Мікро-фотозвіт - "Silent Hunt"

Маленька бука, маленька фото. Будь ласка, не порушайте, я буду закінчити письмово.

Я вирішив розмістити мікрофотозвіт (тест), для п'ятниці, 2 вересня, про мисливські гриби.
Звіт простий, через стійкість вірних, вона не любить фотографувати або фотографувати.
Так виявилося, що ми живемо на півдні Москви, в Чертаново, так що ми йдемо на «полювання» для грибів, як правило, по Семфіропольському шосе, тому ближче до нас.
Традиційно ми їздимо за Тарусою, це вже Калуга.
Спосіб полювання, якщо ви не знаєте конкретних місць, просто пропускають Тарусу, і подивіться, куди по лісу є автомобілі з номерами біля Москви, є багато з них, де є машини, є гриби. Тексти пісень, а це означає: А потім погляньте на конкретні поліроли, і ви будете щасливі.
Як слідувати Tarusa?
На Варшавському шосе Серпухова (не на Симірополі, але на Варшаву Симірополь проходить біля Серпухова, є безліч переправ, приводів до вулиці Володарського, переходять направо, з'їжджають весь час прямо, до тостера до Тарусу, перевертають зліва, з пам'ятником Т-34/85 танк (він теж зліва, тільки за межі). Далі з'їжджайте в знак Tarus на білому фоні, вивіску «Тарус-Центр» зліва. І ви маєте право на дорогу, і прямо тут, ви можете забрати місце.
Так як ми боїмося збирати гриби біля дороги, з екологічних причин, і я не люблю ходити багато світла, ми шукаємо всіляких доріжок, до яких ми повертаємо, і ми вже шукаємо.

Є багато білків і небагато білків. Якщо ви їсти на підлозі, і не дуже рано вранці, все буде більш-менш приварено тим, хто прийшов перед вами. Ви збираєте гриби, але вони будуть розкидані навколо площі.

Але якщо ви приїжджаєте в п'ятницю, або на ранній ранній ранок, то є можливість знайти «Подосинівську луку, або навіть більше одного». Ми приїхали в п'ятницю близько 15 годину, і ось одна:

З тих пір, як більше 7 грибів в одному каркасі виявилося занадто невеликим, після чого малюнок далекого і злегка лівих грибів продовжується

Габаритний зображення

І ось найближчий епіцентр субсидії вибуху:

р.

А ті три, на фоні.

Але такі предки, і особливо менші, забезпечать тим, хто прийде на наступний день, не залишаться без прей. І більші, які пропустили багато.

Ось сумку, занурився з половини такої чіткості, останні для цього виходу, після чого було прийнято рішення, що ВСІ!!! Достатньо! Правда від перекидання одного причалу, падають з іншої ємності
Але є білий. Вони люблять рости з родосинвік, або ми гриби, і помітили їх, в основному, коли ми ретельно підбираємо, серед яскравих підсидій.

Один У-Він з різноманітним вершковим маслом і переважною більшістю ягід мав викинутися в лісі, і тому процес збору врожаю на зиму, більшість грибів, що перетягують на добу (наче ми заварюємо).

І непроваджена лука, переважно з нерегулярним розміром, добре, що не вийшло знизу?

Це також білий, і Borovicishche проходить, але це більше, як кішка вівторок?

Сортування за розмірами - що менше сушити, щось варити і заморозити, щось десь ще.

Джерело: