Піонерські табори є одними з найбільш цікавих місць, які я відвідав. У порівнянні з руйнуванням єврейських магазинів на базі Німеччини можна порівняти масштаби, з якими вони були знищені. На жаль, країна була зайнята більш «імпортантними» речами, ніж щасливе тімування дітей та процес зникнення дитячих таборів. В один раз я побував в двох таборах як дитини, і пам'ятаю ці щасливі дні безтурботного дитинства. Я недавно дізнався, що два місця постраждали від тієї ж долі, як табір в цьому записі. Можливо, один день я піду туди і прогулянку по руїнах, пам'ятаючи себе як трохи. (writes blogger Saoirse-2010, які не пропускають окреме занедне місце)
25 фото колишньої гордості піонерів
1186058
1,1 км Центральна будівля табору. На фото їдальня, яка була у формі кола. На даний момент дах повністю згорнув.
2,2 км
р.
3. У Звісно, собака вальца, виконана другом шахти, була проведена по будинку.
4. У Стійка на стінових столах і кріслах. Не чекали відвідувачів.
5. Умань Замкова кімната.
р.
6. Жнівень Такий план вітражних вікон був досить багато в цьому будинку, а в таборі мозаїка була досить велика.
7. Про нас Фонтан.
8. Кухня. На ній ще багато страв.
9. Навігація
10.
11.
12.
13.00 р. Як у всіх піонерських таборах, є також невеликий кінотеатр. Невеликий номер для зберігання плівки.
14. Оператор кіно. Були два з них.
15.00 р.
16.00 р. І це відносно портативний проектор, він зважує багато, але можна перенести його за принципом.
17.00 р.
18 років
р.
19.00 р.
20. Це старий вогнегасник.
р.
21. Незвичайні люстри в кіно.
22. У цьому номері були трофи. Вони в основному kickboxing. Ми також навчимося з паперу, що табір закінчився в 2003 році, якщо я пам'ятаю прямо зараз.
, Україна
23. Мала бібліотека. Я відчуваю себе шкода для книг, таких як це.
24. Альбом з кімнати, який використовується для фотографічного кола.
25.
р.
Джерело: