Рибалка на карце

Так... Я сидю, то, на хворому залишку, але речі стають краще... і я думаю, і чому б я не їхати риболовлю, то... я взяв і пішов...) все більше так, за Волгоградськими стандартами)

О. Сарпінський простягається приблизно від центру міста Волгограда до південних околиць, скільки кілометрів по довжині і ширині - Я не знаю (який цікавить - Google, щоб допомогти), але острів досить великий, є кілька сіл, каналізація очисних рослин (десь сподобалося) і до фига озер, ерік і протоки ... острів 80 відсотків покритий лісом ... в якому ви можете перехрестити річковий трамвай за 38 рублів, там і назад ... або на поромі ... не знаю напевно ... близько 500 рублів тут, як чекає сарпа ... але в цьому немає ризику, так що я не можу взяти, це...

Єдиним недоліком є те, що після переправи, прогулянка досить довго, від години або більше ... якщо ви хочете, дійсно бродить від цивілізації.
Фото буде близько 20...

Після переправи трохи більше сірого ... близько 6 м.

потім

79997

На відстані сільський зал ... дивиться дивовижна ззовні.

І це, насправді, є Ерік сам. Це називається, як, гай, що я його спійманий.

1307662

редуктори

перший лов) невеликий сов.. для кукурудзи

Карп ... або як це називається тут – досман або гібрид.

І це вже лозенге ... невелика ... грам 400 ...

р.

Ось як я мав би отримати сл...

Ерік довгий, очевидно, десь біля поворотів був деякі розміщення ... це де ці саботери прийшли ... мисливці, сором'язливі, для плавань ...

Я майже пропустив час, щоб запустити до переправи... вирішив повернутися на 12 годину...

дорога в лісах

дуб

Тварини ... в поєднанні з саперами ...

Для справжніх цінителів

Тут вистачить сита.

наступна красуня...

Є коні

І це марина і трамвая, яка вписує її... чому, до речі, я трамваю?

Він ... ближче.

на борту

Привіт "Бульгарія" !!!

Джерело: