Фруктовий кальян

У нас є Корефане. Працює в якості кальянного працівника в нічному клубі. Я вирішив поласувати нас на фруктовий кальян. Фото буде близько 25. Я відмітив кінець. Давайте!

Давайте кавун першим. Наріжте отвір діаметром близько 5 см.

, Україна

Далі беремо ролик. Починаємо обрізати м'якоть (регулюйте гру слів).

205718р.

У нашому випадку не було валика, так як нам довелося зробити в полі. Це зморшок кавуна. Близько половини обсягу рідини заливають в кущі.

Далі візьміть штрих-розрядні пристрої і приступайте до кроку 2.

Намагаємось на дині, пропускають склянку вина і продовжують

У дині ми робимо через отвір. На дно діаметром близько 1,5 см зверху діаметром близько 3 см. Удар виводити всі насіння.

Робимо через отвір в грейпфруті.

р.

Спробуйте.
Собаки. Наш фахівець, до речі.

Ви побачите результат. Між фруктами класти пару серветок. Але нібито для ізоляції повітря.

р.

Ще один до вас, комреди дапа, є кутом.

р.

Далі крок. Ананас. Вирізати навпіл. Половина спліт і їсти. У другій половині робимо чашку.

Далі робимо отвір діаметром близько 2 см. З зубними паличками робимо дно чаші. Ми збираємось поставити деякі вибрані тютюни там.

Переглянути з вище.

Поставимо суміш тютюну. Я не пам'ятаю, що я зробив. Але ми повинні додати м'ята.

Загальний вигляд магазину кальяну

Загортаємо чашку в фольгу в два шари.

Робимо отвори (не отвори, бо отвори тільки в асах).

7616979

Кінцевий результат

Р

Поверніть чашку. Отже, тепла є рівномірним і міцним.

Ми робимо його міцніше з зубними пагонами.

Цього разу ми запалюємо вугілля. Ми використовуємо тільки натуральні вугілля, без сірки. Пальники на газовій плитці. Зігріваємо їх. Нагрів так реальний, я б сказав. Незважаючи на те, що є тільки 4 штуки.

Просто в разі, загорніть суглоби фольгою.

Р

Ми закріплюємо дизайн зубними паличками, щоб під впливом свіжого кримського повітря і вина не падає на підлогу.

Робимо канал отвір завісою.

Поставити телефон в.

Ось ми йдемо.

Зарядні вугілля.

Найрозважніші - дим. перевірити дизайн для герметичності.

Всі куріння. Напій. Дуже дякую.

Кінець.

Джерело: