Як ми провели неділю

Я не претендую мати ідею. Ідея під ногами і ви просто повинні підібрати її. Але нам було дещо простіше – ми діяли від імені молодіжної організації. Людина і матеріал. Але все ж, щоб реалізувати такий відпочинок можливо для кожної людини, яка не байдужа до світу. Я хотів би поділитися моделлю, і я дійсно сподіваюся, що серед нас, Яповцев, буде активний і турботливий людей, які не скажуть, що спеціальні послуги / органи / спортивні установи повинні це зробити. А ті, хто каже, що це в моїй владі так. Подруги В потужності мого середовища. І ми зробимо це, тому що це право зробити!

Як ми провели неділю. Ось 33 фото.

По суті, найскладніші речі в організації тільки один. Децид. Після того, як дата визначена, і душа повністю визначається, все стає набагато простіше. Для кожного з нас цей відсмоктувач «вартості» 200 рублів, з якого плести пішло оплачувати здачу «Газель» (звернути назад) і плести на обід і невелику частину його для пропсів у вигляді всіляких кульок і т.д. А ви будете витрачати свій особистий час, щоб піти на призначене місце відпочинку і подивитися трохи.

01 мар Ми доставимо до місця, прогулявшись по два кілометри. У віці від 14 до 32 років. 18 років

02 мар Як вони зібрали чоловіка? По знайомстві вони кинуть в шкідливому контакті і т.д. Багато людей не вийшли і планують. Причина: ми робимо цей формат вперше, і ми не можемо виправдати.

03 мар У таборі було побудовано на місці, згідно з класичними канонами суспільства - молодшими веслами, а старші зробили більш відповідальні препарати.

З дітьми, і з дорослими, але це не варто забувати. Небагато. Ми повинні відпочивати і весело провести час. Але ще хлопчики сходження на дерево, змушені потилитися звідти.

05 мар Так що вовки були витілені, і вівці були цілими, ми назвали нашим батькам, пояснили формат заходу і т.д. У будь-якому випадку не було відмов. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вони дали дозвіл (для кожного). А батьки були тільки «для» – чим більше природи тепер рівно на стадії, що стоїть прямо між спекотним літом і нижньою осені. Такий дотик смараги і мира у кольорах, починає почервонювати листя, падати, красу, в слово.

6 хв О, я забув, щоб розповісти вам, наймолодшим з наших, протягом трьох років, Тато і мама там.

7 Осінь... Відчувається, що природа починає гасити, плавно, торкнутися. Більше і більш сірих кольорів, зелені тьмяні. А небо залишається літом, яскравим і веселим.

08 мар Ми приймали повітря, а не два. Один - AK-47 на CO2, але він дасть нам вниз, а інший - іспанська гвинтівка. Найсучасніші запобіжні заходи і всі сказали, що це вже не іграшка. Скарб? Ні, ми не були Коли діти серйозні і продумані, вони розуміють все. Вони на боці. Вони роблять все, щоб уникнути кинути себе на сусіді. Просто нехтуйте ТБ і обов'язково звертайте увагу на обробку зброї.

, Україна

09 мар Тут були кульки і види спорту і все, що. Ми не планували програму заходів, ми вирішили зробити вільний формат. Нехай всі вони люблять.

10 хв Решта, відпочинок, відпочинок і тільки відпочинок Намалюйте паралельно між собою і природою, відчуйте, що ви і світ є одним цілим, що ви не повинні робити неприємні речі до світу, а потім в поверненні він буде вдячний вам сотні разів.

10 хв Наш молодий учасник

12 студентських братів. Слід зазначити, що ми не зателефонували за подіями «Трек» або є щось інше, оскільки вони люблять називати в школах та інших садках. У нас була ОСА. Осіння кампанія. Таким чином, тільки активні люди з позицій життя фірми та конвекцій, які подорожують. Я покажу вам прямо, так, скидання була невеликою.

13 хв Цілі були саморобними. З декількох аркушів молодша гвинтівка не довірилася з стрічкою, завжди був хтось від старшого.

14 Троянда ...

15 хв З нашим молодшим учасником, всі грали, затримали, як може стати дівчина залишатися в будь-який день з посміханням на обличчі і запалами в очах.

р.

16 мар У лісі huntsman зроблений стіл. Дуже дякую. Для птахів і тварин на столі, після чого одягаємо його в своєму місці. І заливаємо воду в пелюшку.

17 мар Це наша кухня Для обіду - відро борщу, сендвічів, щось інше і багато іншого, я навіть пам'ятаю Залишений повний і задоволений. Щиро дякую нашим дівчатам!

18 років І тут йде борщ відро сам.

19 Обід. Ця зустріч була переважно прийнятим хлопчикам, як більш жорстким і всім. Тим не менш, подія показала, що ви можете приймати і дівчата «в рівних акціях». Кожен буде впоратися, не застрахованих труднощів.

559138

20 Після обіду.

21 мар Вони взяли гітару і навчили всіх, хто хоче вчитися. Але, щоб розповісти вам правду, не було нічого спільного з гітарою, було багато інших заходів. Наприклад, лежати в траві і подивитися на небо.

р.

22 мар Ну і вечірній фінал - ми погодилися з нашим клубом волгодонів, які прибули саме в призначений час ... І ми затримали людей з пейнтболом в кінці цілих осей.

23 Кід нетренований

24 Препарати для гри

25 мар Наші студенти

26 мар На фоні фото команд слід зазначити, що один з непідроблених команд нашої ОСА був повним відторгненням всіх спиртів, і куріння не був...

27 Але я себе, будучи курцем, був сором'язливий, я зізнаю. Намагатися піти кудись, приховавшись, як дитина, від Бога.

28 Перерва між раундами

29 мар Ми приносимо блиск, красу і в бою повинні залишатися красою

30 Заголовок в масці ) Фарба прийшла через обличчя. Не травматичний, просто бризки )

31 мар Я дуже сподіваюсь, що ми зробили і будемо продовжувати докладати зусиль до цього кінця: ці діти повинні рости, щоб бути гідними людьми.

32 Сонце. Кінець відкликання. Кінець відпочинку, романтика природи, веселощів і свіжого повітря. Завтра - понеділок.

33 "Газель." Головна, всі. Дуже дякую. Я дуже сподіваюсь, що ця ідея, тема такого свята не буде втілюватися в оживлення, але буде служити чоловікові як двигун і натхнення!

Джерело: