Друга світова війна. Сліди.

Довгий час. У прекрасний день я думав, що це було б приємно йти до реальних хвилювань.

Я не маю багато зображень, що залишилися, 7-8 штук (я розповім, коли я помістжу його), і 2 невеликих відео. Але я, як недосвідчена людина, був вражений тим, що я бачив, і я хочу поділитися своїми відкриттями з вами.

В цілому я хотів би копати і, не затримуючи, я назвав старий друг, який займається цим бізнесом, хвилюваннями, тобто все доросле життя, запитуючи, чи хоче він прийняти два туристи в свою наступну пригоду. Подруга легко відповіла, я кинувся зібрати речі, заспокійливий сидячи в піщаній кар'єрі з щіткою, прокинувшись древніми шатами. Але був великий сюрприз чекав мене... Ми зібралися рано вранці і близько 8 ранку, ми вже їздили в машині, заголовок латвійського міста Салдус. А тепер, пропускаючи зайві деталі, ми тут.
Невелика ферма біля Сальдуса. Дикий, коричневий ліс. Тепла земля, глина в деяких місцях, іноді просто від брудної муки. Проживати біля цієї самотньої ферми, на краю картоплі. В цілому місце не на всіх, як і мої явні картини викопок. Я думаю, що це так само, війна. На 41-му з'явилися вкрай невдалі битви за росіяни. У цій землі не поховали людей. Останнім часом команда мого друга викопувала кулеметну точку та залишки кулемета. Знайшли свій значок «Експертна машинна гармата», з серійним номером, який пізніше архів визначив ідентичність загиблого. Знаходив цей час. Ми знайшли величезну кількість повітряних бомб. У середині металодетектора прокочував, всі разом взяли лопатки і через півгодини викопування коліна в воді - це народився в світло Бога:

Стрічки кулеметні, флаєри, ручні гранати - "кноти", деякі труси не вибухнули оболонку, фляск з армійської газомаски. Я не знаю.

Великий

Додано до [mergetime]1317244015[/mergetime]
Не чекав. Все це добре лежить практично на поверхні. У всьому лісі наплічують іржі хвости мінометних шахт. У деяких місцях скатер є кулеметними патронами і деякими меншими калібрами. Є як російські, так і німецькі боєприпаси. Наприклад, кулеметні стрічки та сигнальні ракети на фото-німецькому виробництві. Я думав, що знайти одну куля, ви повинні копати по дереву. Я ніколи не думав, що так багато лівих.
По суті, деякі з них можуть добре мати шок, незважаючи на тривалий термін зберігання і половину століття, що лежить в землі. Але якось не страшно. Тільки трохи.

І це карбін - він також загострився з байонетом. Вони викопують його в той же отвір. Вона не представляє значення, тому що вона дуже груба.

Джерело: http://
*))
...
*))