Найдорожча кава в світі

Поціновувачі кави і просто цікаві люди будуть зацікавлені в навчанні про вилучення найдорожчої кави в світі.
Приємний вигляд і ароматна кава.

р.

Сьогодні ми піднялися в найглибшу частину острова Java, щоб познайомитися з дивною кавовою традицією. І точка ще не те, що кав'ярня випускається тут, найдорожче в світі, але це не тільки вирощене, але і витягується. Це те, що схожа на каву, ретельно покривається сітку від шкідників і спекотного сонця Javanese.

І це соковита кавова ялинка (поросла з кущем). Білі квіти незабаром перетворяться в ягоди з червоною шкіркою - так звані кав'ярні - делікатес для мусанга, невелика тварина сімейства Віверра. Мусанга в локальному діалекті також називається Luwak - це ім'я, яку ми приклеїмо.

В природі лювака їсть тільки кращі ягоди (що це, фольга, погано їсти?), засвоюючись дрібними шкірками і м'якоттю, відкидаючи тверді кавові зерна разом з калами. Прекрасний природний спосіб розмноження кістки. І все буде просто і не цікаво, якщо люди не почали збирати відходи продукти лювака, очистивши кавові боби з них, обсмажуючи і заварюючи їх пізніше з великим вентилятором.

Індонезійська народна гра "Купити Лукак". Вважається, що «спеціальний смак» (тм) отриманого напою дається ферменти шлунково-кишкового соку мусанги, до складу яких входить цибетін. Я дивлюся, хто був першим, щоб забрати тварину? Я думаю, що він був великим освіченим! :

Не припустимо, що лунок тільки з'їдає кавові зерна. Кава - це ласощі його. Звичайна дієта - це папая і банани в великих кількостях, і кава - тільки десерт. Дорослий світлий день можна почути не більше половини кілограма ягід. За спиною працівника є житло, що зберігаються на посадці.

"На руки!" Мама і кавові діти. Можливо, якщо я побачила фунт кави щодня, я б теж мав очі, як «глобовий саль».

Ви приносите мені ягоди? Вважають, що мастило з'їдає найкращі зерна. Він може харчуватися в природі, але не на посадці. Що ви надали, це дрібно. Лювак - це незворотна тварина і живить тільки в темряві. Під час дня він сидить в клітку, і якщо він робить, то з великим відторгненням, тому що ми не змогли плівляти процес їжі зерна.

Як замовити каву? Висаджування здійснюється на 180 осіб, регулярно шліфують зерно і видаючи гори напівфабрикатів. Ось як виглядає лювак.

Висихання і баблінг. Отримані зерна промивають і висушують ...

А кава готова до смаження.

р.

Куги зернових культур.

Зважте мене за пів чашки...

Насправді, ціна тега. Для довідки одного долара США 9,500 Індонезійська ріпа, що означає кілограм ексклюзивної кави (при покупці на висадці) обійдеться Вам $180. При експорті мітки подвійний і іноді потрійний.

Ми спробували його. Кава як кава. Ми працюємо в Java набагато більш ароматним і насиченим за смаком. Я скажу під сумнівом, але я вірю, що кава luwak є коронкою створення індонезіанських менеджерів. Продається багато грошей кандид (у прямому сенсі слова) gov ... добре, ви розумієте - це не це реальне мистецтво? : Чи можна пити каву, як це?

Джерело: dima-chatrov.livejournal.com

Категории

Смотрите также

Новое и интересное