Клітинна майстерня

Blogger і любитель покинутих місць Saoirse 2010 пише:

Москва має сотні кілометрів бетонних парканів. І за одне з них невелика двоповерхова будівля. Не чекаю нічого цікавого, я все-таки кинувся над парканом і ходив до вікон. Шукаю вікно, я не шкодую, що я не занадто ледачий, щоб вивчити його ближче, тому що перед мною був стільниковий майстер.

Під катоком 43 фото

Клітинна майстерня р.

1,1 км Ця майстерня не займається ремонтом стільникового телефону або будь-яким іншим, пов'язаним з стільниковими телефонами. Вона робить всі види заготовок з спеціальних клітин. На фото одна з багатьох заготовок.

Клітинна майстерня

2,2 км Вранці з'явилися працівники, що надягають двері.

Клітинна майстерня

3. У У номері біля входу це величезна машина.

Клітинна майстерня

4. У Заряджається тонким металевим листом, майже як фольга. Сама машина наноситься смуги і перфорація до неї.

Клітинна майстерня

5. Умань Перед тим, як після кожного зсуву, було ретельно протерти і змастити.

Клітинна майстерня

6. Жнівень На жаль, я не знайшов ніяких інструкцій про машину, і я не знаю, що це призначено для.

Клітинна майстерня

7. Про нас І це всередині іншої машини в цьому приміщенні.

Клітинна майстерня

8. У Зберігати Це найбільший номер в будинку. Є печі, фрезерні верстати і багато іншого.

Клітинна майстерня

9. Навігація Спеціальна поздовжня фрезерна машина.

Клітинна майстерня

10. І це піч, і це випікають вироби. На ній можна побачити шматок паперу, говорить, що піч збереглася.

Клітинна майстерня

11. Майже вся техніка мала такі документи. Це сором'язливий, який найчастіше "збережений" - синонім слово закинувся.

Клітинна майстерня

12. Ванна.

Клітинна майстерня

13.00 р. Темні плями на підлозі з води, на вулиці, і дах в місцях витікає досить сильно.

Клітинна майстерня

14. Ще одна плита, є дві з них в цьому приміщенні, і є п'ять в всій будівлі.

Клітинна майстерня р.

15.00 р.

Клітинна майстерня

16.00 р. І це те, що запечена в духовці.

Клітинна майстерня

17.00 р. Тут зберігалися стиснені медові сполуки, вони зважають багато, тому маніпулятор забезпечений.

Клітинна майстерня

18 років З боків великих кімнат мало, тут є приклад такого приміщення. Я не знаю її призначення.

Клітинна майстерня р.

19.00 р. Цікава особливість, незважаючи на відключене опалення, воду та електрику, телефон працював належним чином. У таблиці була книга з короткими номерами компанії.

Клітинна майстерня

20. Ще один номер, крім духовок, був туалет. На правому навантаженні натискають заготовки. А потім з'явився щось промивання, щоб тільки одна картина.

Клітинна майстерня

21. Мета цієї частини не ясно мені.

Клітинна майстерня

22.

Клітинна майстерня

23.

Клітинна майстерня

24. Я повернусь до входу, і я проходжу через це двері.

Клітинна майстерня

25. Тут було невелике приміщення з різними фрезерними машинами, зубами і не тільки.

Клітинна майстерня

26.

Клітинна майстерня

27.

9184286

28.

Клітинна майстерня

29.

Клітинна майстерня

30.

Клітинна майстерня

31. Цікавий плакат, як я розумію його, необхідно додавати до найбільш необхідних значень.

Клітинна майстерня

32.

Клітинна майстерня

33.

Клітинна майстерня

34.

Клітинна майстерня

35. У фіксаторі я знайшов нарізаний на невеликі бруски заготовки пресованих медовиків. Вони можуть бути вручну витягнуті і надані будь-яку форму.

Клітинна майстерня р.

36.00 Р

Клітинна майстерня

37.

357264

38.

Клітинна майстерня

39.00 р. На другому поверсі була кімната з випробувальним обладнанням, головним офісом, архівом та номерами. На фото, одиниці, які тестують продукт для слізування.

Клітинна майстерня

40. Портативний ентіометр.

Клітинна майстерня

41.

Клітинна майстерня

42. Замкова кімната.

Клітинна майстерня р.

43. Це його.

737180

Джерело: