Відновлена жінка має секс з 200 партнерами

Це досить поганий у Великобританії з спасами. А так, чи є на ЯП будь-яких героїв?

Carol Bone, 62, воліє секс на одну ніч. Після реєстрації на 13 сайтів знайомств у 2008 році вона сховала 200 партнерів незважаючи на сідничну та артрит.

За словами Ms Bone, вона воліє чоловіків від 30 до 40 років. Вона також любить знайомства пари і присутні секс-учасники.

Жінка зацікавила онлайн знайомства після того, як вона зламала довгі стосунки з її партнером, яка тривала 21 рік.

"Я просто насолоджуюся сексом. Я не шукаю серйозних відносин - це над. Я просто хочу весело, - сказав Міс Бон, який має сім онуків.

«Мен над 50 не дуже важко задовольнювати мене. Крім того, я не люблю пивні дзвіночки, додали пансіонату.

Не дивлячись на те, що вона не шукає серйозних відносин - вона зацікавлена у випадкових з'єднань. Якщо партнер не зупиняється на ніч, Кароль спить в іншому приміщенні - вона не хоче прокидати поруч з її сексуальним партнером.

«Я можу випікати тістечка, подивіться після онуків, і навіть в'яжемо деякі светри, але це не для мене. Мій вік не означає нічого - Я відчуваю сильний сексуальний потяг. Так чому я не можу веселитися? каже Ms Bone.

Джерело: