантастичних, після удару пролетіти і перевернути... Oppa-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a-a Наступний хіт опонента...
р.
Джерело: