Як ми провели неділю

Я не претендую мати ідею. Ідея під ногами і ви просто повинні підібрати її. Але нам було дещо простіше – ми діяли від імені молодіжної організації. Людина і матеріал. Але все ж, щоб реалізувати такий відпочинок можливо для кожної людини, яка не байдужа до світу. Я хотів би поділитися моделлю, і я дійсно сподіваюся, що серед нас, Яповцев, буде активний і турботливий людей, які не скажуть, що спеціальні послуги / органи / спортивні установи повинні це зробити. А ті, хто каже, що це в моїй владі так. Подруги В потужності мого середовища. І ми зробимо це, тому що це право зробити!

Як ми провели неділю. Ось 33 фото.

По суті, найскладніші речі в організації тільки один. Децид. Після того, як дата визначена, і душа повністю визначається, все стає набагато простіше. Для кожного з нас цей відсмоктувач «вартості» 200 рублів, з якого плести пішло оплачувати здачу «Газель» (звернути назад) і плести на обід і невелику частину його для пропсів у вигляді всіляких кульок і т.д. А ви будете витрачати свій особистий час, щоб піти на призначене місце відпочинку і подивитися трохи.

01 мар Ми доставимо до місця, прогулявшись по два кілометри. У віці від 14 до 32 років. 18 років

Як ми провели неділю

02 мар Як вони зібрали чоловіка? По знайомстві вони кинуть в шкідливому контакті і т.д. Багато людей не вийшли і планують. Причина: ми робимо цей формат вперше, і ми не можемо виправдати.

Як ми провели неділю

03 мар У таборі було побудовано на місці, згідно з класичними канонами суспільства - молодшими веслами, а старші зробили більш відповідальні препарати.

Як ми провели неділю

З дітьми, і з дорослими, але це не варто забувати. Небагато. Ми повинні відпочивати і весело провести час. Але ще хлопчики сходження на дерево, змушені потилитися звідти.

Як ми провели неділю

05 мар Так що вовки були витілені, і вівці були цілими, ми назвали нашим батькам, пояснили формат заходу і т.д. У будь-якому випадку не було відмов. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Вони дали дозвіл (для кожного). А батьки були тільки «для» – чим більше природи тепер рівно на стадії, що стоїть прямо між спекотним літом і нижньою осені. Такий дотик смараги і мира у кольорах, починає почервонювати листя, падати, красу, в слово.

Як ми провели неділю

6 хв О, я забув, щоб розповісти вам, наймолодшим з наших, протягом трьох років, Тато і мама там.

Як ми провели неділю

7 Осінь... Відчувається, що природа починає гасити, плавно, торкнутися. Більше і більш сірих кольорів, зелені тьмяні. А небо залишається літом, яскравим і веселим.

Як ми провели неділю

08 мар Ми приймали повітря, а не два. Один - AK-47 на CO2, але він дасть нам вниз, а інший - іспанська гвинтівка. Найсучасніші запобіжні заходи і всі сказали, що це вже не іграшка. Скарб? Ні, ми не були Коли діти серйозні і продумані, вони розуміють все. Вони на боці. Вони роблять все, щоб уникнути кинути себе на сусіді. Просто нехтуйте ТБ і обов'язково звертайте увагу на обробку зброї.

Як ми провели неділю , Україна

09 мар Тут були кульки і види спорту і все, що. Ми не планували програму заходів, ми вирішили зробити вільний формат. Нехай всі вони люблять.

Як ми провели неділю

10 хв Решта, відпочинок, відпочинок і тільки відпочинок Намалюйте паралельно між собою і природою, відчуйте, що ви і світ є одним цілим, що ви не повинні робити неприємні речі до світу, а потім в поверненні він буде вдячний вам сотні разів.

Як ми провели неділю

10 хв Наш молодий учасник

Як ми провели неділю

12 студентських братів. Слід зазначити, що ми не зателефонували за подіями «Трек» або є щось інше, оскільки вони люблять називати в школах та інших садках. У нас була ОСА. Осіння кампанія. Таким чином, тільки активні люди з позицій життя фірми та конвекцій, які подорожують. Я покажу вам прямо, так, скидання була невеликою.

Як ми провели неділю

13 хв Цілі були саморобними. З декількох аркушів молодша гвинтівка не довірилася з стрічкою, завжди був хтось від старшого.

Як ми провели неділю

14 Троянда ...

Як ми провели неділю

15 хв З нашим молодшим учасником, всі грали, затримали, як може стати дівчина залишатися в будь-який день з посміханням на обличчі і запалами в очах.

Як ми провели неділю р.

16 мар У лісі huntsman зроблений стіл. Дуже дякую. Для птахів і тварин на столі, після чого одягаємо його в своєму місці. І заливаємо воду в пелюшку.

Як ми провели неділю

17 мар Це наша кухня Для обіду - відро борщу, сендвічів, щось інше і багато іншого, я навіть пам'ятаю Залишений повний і задоволений. Щиро дякую нашим дівчатам!

Як ми провели неділю

18 років І тут йде борщ відро сам.

Як ми провели неділю

19 Обід. Ця зустріч була переважно прийнятим хлопчикам, як більш жорстким і всім. Тим не менш, подія показала, що ви можете приймати і дівчата «в рівних акціях». Кожен буде впоратися, не застрахованих труднощів.

559138

20 Після обіду.

Як ми провели неділю

21 мар Вони взяли гітару і навчили всіх, хто хоче вчитися. Але, щоб розповісти вам правду, не було нічого спільного з гітарою, було багато інших заходів. Наприклад, лежати в траві і подивитися на небо.

Як ми провели неділю р.

22 мар Ну і вечірній фінал - ми погодилися з нашим клубом волгодонів, які прибули саме в призначений час ... І ми затримали людей з пейнтболом в кінці цілих осей.

Як ми провели неділю

23 Кід нетренований

Як ми провели неділю

24 Препарати для гри

Як ми провели неділю

25 мар Наші студенти

Як ми провели неділю

26 мар На фоні фото команд слід зазначити, що один з непідроблених команд нашої ОСА був повним відторгненням всіх спиртів, і куріння не був...

Як ми провели неділю

27 Але я себе, будучи курцем, був сором'язливий, я зізнаю. Намагатися піти кудись, приховавшись, як дитина, від Бога.

Як ми провели неділю

28 Перерва між раундами

Як ми провели неділю

29 мар Ми приносимо блиск, красу і в бою повинні залишатися красою

Як ми провели неділю

30 Заголовок в масці ) Фарба прийшла через обличчя. Не травматичний, просто бризки )

Як ми провели неділю

31 мар Я дуже сподіваюсь, що ми зробили і будемо продовжувати докладати зусиль до цього кінця: ці діти повинні рости, щоб бути гідними людьми.

Як ми провели неділю

32 Сонце. Кінець відкликання. Кінець відпочинку, романтика природи, веселощів і свіжого повітря. Завтра - понеділок.

Як ми провели неділю

33 "Газель." Головна, всі. Дуже дякую. Я дуже сподіваюсь, що ця ідея, тема такого свята не буде втілюватися в оживлення, але буде служити чоловікові як двигун і натхнення!

Як ми провели неділю

Джерело: