У минулому автомобілі цієї рослини були на всіх вухах.

У минулому автомобілі цієї рослини були на всіх вухах. Ніщо, що малий і малопотужний, але вони приводять! Я думаю, і не мріяв. Найкоротший і найважчий з них: «Для години сором’язливості і ви на роботі. й

І ось я на тій же машинній заводі, яка на початку 60-х років породжувала легендарний автомобіль. Я не сховаю, я готую на зустріч, відчуваючи невелику ностальгію, характерну, напевно, всіх, хто жив хоча б трохи в SCCR. Яку групу журналістів були представлені різні заводи та різні машини.

З старого ЗАЗу було тільки одне, на мій погляд, заводський магазин і хороші спогади.

19 фото через Анатолій Струнін

А їх представник вже не «Брокбек», але досить благородні виробники від «GM» і «Daewoo». І, ймовірно, наші українські брати мають право на те, що вони не були гіпокризією і створюють власний автомобіль з нуля. Ми побачили, як ми страждаємо від нашої Лади різних модифікацій, і пішли інакше. Весь світ збирається, від спекотних бразильців до прагматичних китайських: спочатку потрібно створити автомобільне виробництво і всю його інфраструктуру, а потім потрібно думати про гордість, тобто про власні концептні автомобілі. І вони досягають успіху. Виробнича потужність струму ЗАЗ становить 300 тис. автомобілів на рік. Частка левів всіх вагонів йде на вітчизняний ринок, але також поступово встановлюють експорт.

Новинка цього року – Шанс. Невеликий бюджетний автомобіль потужністю до 1,5 л, але вже з автоматичною трансмісією і навіть з кондиціонером. Замінила Chevrolet Lanos, виготовляється тут з 2003 року, і обійдеться 349 тис. рублів на російський ринок. Тест-драйв показав досить хороші результати - як в динаміці, так і в комфорті управління.

Але в цілому, Не залишає найчарівнішого враження. Це був нудний автомобіль. Ось його історичний попередник, говорячи умовно, звичайно - він був стильним. Не дивлюся, я говорю про продуктовий магазин. Тільки люди без смаку можуть розглянути її неглибше, адже прототипом це був Фіат-600, розроблений талановитим дизайнером Дантою Якосою. Наші фахівці, звичайно, «поганяють руку», заточивши італійську до потрібного стану на московському заводі малогабаритних автомобілів (перейменовані пізніше в АЗЛК). І результат був економним автомобілем з хорошим (що важливо!)

А де зараз наш Москвич і АЗЛК? Немає! Але є ЗАЗ і Шанс - як реінкарнація Запорожець. І це буде урок, як бідні республіки колишнього СРСР лікують спадщину потужної країни. Але, на жаль, ми отримали занадто великий корабель, і він миє занадто повільно для нього, щоб нарешті бути відчували сходи, на командному місті.

Анатолій Струнін

Україна, Запоріжжя
Вересень 2011

03 мар

04 мар

5835454

05 мар

06 мар

07 мар

08 мар

09 мар

10 хв

11.

12.

13 хв

14.

549664

15.00 р.

16 мар

У минулому автомобілі цієї рослини були на всіх вухах. Р

17.00 р.

18 років

19.00 р.

Джерело: