609
Архиз. Серпень 2011. Трохи походу.
Я завітав цього літа на гірському поході в Архиз, отримав багато неймовірних емоцій - Я вирішив поділитися цією радістю. Звичайно, ви не можете розповісти все на фотографіях, але я спробую. Всього буде 65 фото.
Ми їдемо на автобус з Ростова до Невінки, з Невінки до Архизу таксі.
01 мар
А ось ми на пошті в Архизі. Ми ведмеді з переходами в прикордонну зону і ми вирішили піти на інший маршрут.
02 мар
Перш за все, ми йдемо до Таулу гладі для хліба, і для гілочок.
03 мар
У Таулу радості. Панорама Mount Sofia.
04 мар
Після їжі ми переїжджаємо на сайт першого «кліматизації» табору, трохи далі, ніж місячне очищення. Я був щасливий, щоб принести Kamaz-locomotive, я не мав йти довго. Десь по дорозі.
05 мар
р.
Після кемпінгу ми йдемо в ліс для грибів. Ось один з них.
06 мар
р.
Тут йде суп. Останні продукти харчування людини.
07 мар
р.
Ну і починається перший день поїздки. Кожен дуже веселий, так далеко...
08 мар
Всім чином вперед, мережа за капітаном!
09 мар
Вид на гори.
10 хв
Вид на гори.
11.
Детальніше
12.
Панорама.
13 хв
р.
Зберігати, все ще оповіщення. Зайдіть 40 хвилин, 5 хвилин без рюкзаків. В даний час є моменти перекриття з рюкзаками.
14.
р.
15.00 р.
Орел, дивитися нас.
16 мар
1 999 р.
17.00 р.
Габаритний зображення
Увійти
18 років
19.00 р.
р.
20.
21.
Перший прохід, який ми приймали уз-монтаїну, вважається некатегоричною і легкою. Коли ми зустрілися з ним, захопили все в світі: той факт, що я вирішив приїхати сюди, і наш капітан, гори і т.д. Гора не тільки дуже красива, але дуже важко фізично! Але коли ви подивитеся на це і побачите красу навколо вас, ви забудете всі труднощі. Перегляд з проходу.
22.
Ми сіли на півгодини і вирішили не піти на - це було гідне, і нові предмети, серед яких я був, почав підніматися. Озеро - це чудове місце, щоб встановити табір.
23.
Поставлення намету відповідальність
24.
418708
Кемпінг налаштовує!!!
25.
Тепер Мона і покупця)
26.
Р
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ви не можете залишити нічого на вулиці – все в наметі, інакше це буде волого!
27.
Ранок. Другий день походу починається. Ви відчуваєте краще - це простіше йти, акліматизація була успішним.
28.
29 кв.м.
30.
31.
32.
Складна частина другого дня. Визначте складну пасту на «сході» з одного проходу в інший. Довгий, жорсткий і небезпечний.
33.
Ми нарешті отримали воду. Перехід був сім годин без води і природно без обіду. Що дивовижна вода, яка була!!!
34 кв.м.
Не пройдемо далі. Дуже сподобалося озеро.
35.
499 р.
36.00 Р
Дуже холодно вночі і вранці. Трави і намет в морозі. Погляд льоду.
37 хв
Сонце підніме - це час, щоб піти! Розпочався третій день походу.
38.
До озера.
39.00 р.
Херсон
40.
р.
41.
Невеликий льодовик і озеро.
42.
Ми їдемо до 17 проходів. Звідки ми повинні вийти з неї. Склад: 1Б.
43.
Давай туди.
44.
Віджети...
45.
Невелика поломка диму і на шляху...
Вибрати 46 _
На шляху до озера. Найбільший в Карачаї-Кіркасії. Здається, щоб бути близьким до нього, але насправді stomp і stomp, але ми в іншому напрямку.
47.
Але це озеро на нашому шляху. Ми трохи відпочивали, хтось занурився і пішов далі. Цей колір дає озерну глину.
48.
Забудь ще один прохід, забути ім'я, останнє за сьогодні.
49.00 р.
Характерною особливістю є те, що сонце ще блискуче, і місяць вже з'явився.
50.00 р.
51.
р.
День 4 походу. Візьміть фінальний прохід. Федосєв Пас.
52.
53.
Р
54.
55.
56 км
Вся команда тут.
57 км
Голова довгого спуску до місячної гладі...
58.
59.00 р.
р.
На одному з зупинок ми познайомимося з «красою дерево».
60.
Приходьте.
1 610 р.
Є річки і дерева. У вас є вогонь і скільки чаю ви хочете!
62.
Люблю оболонку.
63.
Кінь.
64 кв.м.
Це його. В останній день Таулу радий знову (зново - хороші будівельники привозили нас), смачні хичини і Карачаї пиво, таксі до Невінки і дому в Ростов. Дуже дякую.
65 км
790884, Україна
Джерело:
Ми їдемо на автобус з Ростова до Невінки, з Невінки до Архизу таксі.
01 мар
А ось ми на пошті в Архизі. Ми ведмеді з переходами в прикордонну зону і ми вирішили піти на інший маршрут.
02 мар
Перш за все, ми йдемо до Таулу гладі для хліба, і для гілочок.
03 мар
У Таулу радості. Панорама Mount Sofia.
04 мар
Після їжі ми переїжджаємо на сайт першого «кліматизації» табору, трохи далі, ніж місячне очищення. Я був щасливий, щоб принести Kamaz-locomotive, я не мав йти довго. Десь по дорозі.
05 мар
р.
Після кемпінгу ми йдемо в ліс для грибів. Ось один з них.
06 мар
р.
Тут йде суп. Останні продукти харчування людини.
07 мар
р.
Ну і починається перший день поїздки. Кожен дуже веселий, так далеко...
08 мар
Всім чином вперед, мережа за капітаном!
09 мар
Вид на гори.
10 хв
Вид на гори.
11.
Детальніше
12.
Панорама.
13 хв
р.
Зберігати, все ще оповіщення. Зайдіть 40 хвилин, 5 хвилин без рюкзаків. В даний час є моменти перекриття з рюкзаками.
14.
р.
15.00 р.
Орел, дивитися нас.
16 мар
1 999 р.
17.00 р.
Габаритний зображення
Увійти
18 років
19.00 р.
р.
20.
21.
Перший прохід, який ми приймали уз-монтаїну, вважається некатегоричною і легкою. Коли ми зустрілися з ним, захопили все в світі: той факт, що я вирішив приїхати сюди, і наш капітан, гори і т.д. Гора не тільки дуже красива, але дуже важко фізично! Але коли ви подивитеся на це і побачите красу навколо вас, ви забудете всі труднощі. Перегляд з проходу.
22.
Ми сіли на півгодини і вирішили не піти на - це було гідне, і нові предмети, серед яких я був, почав підніматися. Озеро - це чудове місце, щоб встановити табір.
23.
Поставлення намету відповідальність
24.
418708
Кемпінг налаштовує!!!
25.
Тепер Мона і покупця)
26.
Р
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Ви не можете залишити нічого на вулиці – все в наметі, інакше це буде волого!
27.
Ранок. Другий день походу починається. Ви відчуваєте краще - це простіше йти, акліматизація була успішним.
28.
29 кв.м.
30.
31.
32.
Складна частина другого дня. Визначте складну пасту на «сході» з одного проходу в інший. Довгий, жорсткий і небезпечний.
33.
Ми нарешті отримали воду. Перехід був сім годин без води і природно без обіду. Що дивовижна вода, яка була!!!
34 кв.м.
Не пройдемо далі. Дуже сподобалося озеро.
35.
499 р.
36.00 Р
Дуже холодно вночі і вранці. Трави і намет в морозі. Погляд льоду.
37 хв
Сонце підніме - це час, щоб піти! Розпочався третій день походу.
38.
До озера.
39.00 р.
Херсон
40.
р.
41.
Невеликий льодовик і озеро.
42.
Ми їдемо до 17 проходів. Звідки ми повинні вийти з неї. Склад: 1Б.
43.
Давай туди.
44.
Віджети...
45.
Невелика поломка диму і на шляху...
Вибрати 46 _
На шляху до озера. Найбільший в Карачаї-Кіркасії. Здається, щоб бути близьким до нього, але насправді stomp і stomp, але ми в іншому напрямку.
47.
Але це озеро на нашому шляху. Ми трохи відпочивали, хтось занурився і пішов далі. Цей колір дає озерну глину.
48.
Забудь ще один прохід, забути ім'я, останнє за сьогодні.
49.00 р.
Характерною особливістю є те, що сонце ще блискуче, і місяць вже з'явився.
50.00 р.
51.
р.
День 4 походу. Візьміть фінальний прохід. Федосєв Пас.
52.
53.
Р
54.
55.
56 км
Вся команда тут.
57 км
Голова довгого спуску до місячної гладі...
58.
59.00 р.
р.
На одному з зупинок ми познайомимося з «красою дерево».
60.
Приходьте.
1 610 р.
Є річки і дерева. У вас є вогонь і скільки чаю ви хочете!
62.
Люблю оболонку.
63.
Кінь.
64 кв.м.
Це його. В останній день Таулу радий знову (зново - хороші будівельники привозили нас), смачні хичини і Карачаї пиво, таксі до Невінки і дому в Ростов. Дуже дякую.
65 км
790884, Україна
Джерело: