День народження ветеранів

39 зображень + листи

Головна

Привіт, моє ім'я Лена, я живу в Калінграді і роботу як ветеринарний помічник: гібридний парамедик, який має більше функцій, ніж медсестра, стаж (в тому числі повноцінні оперативні втручання допомагають) і медсестра (як ми також повинні мити підлоги і інструменти). В цілому, різновид універсального працівника, основним завданням якого є зробити роботу лікаря максимально комфортним. Моя колега і у мене є три види зрушень: робота в кімнаті лікування, в лікарні з рентгенівськими функціями, і в операційній кімнаті, де я провів сьогодні зрушення 27 вересня 2011 року дивно спокійно.

На фото: Я як анестезіолог, асистент Саша як хірург, так і лікар Таня як помічник стерилізувати мій кіт ім. Демона. Але починайте на початку.

, Україна

Ранок стартував в 7:00 з тривожним годинниковим кільцем. Після сльози очі я миттєво пам'ятаю, що сьогодні є довгоочікуваний фото день! Я відразу захопив її і натиснув в ранок темряву без погляду - і, звичайно, походили на коти заморожені на гість ліжко, яке я не в змозі чистити на третій день. Іноді мені здається, що в якому куточку моєї квартири не вкаже сліпо - ви все одно будете торкнутися на кішки, адже тепер є шість з них. Звісно, чотири крові з носа необхідно додавати найближчим часом. Отже, мій перший ранок пострілу:

Я вийшов з ліжка, а також сліпо фотографував мій сплячий чоловік і намагаючись бути сова мій улюблений кіт ім. Бедбуги.

Після очищення води і завантаження кавового заводу я вийшов на прогулянку з собакою на тимчасово окупованій території. Собака - 9-місячний лаборатор - 2 дні тому я попросила укриття другу, поганий друг (дуб, не друг;) викинувся "власниками", і він блукнув навколо країни суспільство протягом 3 місяців, поки люди нарешті прийшли до нього. Не існує фото з прогулянок, аля, тому що вранці була надзвичайна екстрена ситуація: підкорила його дводенну неслухняність, я пішов в поле і вирішив опустити його від походу. Тим не менш, собака, гумка ходьба, не натягуючи леш, слухаючи натискання карбіна, миттєво кинувся, і при цьому я зловив його, втратив будь-яке бажання фотографії. Так я взяв картину тільки тоді, коли ми отримали додому безпечно і почали сніданки.

Собака (Я зателефоную йому Турклентон) була їсти, і я поїхала каву і забарвила до Великої Трігі теорії.

Зайдіть в клініку 15-20 хвилин, але навпіл минулого дев'яти я зрозумів з вологою головою, яку я дивився серією і похований, і щоб уникнути кінця 9:00 може бути тільки один спосіб - попросіть чоловіка, щоб надати ліфт. Крім того, сьогодні я вирішив стерилізувати одну з моїх кішок, тому моя совість не турбувала мене багато, поки я прокину його вгору - ви завжди можете приховатися від небажання до стресу тварини для прогулянки.
Чоловік вийшов сонний, незадоволений і не хочу фотографувати

На роботі з перших перших кроків я зустрівся з різко, тому для мене вже складно систематизувати фотографії і влаштувати їх в хронологічному порядку. З перших кроків я повернувся до допомоги старого чоловіка з важкою твариною. Алас, 14-річний французький бульдог з неврологічними розладами загинув практично відразу. На фото він все ж живий, звичайно, Саша приймає тести з нього - це перше, що я бачив, коли я пішов працювати.

Яра, нічний помічник, зумів ловити холодну ніч. Анута надає їй внутрішньовенну ін'єкційну аскорбінову та кальційову глюкозу. У нас є дівчата не з ветеринарною освітою, але з вторинною медичною освітою.

Нарешті, про 11 вдалося знайти час для розбиття диму. Я не пам'ятаю, хто.

На сьогоднішній день без операцій плануються крім стерилізації моєї Демони. Сьогодні я вибрав, бо Таня, наш лікар, відповідальний за навчання персоналу, працює з мене на зсуві, і Саша, помічник, який отримує вищу освіту і готує стати стажним лікарем. Саша ніколи не експлуатується до і дуже боявся всього, я вирішив довірити її і принести мій кіт до стерилізації. Демон близько 4.5 місяців, але я мав відчуття, що це було протікання, і для того, щоб запобігти раку грудей в майбутньому, я поспішав стерилізувати його до першого тепла.
Є багато людей при прийомі, два лікарі (приймальний лікар - наш головний лікар, її фото не буде, не хочу знову погасити її і лікар-шпиталь - Таня, яка йде на призначення, так як лікарня пуста) зайнята, тому я повільно готує операційну кімнату для стерилізації Демон.

Це інструменти, які нам буде потрібно, починаючи з верхньої частини зліва: лляні гілочки, щоб закріпити стерильну діапер, гемостатики - 2 на яєчників, один на матці, один раз в тому випадку, стерильний лист, ручка скапелиці і леза, хірургічні тампони, пакет стерильних серветок, 2 нитки - PLE і поліпропілен, ножиці, голчастий тримач.

Лікарі працюють, операційна кімната закрита, і ми занурюємо в порожню лікарню.

В той час як немає нічого, ми приділяємо особливу увагу Маріку, наша сліпа сова, яка живе в клініці, спочатку вона була сова нашого колишнього генерального директора, але з тих пір він залишив на Москву, птах живе в нашій лікарні. Він їсть курку, але сьогодні він мав бенкет - лаборант приніс його з лісу, який хтось побігав по машині. Марик подобав його. Він отримав ефір червоне око через спалах.

Наташа, наш старший асистент і асистент відділу лікування сьогодні, вводить Марік Демона.

Нарешті, натовп розсічений і близько 12 o'clock Я отримав команду, щоб підготувати Demon для хірургії. Отримую її, вона розслабляє, і я поставив внутрішньовенний катетер, через який вона отримує загальний наркоз і настій.

Наркоз додано, Саша намагається зануритися її. Саша дуже боїться, її руки гоління, і вона не досягне успіху, тому в результаті я повинен зануритися її (Я теж боявся її, але, очевидно, не стільки, скільки нашого молодого лікаря).

Саша йде до хістерії і страху, і я підготую робоче поле (Саша збивається руки)

Ми чекаємо на Таня як куратора, Саша нерва.

Все йде просто дрібно, Саша легко вдається знайти матку (коли матка невелика, досить складно, особливо для новачка).

Я звернувся з операційної кімнати - Мені потрібно взяти з собою знімки кота, підозрюваного з обструкції кишечника. Я збираюся працювати за нею. На малюнку - підготовлений набір для зондування барій - рентгенівський контрастний речовина, рух якого через шлунково-кишковий тракт ми зможемо простежити роботу шлунка і кишечника, а касета з рентгенівською плівкою.

В той час як я збираю перші фотографії, Саша і Таня закінчуються. У лікарні знаходиться демон.

Фотографії з баріумом виготовляються з певною частотою, і котом, спочатку спокійно, отримує рубаний і починає кинути. Після цієї картини він буде працювати по стінах лікарні, подряпини всі нас, потім кинути себе на господині. Ми повинні дати йому додому, і він буде назад зі своєю землею на 9pm для іншого пострілу.

Саша відновлюється від удару першої операції і божевільного кота

І починав миючі засоби після операції, що мій робот як хірургічний помічник. Всі хірургічні інструменти спочатку замочуються протягом години в перекисці водню, після чого ретельно промивають під проточною водою з щіткою і засобом для очищення, потім промивають і замочують протягом години в дозаторі. потім знову промиваємо і вішаємо на підставці до висихання.

У третьому півріччі принесуть обід - влада спонсорує смачні страви з їдальні біля університету. Зазвичай є кілька страв, щоб вибрати з - сьогодні був м'ясний салат, макарони, курка, котлети, рис з м'ясом, булочки. Я вибрав макарони і курку.

З обіду (хоча я зумів закінчити) ми відволікаємось від екстреної тварини - кота, яка знизилася з п'ятого поверху. На додаток до безтурботних хостів, причина цього є дивно теплим днем, але сезон вже закінчений. Влітку ми до 15 безплатних котів в день. Далі обговорюються питання про нездатність тримати домашніх тварин безпечним, я залишаю, фотографії скажуть все для мене. Однак цей кіт удачливий, він не має внутрішніх травм, тільки перелом великого і маленького тибії. Але для роботи безтурботних власників доведеться платити не менше 7 тис. – хороша причина, щоб подумати про те, як дешевше і приємніше буде коштувати, якщо не кондиціонери, то принаймні сітка на вікнах.

.

Її картина.

Після того, як я надав фіксуючий зв'язок кішка і допоміг помічнику в процедурі, видається безкоштовна хвилина для кави.

У цей час Демон вже повністю відійшов від знеболювання. вона була близько 4 годин з кінця операції, і вона вже грає з усіма її, можливо, якщо нічого не сталося.

У клініці приходить тиша, Таня і Саша, і я в лікарні влаштовують маленький мозковий центр - Таня описує пацієнта до нас, Саша і запитую провідні питання і діагностуємо діагноз.

Тренування мозку порушується цуценя Йоркширського тер'єра, який прийшов для видалення молочних зубів - дрібних порід собак часто мають стійкий молочний канал.
Дивитися на величезні невирішені коріння – ви ніколи не будете впадати.

Для мене це означає ще одну партію пральних інструментів. Зубні інструменти лікуються таким же чином, як і для проведення черевних операцій.

І знову тиша. Помічник процедури Наташа і адміністратора Лени самостійно заточувати лати, відпочивати до неминучого вечірнього буріння.

71

У 21:00 зрушення госпітальних змін, нічний лікар Настя і асистент Катерина приходять. Катя також готує стати молодим лікарем, тому Настя, що проводить невелику операцію для видалення патологічних вій, що росте на внутрішній стороні століття в молодій муфті і викликаючи травми до рогівки, пояснює все докладно Катати.
Навпіл минулого десять годин, тому мій зсув закінчується півгодини.

Не було тут... Під час хірургічного втручання, що працює з простою операцією, реєстратор приходить до звіту про те, що ми приймаємо надзвичайну тварину - 8-річний жіночий персоналадширський тер'єр з пірометром, гнійним запаленням матки. Ми оперативно завершуємо операцію і готуємо операційну кімнату для аварійної хірургії.

Одна хвилина перед собакою прибуває.

Це собака після операції. Займав менше сороких хвилин для нас і наш головний лікар, щоб завантажити тварину в наркоз, підготуватися до операції, неприпустимий, вирізати, вирізати величезну матку, наповнену пудрою, і пришити перитонум, підшкірну тканину і шкіру, незважаючи на значну кількість інтервенцій (соба зважає близько 30 кг).

Незважаючи на те, що в кінці останньої операції я був вже на робочому місці на додаткову половину години, я залишатися на наступну операцію - видалення дренажу з черевної порожнини Фокса тер'єрного бітча, який, до речі, мав таку ж проблему, як попередня собака - піометр, тільки тут є менш непристойний випадок: через те, що власники не впоралися вчасно, її матки лопаються, затопивши всю черевну порожнину з пудрою і викликаючи перитоніт. Але тепер все добре, собака відновилася дивно всім, і зараз знімаємо зливи, через які ми промиваємо запалені всередині.

Я втомився і дуже недбалий у своїй робочій кімнаті - просто стіл і підлога. У ніч буде проводитися ретельне очищення.
Я працюю протягом 14 годин, мій чоловік прийшов, щоб забрати мене, так що я збираю нестерильні інструменти, як краще я можу, розповідаючи Kate про комплекти, вона буде потрібно зібрати разом, перетворюючи на кварц і піти залишити.

Але це не було! Це просто те, що ви не можете втекти з клініки, і як я помітив Демон в перевізник, Настя мене ловить і попросить мене зрізати музинку, який готує до себе додому, кігтів. Я не говорю ні. Фотографія чоловіка, який вже стоїть готовий і показує невдоволення.

Ми нарешті збираємося додому. Дякую за гарність мій солодкий чоловік приготував вечерю, купив пиво і прогуляв собакою. Я просто отримую в ліфті і радію в любові Турклентона і котів, які працюють з нами. Це останній постріл після того, як акумулятор не заряджається на камері dies - просто в часі.

Так, після цього пострілу я ходжу на кухню, сидю в улюбленому стільці і напишіть цю посаду.

Я зробив. Спасибі всім.

Джерело: