Кітбординг для людей, які страждають на параліч ніг

У мене є один хороший, але довге тому, отримав поранення, я втратив можливість вільно худнути на ноги.
Я зробив його крісло для дошки, щоб їздити на кошеня. Він використовується для їзди на вітрині.

Спочатку зніміть форму з місця, яке буде сидіти.

Ось буде 11 фото і 1 відео. (джерело)

Потім заливаємо пінопласт (макрофлекс), беремо кілька циліндрів.

Видаліть пінопластову основу, трохи шкіри, загорніть натяжку в одному шарі, покладіть склянку замочену в смолу і витягніть зверху знову з натяжкою. Після видалення ми отримуємо стілець.

Ось ми йдемо.

19 січня

Стілець буде прикріплений до плити за допомогою стійки. І дужки.

Головною стійкою була виконана наступним чином: спочатку виготовляють пінопластовий брус, який загортався в склянку з смолою, загортають розтяжкою і подрібнюють в вакуумний пакет. Задні опори будуть зроблені з фін.

Край стільця досить обгрітий, одна з причин - наявність вівчара (полі оброблена). Таким чином, я взяв сталевий кабель в ПВХ переповнення, видалив перелив і приклеював його на стілець.

Р

Трохи розфарбовуємо стілець (яскрава фарба) і приклеюємо нижній кронштейн (сталеві заклепки f5) – припарюють до заклеювання таких заклепок. Разом з фарбованим лічильником в регулярному місці.

Це як виглядає близько. Але я поставив ноги на ньому і кладемо на дошку. Залишаються тести.

він до kickoff

На горизонті.

Ось ще одна фото і відео.

Я зробив.

Джерело: