353
Що ви говорите?
Привіт всім, мій перший пост, я жити в місті Оса, це в Перм Територія, місто прохолодно мало, немає джемів трафіку, принаймні, де ви йдете на 10 хвилин. Корупція, як і всюди тут, є на його рівні, як це місто було розкочуватися через RTR канал, як і в міських дорогах, швидше за все, приїжджаємо, ми все живемо тут і живемо, поки пост не про це.
Вчора 12.09.11 в Осі в хлібопекарському магазині купили 1 кг гречки для 90 променів, сьогодні 13.09.11 дружини при митті гречки побачила, що щось перемішувалося в гречці, деякі насіння, які нагадують дерев'яні бочки у формі. Ці насіння містять невеликий горіх. Побачити це фото після миття 3/4 склянки гречки, гречки в чашці ще немає, тому що які поверхні заливають в ту ж чашку і залишили, щоб показати мені.
Я просто відірвав від гречки.
водовідведення
Для порівняння я зробив два палички гречки і сумки гречки, які я не розумію.
Тут виглядають як маленькі дерев'яні бочки.
Це те, що всередині цього насіння.
Джерело:
Вчора 12.09.11 в Осі в хлібопекарському магазині купили 1 кг гречки для 90 променів, сьогодні 13.09.11 дружини при митті гречки побачила, що щось перемішувалося в гречці, деякі насіння, які нагадують дерев'яні бочки у формі. Ці насіння містять невеликий горіх. Побачити це фото після миття 3/4 склянки гречки, гречки в чашці ще немає, тому що які поверхні заливають в ту ж чашку і залишили, щоб показати мені.
Я просто відірвав від гречки.
водовідведення
Для порівняння я зробив два палички гречки і сумки гречки, які я не розумію.
Тут виглядають як маленькі дерев'яні бочки.
Це те, що всередині цього насіння.
Джерело: