"Лукі для холок."

Blogger Chersky пише:

Я думаю, що я гона тягнути Cybercott's "lucky for assholes." Я не торкаю всіх, і тут ви йдете. У деяких випадках на боці задньої крила джипа. Я стрибую, Я дивлюсь пасажира з кабіни вантажівки, які, захопивши двері на конях зі сталі, впевнено крокує до метро. Як це потрібно.

Я знаю, як зупинити людей. Тому характер виходить навколо і виходить, чому він має такі епітети.

4 фото каменів

.

Я показую подряпину. Так, це трохи змін. Якщо він був першим, щоб апологізувати і попросити, як він може вдатися до свого гріха, я чесно сказати, що я не подбаю, і дав йому йти в миру.

Але коли ебать, потрапивши на чужий автомобіль, намагається втекти - то він вже боорська істота і дав йому відповідь. Я пропоную вам оплатити криловий живопис і залишити в миру. До цієї істоти відповідає, що він не має грошей, не ім'я і ні документи, і що я повинен називати поліцію і вона буде її відсортувати.

Спокій, звичайно, добре знає, що це робить. Зрозуміло, що я не заспівав на три години на перетині на Польжаєвській, чекаю на копси і блокуючи повністю два три ряди. Я знаю місто повно персонажів без мене, які створюють диких джемів трафіку навіть для меншого подряпини, але я не їх. Я не збираюся знову йти до суду. Ось чому він так впевнений і невиліковний.

Всі права. Я збираю водія, щоб дізнатися, що ебать це і чому він так несольний. Відповіді обов'язково варто подряпини, і тут: "І це наш інженер з безпеки дорожнього руху!" І стає зрозуміло. Якщо ця точна закривається щодня через аналіз аварії за участю всіх водіїв автомобільної бази, то він, безумовно, знає, як поводитися в будь-якій ситуації. Однак, я сумніваю, що він повинен бути довірений з питаннями безпеки дорожнього руху, судячи його способом стрибки з вантажівок, що стоять посередині ряду і подрібнити двері сусідніх вагонів.

Зрозуміло, що я не планую простежувати цю конкретну юбан в суді - він вже розіграв рідну автозавод. Але я задаю, що зателефонувати, якщо пасажир буде полум'я. Звичайні копси? Який пасажир відповідає за таку ситуацію? Що потрібно робити? й

Джерело: