Гриби

23 фото + кілька літер

Головна

У вихідні ми пішли на гриби 300 кілометрів від Москви. На додаток до кошиків я приніс камеру зі мною. Так що тепер у вас є можливість піти з мною, я запевняю вас, що є щось, щоб побачити. На одному з фото з досить близькою до 20 ягід.

Ранок в с. До цього, до речі, близько 20 кілометрів бруду через ліс.

Габаритний зображення

Прийміть світанку, час для фотографів і грибів більший, хоча це дикий, але локалізи в лісі.

Москіти не приховують, і просять об'єктив.

...

...

...

...

...

...

...

р.

На початку ми зібрали солярські гриби. Далі, прийшовши до цього краю, ми усвідомили, що зараз ми заповнимо всі контейнери, які нам було з нами. Якщо ви уважно дивитеся, то в цій картині більше 20 ягід, і це невелика частина того, що оточують нас.

Ось тут.

Досвідчені товари, які в цьому році не вперше вийшли на гриби, взяли на рюкзак, в які підходять три картонні коробки.
За 20 хвилин після того, як все було заповнено, і ми все ще дозволили самі вибрати, які гриби ми будемо приймати і які ми не будемо.

...

...

...

...

По-перше, знімок схвалиться. На цьому мальовничому полотні кошика було встановлено білий гриб.
Цікавий факт, що білий гриб росте повільніше, але збільшення маси в 1 день має найбільший. На четвертому добу зростання його маса 160г. Наприклад, сира їжа 12г. Більшість грибів виростають 3-5 днів до середнього розміру і продовжують рости протягом 10-15 днів. В середньому за добу зростання капелюха і висоти гриба становить 1,5 см.

...

Таким чином, гриби готують для сушіння в російській духовці.

...

У лісі ми поділилися ще довго, як я можу пам'ятати, що гриб повинен бути вирізаний ножем, щоб не пошкодити гриб. Цього разу я сказав, що це неправильно. Згідно з новою інформацією, після цього способу решта нога починає гнитися і це шкідливо для всього м'язового. Тепер рекомендується перекручувати всю гриб. Хто збирає за яким методом?

Я зробив. Спасибі всім.

Джерело: