Відцентровий марафон

Один з найстаріших марафонських бігунів на планеті, 100-річний Fauja Singh поділився секретами довголіття. Він консультує вас, щоб завжди думати позитивно; не намагайтеся змінити те, що ви не можете змінити; вправу і харчуватися правильно.

У 1992 році колишнього фермера Фауджа Сінґга, після захоплення дружини та сина в Індії, переїхала до іншого сина в Лондоні. У інтерв'ю він сказав, що він був вражений, що його британські однолітки призводять до малорухливого способу життя, з'їсти жир і відписати їх бідне здоров'я за віком.

4 фото через inforu.co.il

Щоб зберегти придатність, Fauja Singh почав працювати. Він не думав про конкурувати, поки він зустрів тренера Harmander Singh. Під його керівництвом він приготував 2000 Лондонський марафон. Fauja був 89 в час. Протягом наступних десяти років він встановлює кілька світів, європейських та британських записів.

"Якщо хтось говорить мені, що я повинен зупинитися, я просто ігнорую, що поради, як динамік, як правило, бути набагато молодшим, ніж мені", - каже він.

У інтерв'ю з Daily Mail він каже, що він намагається уникнути небажаної їжі. В якості приправи він використовує суміш імбиру і куртки, і протягом дня він напоїть величезну кількість чаю.

Індуїс також вважає, що секрет до довголіття лежить в позитивному настрої життя. Щоб відчути себе щасливим, він сказав, що потрібно зробити благодійну роботу, стежити за здоров'ям і уникати стресу.

«Чи щось не можна змінити, чому хвилюватися про це?» Оцінити те, що у вас є і залишитися від поганих людей, він консультує.

Джерело: