Рибалка на карце

Так... Я сидю, то, на хворому залишку, але речі стають краще... і я думаю, і чому б я не їхати риболовлю, то... я взяв і пішов...) все більше так, за Волгоградськими стандартами)

О. Сарпінський простягається приблизно від центру міста Волгограда до південних околиць, скільки кілометрів по довжині і ширині - Я не знаю (який цікавить - Google, щоб допомогти), але острів досить великий, є кілька сіл, каналізація очисних рослин (десь сподобалося) і до фига озер, ерік і протоки ... острів 80 відсотків покритий лісом ... в якому ви можете перехрестити річковий трамвай за 38 рублів, там і назад ... або на поромі ... не знаю напевно ... близько 500 рублів тут, як чекає сарпа ... але в цьому немає ризику, так що я не можу взяти, це...

Єдиним недоліком є те, що після переправи, прогулянка досить довго, від години або більше ... якщо ви хочете, дійсно бродить від цивілізації.
Фото буде близько 20...

Рибалка на карце

Після переправи трохи більше сірого ... близько 6 м.

Рибалка на карце

потім

79997

На відстані сільський зал ... дивиться дивовижна ззовні.

Рибалка на карце

І це, насправді, є Ерік сам. Це називається, як, гай, що я його спійманий.

1307662

редуктори

Рибалка на карце

перший лов) невеликий сов.. для кукурудзи

Рибалка на карце

Карп ... або як це називається тут – досман або гібрид.

Рибалка на карце

І це вже лозенге ... невелика ... грам 400 ...

Рибалка на карце р.

Ось як я мав би отримати сл...

Рибалка на карце

Ерік довгий, очевидно, десь біля поворотів був деякі розміщення ... це де ці саботери прийшли ... мисливці, сором'язливі, для плавань ...

Рибалка на карце

Я майже пропустив час, щоб запустити до переправи... вирішив повернутися на 12 годину...

дорога в лісах

Рибалка на карце

дуб

Рибалка на карце

Тварини ... в поєднанні з саперами ...

Рибалка на карце

Для справжніх цінителів

Тут вистачить сита.

Рибалка на карце

наступна красуня...

Рибалка на карце

Є коні

Рибалка на карце

І це марина і трамвая, яка вписує її... чому, до речі, я трамваю?

Рибалка на карце

Він ... ближче.

Рибалка на карце

на борту

Привіт "Бульгарія" !!!

Рибалка на карце

Джерело: