Мій перший парашутний стрибок.

Я мріяв про це протягом багатьох років, і тепер мрія нарешті прийшла!
Я хочу поділитися те, що це було так і що це коштує мені.

По-перше, якось не вийшло - тоді не було часу, то зайві гроші, і найчастіше - не вдалося знайти учасників компліциту. На жаль, один дивний, і в цілому - з компанією все більше задоволення! Цього разу я був більш визначений, ніж коли-небудь - Я був готовий піти самостійно. Але в останній момент я приєднався другом, який вже стрибав з висоти 1000 метрів, без вільного падіння. Після слухання про свій перший стрибок, я переконаний, що стрибки від 3000 метрів був правильним рішенням!

Понад 300 кілометрів ми приїхали на аеродром, який знаходиться в Литві, біля Каунаса. Оскільки ми трохи пізно, все відбулося дуже швидко – ми заповнили анкету, змінилися в комбінезони, слухали 5-хвилинний брифінг і пішли на борту літака. Настрій був великим, він навіть не страшний - Я не боїться висоти. Однак, коли ми піднімалися 500 метрів, здавалося мені, що мелена не менше кілометра і половина. На висоті 2000 метрів інструктори закріпили нас до своїх дзвоників, після чого піднімалися до позначки 3 км і почали зануритися в небо.

Насправді, важко знайти правильні слова, щоб описати, як я відчував. Що було дуже круто! Я особливо сподобалося перші кілька секунд, коли ми спірали трохи – небо і земля перетворилася. Хххххххххх

...

Це незабутнє відчуття, коли Земля летить на вас на швидкості 300 км. за годину – якщо ви подивитеся в одну точку, все змащується навколо, так як якщо вона впала в тунель. Це трохи схожа на ногу з фільмів, як "Скарбний і лютий" при обертанні на нітро. Вільна пада триває близько 30 секунд, в той час як ми летемо 1,500 метрів. Хоча я був літати і намагаюся дихати (що не так легко), я майже забули, що я був знятий. Але інструктор виніс мене з стопора, щоб я помітив оператора, що летять поруч, завдяки яким він зумів зробити кілька успішних пострілів.

...

193828

...

...

Коли парашут відкрився, сила натягу відіграла жорстокий жарт на мене. Я навіть трохи губи з сюрпризу. Якщо це не для інструктора, який своєчасно реагував на мою кашею, «Ах, яєчний оог ooh ooh ooh ooh ooh ooh ooh!!» – все може закінчуватися сумно. Але це зроблено, спасибі небес! Висадка була ідеальною - я не торкався землі. Після переходу на 10 хвилин, важко говорити - іреналінічні рівні були, ймовірно, неочікувані. А потім до вечора залишилися всі думки, на висоті три кілометри.

...

...

Що таке пригода. Якщо хто цікавиться, гроші виявилися такими: 100 е, що витрачається на бензин, стрибок собівартість 150 е і фото / вартість відео ще 50 е. Ось 250 пряжок. Тексти пісень, а це означає: І вірити мене, це був гідний!

Додано до [mergetime]13152698[/mergetime]
Як обіцяє - відео

р.

Джерело: