Небесні ювелірні вироби

Вентилятори літаків рідко люблять роторний апарат. Це важко пояснити. Деякі люди думають про те, що тут менше романтики. Хтось не надихає радості в скупості асортименту різнокольорових живих виробів, кількість яких роторний апарат чітко програє в різноманітність різнокольорових кольорів цивільних літаків. Ви можете зануритися в причини, чому вертоліти викликають менше милих і радять серед любителів неба.

Але факт залишається те, що вертоліт є одним з найпопулярніших літаків, які можна зробити практично будь-яким. Земля на місці і повісити в повітрі, кидати війська і взяти поранені, виступати в якості будівельного крану і зробити відмерлі петлі. І люди, які контролюють ці машини, на роль другого плану в сучасній авіації, не погоджуються.

18 фото © alexey-viper

01. Мар Повітряні сили відомі різні часи. Надії сьогодні. Центр бойового використання та перепідготовки військо-авіаційного персоналу У період, коли бортові літаки в основному сидять на землі через брак гасіння, роял пропелерів не припинився. Для будь-якої військової операції, чи варто це пульсуючий Північний Кавказ або участь у миротворчій місії під егідою ООН десь у великих пісках Африки, що вимагають підтримки вертольотів.
А ми традиційно тренуємо пілоти для країн-покупців нашого літака. Отже, тут, під Торжком, ви можете зустрітися з пілотами, які говорять різні мови, і ігристої шкіри всіх кольорів веселки. Центр навчає літати фалкони з Венесуели та Далекого Сходу, а першим отримувати всі нові військові роторні апарати.

703754

02. Мар Авіаквитки почалися сьогодні о 16:00. Мрія для тих, хто любить спати довше. Щоб сказати, що життя кип'ятіння тут, щоб сказати нічого. Де б ви виглядали - скрізь лоджітні вертольоти, які практикують різні елементи аеробатики. Вище одна з паркувальних колодок, що піднімає хмару пилу, одна бригада, яка подається в контемплятивну позу, і сто метрів зліва від іншої екіпажу, безперечно катування лебідки, знижуючи навантаження на мортальну землю. Все це тісно дивиться на ВВП.

03.03.2014 р. Робочі будні дні приступають без полос і бігу. На радіолокаційному екрані не знають миру.

04. MI-28 прокатав в паркувальний лот. Половина години на обслуговування, заправка, зміна екіпажу - і він повернеться до небо.

05. У У сусідньому паркінгу, який продається тут цензурою, KA-52, рушійником, готується до вильоту.

06. У Зрозуміло, процедура перевірки всіх систем перед вильотом, без будь-яких клопотів і люків, взялася буквально за кілька хвилин. Ми не встигли ходити по машині по колу і пару разів, так як леза почали збивати серпень повітря, і довелося відіграти 30 метрів.

07. Мар Він стрибав дуже швидко, як кора, що летить з ретельно шакенної пляшки шампанського.

08. У. Моя компанія не повинна довго чекати. Кілька секунд і вона була занадто пізно до хвилі.

09.03.2015 р. Військовослужбовці лікували натовп цивільних осіб, що працюють з камерами з терпінням, хоча вони, ймовірно, повинні зробити деякі зусилля для цього.

10. Процедура навчального процесу нагадує конвеєр. Двигуни не висуваються, одна бригада залишила дошку, другий забрав кабіну - і роторний апарат знову засохне в небо.

11. А місце вирушили вже наступну бригаду.

12. Дії в аномальних ситуаціях, які можуть виникнути в будь-якому польоті, опрацьовуються на тренажері. Пристрій вражає. Про проектори десятки формують панорамну картину навколишнього простору. Ефект присутності більш ніж дивовижний. Вже кілька секунд, що знаходяться всередині цієї візуальної сфери - і починає запамороовуватися. Детальніше... Я можу сказати, що ви можете бачити, як морська хвиля нижче перерву на березі.

13.00 р. Цей рейс знаходиться в районі Адлера. База даних, що формує картину околиця, є свіжим - новий термінал аеропорту Сочі намальовується і обставлюється лайнерами всіх можливих авіакомпаній, від Aeroflot до Lufthanza.

, Україна

14. Варто відпустити блогер в кабіну, так як польотна аварія не займе довго.

15.00 р. Розклад рейсів і обідів. Дуже добре розуміє, що безпека польоту буде набагато вище, коли пілот не замислюється про плиту борщу під час бойових дій.

16.00 р. Serviroka, звичайно, не ресторан, але ніхто не залишив тут голодний.

17.00 р. Я думав, чому не здогадувати проблему джемів трафіку, будувати кілька таких машин для найвищих посадових осіб держави в модифікації, скажімо, "членство"? Діапазон польоту Mi-28 дозволяє впоратися з таким завданням, а рівень захисту дуже високий. Подивіться на товщину дверей. Я не думаю, що це буде проблема, щоб отримати схвалення від FSO.

18 років Продовжуємо рейси в місто і рейси. І я хочу, щоб наші авенти були тільки одними з них - давайте всіляко навчатися.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное