Поранений ескалатор на горах Воробей

У 1959 році відкрився Московський метро «Ленін Гори» (нині Воробйовий край). З станції були два виходи: перший до Лужники, а другий до вершини гора Воробна.
Цей другий вихід був галереєю з трьома відділеннями ескалаторів.

У ескалаторі працювали належним чином до початку 80-х, коли в результаті земляних У 1983 році було закрито галерею і вокзал.

30 фото через Hottabych

У 2002 році на території м. Воробйов був відкритий вокзал. На жаль, немає ескалатора. До 2005 року планували реконструювати самохідну трасу, але, на жаль, через складність необхідних робіт і їх високу вартість, відновлення не проводилося. В даний час галерея є дуже дестро.

Приміщення, обманювання запахом, обрані бездомними людьми (не помітили)

04 мар

р.

На цій фото ви можете чітко побачити, чи зміщена земля або підстава галереї. До речі, сліди дерев'яної опалубки були захоплені на бетоні, в який розчин заливається під час будівництва галереї в 1959 році.

06 мар

07 мар

08 мар

473168

Позбавляючи слизького схилу після дощів, рясно посипають збитим склом, обходячи вхід з усіх боків.

294861

Не знайшов нічого цікавого, але дренажний колодязь я ходжу в

р.

11.

р

12.

Через гриль виходить страшний запах гнилі, вологості і туалету

Всередині нічого цікавого, все обладнання довго зрізається і знімається.

р.

У деяких місцях ви можете побачити, що підлогу був як багато років тому.

16 мар

17.00 р.

18 років

Скрізь. І мені здається, що чим більше шкоди було викликано не природою і землями, а юнаком десятиліття висить тут.

20.

Намагайтеся піти на другий поверх будівлі, щоб піднятися на дах, але запах такий, щоб покататися далі не виникне.

Р

22.

23.

24.

3250Р. 3700Р.

Сходження кроків заблоковано досить загартованими і глибокими пудами, що проходять в черевики.

26.

27.

Ось я дозріває.

Останній постріл і будинок.

Джерело: