569
Фруктовий кальян
У нас є Корефане. Працює в якості кальянного працівника в нічному клубі. Я вирішив поласувати нас на фруктовий кальян. Фото буде близько 25. Я відмітив кінець. Давайте!
Давайте кавун першим. Наріжте отвір діаметром близько 5 см.
, Україна
Далі беремо ролик. Починаємо обрізати м'якоть (регулюйте гру слів).
205718р.
У нашому випадку не було валика, так як нам довелося зробити в полі. Це зморшок кавуна. Близько половини обсягу рідини заливають в кущі.
Далі візьміть штрих-розрядні пристрої і приступайте до кроку 2.
Намагаємось на дині, пропускають склянку вина і продовжують
У дині ми робимо через отвір. На дно діаметром близько 1,5 см зверху діаметром близько 3 см. Удар виводити всі насіння.
Робимо через отвір в грейпфруті.
р.
Спробуйте.
Собаки. Наш фахівець, до речі.
Ви побачите результат. Між фруктами класти пару серветок. Але нібито для ізоляції повітря.
р.
Ще один до вас, комреди дапа, є кутом.
р.
Далі крок. Ананас. Вирізати навпіл. Половина спліт і їсти. У другій половині робимо чашку.
Далі робимо отвір діаметром близько 2 см. З зубними паличками робимо дно чаші. Ми збираємось поставити деякі вибрані тютюни там.
Переглянути з вище.
Поставимо суміш тютюну. Я не пам'ятаю, що я зробив. Але ми повинні додати м'ята.
Загальний вигляд магазину кальяну
Загортаємо чашку в фольгу в два шари.
Робимо отвори (не отвори, бо отвори тільки в асах).
7616979
Кінцевий результат
Р
Поверніть чашку. Отже, тепла є рівномірним і міцним.
Ми робимо його міцніше з зубними пагонами.
Цього разу ми запалюємо вугілля. Ми використовуємо тільки натуральні вугілля, без сірки. Пальники на газовій плитці. Зігріваємо їх. Нагрів так реальний, я б сказав. Незважаючи на те, що є тільки 4 штуки.
Просто в разі, загорніть суглоби фольгою.
Р
Ми закріплюємо дизайн зубними паличками, щоб під впливом свіжого кримського повітря і вина не падає на підлогу.
Робимо канал отвір завісою.
Поставити телефон в.
Ось ми йдемо.
Зарядні вугілля.
Найрозважніші - дим. перевірити дизайн для герметичності.
Всі куріння. Напій. Дуже дякую.
Кінець.
Джерело:
Давайте кавун першим. Наріжте отвір діаметром близько 5 см.
, Україна
Далі беремо ролик. Починаємо обрізати м'якоть (регулюйте гру слів).
205718р.
У нашому випадку не було валика, так як нам довелося зробити в полі. Це зморшок кавуна. Близько половини обсягу рідини заливають в кущі.
Далі візьміть штрих-розрядні пристрої і приступайте до кроку 2.
Намагаємось на дині, пропускають склянку вина і продовжують
У дині ми робимо через отвір. На дно діаметром близько 1,5 см зверху діаметром близько 3 см. Удар виводити всі насіння.
Робимо через отвір в грейпфруті.
р.
Спробуйте.
Собаки. Наш фахівець, до речі.
Ви побачите результат. Між фруктами класти пару серветок. Але нібито для ізоляції повітря.
р.
Ще один до вас, комреди дапа, є кутом.
р.
Далі крок. Ананас. Вирізати навпіл. Половина спліт і їсти. У другій половині робимо чашку.
Далі робимо отвір діаметром близько 2 см. З зубними паличками робимо дно чаші. Ми збираємось поставити деякі вибрані тютюни там.
Переглянути з вище.
Поставимо суміш тютюну. Я не пам'ятаю, що я зробив. Але ми повинні додати м'ята.
Загальний вигляд магазину кальяну
Загортаємо чашку в фольгу в два шари.
Робимо отвори (не отвори, бо отвори тільки в асах).
7616979
Кінцевий результат
Р
Поверніть чашку. Отже, тепла є рівномірним і міцним.
Ми робимо його міцніше з зубними пагонами.
Цього разу ми запалюємо вугілля. Ми використовуємо тільки натуральні вугілля, без сірки. Пальники на газовій плитці. Зігріваємо їх. Нагрів так реальний, я б сказав. Незважаючи на те, що є тільки 4 штуки.
Просто в разі, загорніть суглоби фольгою.
Р
Ми закріплюємо дизайн зубними паличками, щоб під впливом свіжого кримського повітря і вина не падає на підлогу.
Робимо канал отвір завісою.
Поставити телефон в.
Ось ми йдемо.
Зарядні вугілля.
Найрозважніші - дим. перевірити дизайн для герметичності.
Всі куріння. Напій. Дуже дякую.
Кінець.
Джерело: