Про 4D в Москва

Про те, як Альфа-Банк дав подарунок Москві на День міста. Як у вікнах гуртожиток були ущільнені картоном, як загрожували десятки тисяч людей для світильників на наших кімнатах, і як десятки тисяч людей притискали один одному, щоб вичавити металодетектори для заходу з вільним входом.

Подарунок був 4D-шоу з проекцією на головному будинку МДУ. А там, так що ви знаєте, в «крилах» будинку є будівлі гуртожиток. Таким чином, Альфа-Банк планував організувати своє відображення прямо на вікнах житлових приміщень, що пізнають вночі. Жителі, звичайно, без запитань.

На тиждень до Дня міста студенти, які живуть з вікнами на оглядовій палубі, почали приходити до кімнат і вклеїти вікна з картоном. Якщо учні не були вдома, вони прийшли без них, відкривши двері з ключами адміністратора. Ви йдете додому вночі і там картон на вікнах. І в деяких місцях навіть листя приклеюються, скажуть, шкода за незручність, це тільки на тиждень.

Картон був необхідний для репетицій шоу, щоб світло з вікон не було видно зовні. І сльозити його було дорожче: весь тиждень, кожен день, до середини дня в вікнах потрапив точковий світильник всіх кольорів веселки. І грала музика. Луд. Бажаєте слухати хору рабів з опери «Принц Ігор» до кінця вечора? Що робити, якщо у вас є вступ до аспірантури? Я дивлюся, якщо Альфа-Банк хотів би це.

Поранчеві мешканці дали запрошення на місця, що знаходяться поблизу стадії. Відповідно, за даними Альфа-Банку, це достатня виплата, яка переповнена студентам протягом тижня картону та музики. Всі інші, з вікнами на іншій стороні, слухали хору рабів безкоштовно.

На X-day, тобто 4 вересня, мешканці потрібно закрити вікна і відключати вогні з 21:00 до 00:00. І краще вийти з кімнати, щоб подивитися унікальний шоу (tm). До тих, хто не заперечував, відразу збив людей з радіо і розумним «на щоправо» вимагали світло, щоб вимкнути, «або гірше буде». Бог знає, що може бути гірше, але так як студенти вступили в приміщення без своїх знань, подія була погоджена з цим богом.

Найкраща частина полягає в тому, що вхід вільний. За даними джерела в правоохоронних органах, 600 000 осіб дивилися на 4D-шоу. До загальної площі з вільним входом прибули велика більшість глядачів. Що таке безкоштовний вхід в Москва? Прямий, металевий детектор каркасу. Як правило, не більше трьох штук для десятків тисяч людей.

Я був там. Коли ми усвідомили, що краще перевернути і піти додому, це було занадто пізно: натовп ходив, натискаючи, і не вдалося залишити обидві сторони або назад. Заготівля були демонтовані кілька разів, рамки, що притулили, і поліція, яка шкодала, спробувала підтримувати їх руками і спини. Як оздобили паркани, божевільний натовп скаже вперед. Люди в штампованій молитві, кричав. Думка в моїй голові була одна: головне не впадати.
Ввічливо, співрозмовний сержант допоміг мені піднятися над парканом. Але мій друг поліцейський буквально перетягував через раму для руль, щоб не подрібнити. Але це не було ніякого кращого, там був пробитий всюди, тому ми вирішили отримати наші ноги звідти. На в'їзді закрили схил до набережної і прогулялися до метро "Спорти", адже "Світові гори" закриті. А ім'я нас, які були знезаражені з шоу, перш ніж він був

Я вірю, що організатори заходу не впоралися з ним. І все, що описано вище, навряд чи можна розповісти в новинах, я раджу перепостувати.

Ви не можете лікувати людей, таких як.

fernlela.livejournal.com/15077.html

311450 р.

Джерело: