Будівництво

Все має початок і є кінець. Це кінець нашого садового будинку. Старий будинок невеликий, кріпиться. Так було легко сказати до нього, особливо з того, що новий прийде на його місці. Це насправді буде історія.

Так, давайте ходити. Ми повинні спочатку позбутися від старого, для нового буде стояти в одному місці.

Джерело акуловалександр

Я не знайшов загального вигляду, до речі, на фото моєї матері)

місяць пропущено з того самого каркасу, а будинок ще стоїть на місці. Я повинен зафіксувати цей випадок. Нарешті, в середині червня почав активну фазу знесення будинку.
Спочатку ми розібрали ганку і веранду, це не було нудно, і навіть приємно. "Поламувати, не будувати", як кажуть вони.

Після цього ми можемо сказати, що почалася активна фаза знесення будинку. Одні вихідні ми в 3 (мій батько і молодший брат) вперше розібрали дах. Я особливо насолоджуюся прийомом і зануренням шматків шифера, а потім прокатом колоди. Після цього буде використовуватися в якості вогненної деревини для лазні.
Ось ми йдемо. На всього 2 тижні (покладання 2 пар вихідних) немає сліду старого будинку, крім величезної палітурки сміття і величезної палі деревої деревини.

На початку липня розпочато будівництво. Не секрет, що кожен будинок починається з фундаменту. Ми зробили цей довгий і жорсткий протягом всього літа і восени. Але все в порядку.

Починали, як вода, з приготуванням землі. Витягуємо все, що нагадує залишки старого фундаменту, викопавши траншею, і почали залити. (це кілька слів, насправді 2 тижні важкої роботи)

Вони заливають себе, використовуючи бетонний міксер. Мій брат і я приніс нам все необхідне. PGS, вода, цемент, потім мій батько і я змінив і все пішов.

Я просто не можу уявити, як ми робимо без бетонозмішувача. Незважаючи на те, що батько розповів про те, як масон на роботі за 3 роки замісу бетону в палеті за допомогою майстра.

Повільно і повільно протягом липня.

Рівень з грунтом. Це перша половина шляху. Ви можете взяти коротку поломку від роботи.

Так сталося, що в цей день електрика була відключена і довелося варити на вогонь.

Це, мабуть, найкраща їжа літа.
Картопля, тушкована, деякі зелені. Чим простіше, тим краще.

Невелика стільниця. Познайомлюся! Наша кіт. "Кася"
Вона так небезпечна, що ви повинні тримати її на поході.

Потім ми повернулися до будівельного майданчика і почали будувати опалубку. О, ми були обурені цим кейсом. Навколо дощок «прокручений» і доведеться довго шукати підходящі для одного.

Після завершення опалубки продовжуємо заповнювати фундамент.

12

Мій брат і я дивлюся, пам'ятаю, повторити.

Після кожного робочого дня обов'язково вимити весь робочий інструмент.

Знову сердитися, але милий кіт.

На початку серпня ми закінчили начинку і даємо підставку фундаменту. Ми просто повернулися до нього в останні вихідні. Погода була гарною (поганий літо, як ні), і підстава повинна бути викладена. З тих пір, як не вистачає кваліфікації за таку роботу, і робота дуже відповідальна, нам довелося вдатися до допомоги робітників, примховувати хороших друзів, вперше.

Спочатку потрібно поставити гідроізоляцію.
Як розповів я, необхідно викласти кути. На них буде виплачена домашня стіна.

Закон про відключення електроенергії. У мене було замісити розчин вручну, добре не бетон і не так важко.

доб.

Після 3 годин роботи.

Це називається "Гітингова наука". У хорошому розумінні слова.

Моя да і я маю на увазі, поки ми доводимо розчин і цегли.

Чудова квартира!

Ось 1 день. Слід зазначити, що він закінчився досить пізно, але ми ще не пропустили шашлики.

Мені довелося варити в темряві. Флеш завжди на руці.

Тільки трохи зліва на 2 дні. Помістіть третій ряд з 4-х сторін

Фінал акорду. До речі, ім'я Мазона Сергія.

р.

Маленька творчість...

Це все. Всі роботи, заплановані на цей рік. Основа готова. Виготовляйте, як вони кажуть протягом століть! Всі сусіди дивилися, як ви будували це диво в 3.
По суті, потрібно лише 2 речі. Прямі руки і сувенірна головка!

Наступного року ми піднімемо колоду, веранди, ганку. Я думаю, що це буде той самий фотозвіт.
Дуже дякую.

Джерело: