1081
Музей танку в Латвії
У мене було багато постів на танкових темах, але я буду створювати ще одну.
Пошта присвячена відвіданню приватного музею резервуарів, розташованого в Латвії, недалеко від славного і красивого міста Даугавпілс, в місті під назвою Svente.
Шукаю вперед, я скажу, що все обладнання знаходиться в замкненому стані (відновлений майже як завод) і на ходу, зброя не в «вирішенні» стані, для цього закон.
Ось 33 фото.
Фото
Перша виставка IS-2.
Цей танк був піднятий з купи біля міста Тукумс, де в 1944 р. в Каульдроні. Вага даної машини 42 т, гармата 122 мм. Він був створений як гідна відповідь на Тигр.
Фото 3
Ось як він вийшов з ладу. Я можу сказати, що я бачив цю картину особисто.
Фото 4
Це те, що IS-2 виглядає як зсередини.
Фото 5
98313618
Фото 6
Наступний експонат - резервуар IS-3. Він виглядає елегантно. Він був створений в кінці війни, і не встигав боротися. Постільна зброя - як IS-2.
Фото 7
Фото 8
T-34/85. Визначений як найкращий танк Великої Вітчизняної війни.
Фото 9
Ця машина також була піднята з тампона разом з IS-2. Це те, що вона виглядала так, коли вона витягнула з тампону. Слід зазначити, що мангал є торфом, що дозволяв техніці бути добре збереженою. Цей танк почався на 3-му добу після підйому, і цей факт відзначався центральним телебаченням Латвії.
Фото 10
Самохідний SU-100, бак знищувач. Вбудована на базі T-34.
Фото 11.
ISU-152 St. John's Wort. Побудований на базі резервуара IS-2. 152 мм гармата виглядає ефектно. Св. Джонського сусла прізвиться за попадання всього німецького чоловічого.
Фото 12
Габаритний зображення
Фото 13
Це те, що св. Іоан виглядає як зсередини. Я повинен сказати, що оболонки цього ML-20 асиль важить близько 50 кг. Так навантажувач мав багато роботи.
Фото 14
Фото 15
Фото 16
Дуже цікавий експонат – німецький СПГ – штурмовий пістолет StuG III на основі німецького танку T-3. Використовуються в поєднанні з піхотами, штурмовими гарматами, що забезпечують швидке руйнування дуплексів, точок, зозів, протитанкових гармат та інших цілей
Фото 17
р.
Фото 18
StuG III 75 мм калібр гармати
Фото 19
7181.0346
Внутрішній вигляд. У каркасі гончарно-підвісні елементи шасі є обертом.
Фото 20
р.
Схема частини StuG III
Фото 21
Фото 22
Мирмахт середній бронетранспортер SdKfz 251.
Фото 23
Фото 24.
Це те, що він виглядає як зсередини. Не дуже зручно.
Фото 25
Шасі бронетранспортера. Характерне розташування полосок в шаховому порядку.
Фото 26
Радянський 57-мм антитанковий пістолет ZIS-2.
Фото 27
Фото 28
Легендарні Сорокофіла
Фото 29
Фото30
The Willys MB є американський армійський джип. Приймали до СРСР Лендлеазом.
Фото 31
А родич Вілліса - ГАЗ-67
Фото 32
123456Наступна
Фото 33
Всі
Джерело:
Пошта присвячена відвіданню приватного музею резервуарів, розташованого в Латвії, недалеко від славного і красивого міста Даугавпілс, в місті під назвою Svente.
Шукаю вперед, я скажу, що все обладнання знаходиться в замкненому стані (відновлений майже як завод) і на ходу, зброя не в «вирішенні» стані, для цього закон.
Ось 33 фото.
Фото
Перша виставка IS-2.
Цей танк був піднятий з купи біля міста Тукумс, де в 1944 р. в Каульдроні. Вага даної машини 42 т, гармата 122 мм. Він був створений як гідна відповідь на Тигр.
Фото 3
Ось як він вийшов з ладу. Я можу сказати, що я бачив цю картину особисто.
Фото 4
Це те, що IS-2 виглядає як зсередини.
Фото 5
98313618
Фото 6
Наступний експонат - резервуар IS-3. Він виглядає елегантно. Він був створений в кінці війни, і не встигав боротися. Постільна зброя - як IS-2.
Фото 7
Фото 8
T-34/85. Визначений як найкращий танк Великої Вітчизняної війни.
Фото 9
Ця машина також була піднята з тампона разом з IS-2. Це те, що вона виглядала так, коли вона витягнула з тампону. Слід зазначити, що мангал є торфом, що дозволяв техніці бути добре збереженою. Цей танк почався на 3-му добу після підйому, і цей факт відзначався центральним телебаченням Латвії.
Фото 10
Самохідний SU-100, бак знищувач. Вбудована на базі T-34.
Фото 11.
ISU-152 St. John's Wort. Побудований на базі резервуара IS-2. 152 мм гармата виглядає ефектно. Св. Джонського сусла прізвиться за попадання всього німецького чоловічого.
Фото 12
Габаритний зображення
Фото 13
Це те, що св. Іоан виглядає як зсередини. Я повинен сказати, що оболонки цього ML-20 асиль важить близько 50 кг. Так навантажувач мав багато роботи.
Фото 14
Фото 15
Фото 16
Дуже цікавий експонат – німецький СПГ – штурмовий пістолет StuG III на основі німецького танку T-3. Використовуються в поєднанні з піхотами, штурмовими гарматами, що забезпечують швидке руйнування дуплексів, точок, зозів, протитанкових гармат та інших цілей
Фото 17
р.
Фото 18
StuG III 75 мм калібр гармати
Фото 19
7181.0346
Внутрішній вигляд. У каркасі гончарно-підвісні елементи шасі є обертом.
Фото 20
р.
Схема частини StuG III
Фото 21
Фото 22
Мирмахт середній бронетранспортер SdKfz 251.
Фото 23
Фото 24.
Це те, що він виглядає як зсередини. Не дуже зручно.
Фото 25
Шасі бронетранспортера. Характерне розташування полосок в шаховому порядку.
Фото 26
Радянський 57-мм антитанковий пістолет ZIS-2.
Фото 27
Фото 28
Легендарні Сорокофіла
Фото 29
Фото30
The Willys MB є американський армійський джип. Приймали до СРСР Лендлеазом.
Фото 31
А родич Вілліса - ГАЗ-67
Фото 32
123456Наступна
Фото 33
Всі
Джерело: