План Голландії

Задня частина: Друга світова війна підірвалася, План Маршалла успішно реалізований, труби відновлених заводів в малих, втомлених країнах Європи були копчені; міста заповнили невеликими, затишними будиночками. І зараз 10 років після здачі Берліна, Старого сусіда і нового вогнища, Об'єднання радянських Соціалістичних республік, почали згинати свої м'язи, придбані в бою. Сполучені Штати Америки, де без них, і Канада) відхиляли дружбу СРСР, до якого він, відхилений, пішов грати в іншу пісочницю з друзями, організувавши Варшавський Пакт. Алли відчували неприємні відчуття покоївки в міжвугілляній зоні, і почали будувати оборони, рясно і таємно.

ІСТОРІЯ: казково-зелене царство Нідерландів, а точніше, військові міністри Королівства, усвідомили, що дві третини країни повністю не захищені від ворожої вторгнення. Це, вони сплять через атаку від GDR, як над дивним Zvolle і Apeldoorne підібрали червоний прапор. Це не хоче бути дозволеним, і тому з'явився непристойний і мудрий голландський план.

План Голландії р.

Її сутність полягає в тому, що оборонні бункери побудовані вздовж річки Іссел, яка є рукою річки Рейн. Сама річка повинна бути заблокована за допомогою дам, побудованих у випадку нападу радянськими Вода на швидкості сигналізації буде втекти з каналу і розливається в ширину 7-13 км. Як ми пам'ятаємо, Нідерланди - Нижні землі, нижче рівня води, що на відміну від качки.

План Голландії

Таким чином, мирний радянський солдат привітав близько 40 см прохолодної освіжаючої води, кілометри шахтних і протитанкових парканів і прокладки на дно. На кожній дорозі, місту, телеграфі та кав'ярні важливий об'єкт, мальовничо розташований в бетонах Шерманових танків, обладнаних антитанковими гарматами та кулеметами.

План Голландії

Як це...

План Голландії р.

Цистерни були цементовані таким чином, що задня люка автомобіля була підключена до бункера і екіпажу може, в кінці робочого зсуву, повернення в приміщення для куріння.

План Голландії

...

План Голландії

Бункери, як і ваш альбом Dembel, є підземними і діляться на кілька типів: лікарня, командний бункер, і один з яких дивляться дивашки.

58068282

На в'їзді до кожного бункера є душ, в якому борець, як Хіпполіте від "Іронія Дестини", довелося мити в державній гімназії, щоб нейтралізувати гази шкідливими для здоров'я людини. У зв’язку з тим, що бойові агенти

План Голландії

До речі, під час будівництва бункерів, ніхто, крім військових, не знаю про те, що сталося. Деякі випадкові свідки були зняті, проходячи інцидент як смішний інцидент на полювання.

План Голландії

У бункері для будь-якого повороту подій. Вони мали маски газу.

План Голландії

... очі бійця... Я не можу допомогти, але викласти його...

План Голландії

Лікарня обладнана новітніми технологіями (точністю) і умовами, що дозволяють працювати на громадяні.

План Голландії

Це досить актуальний відділ...

План Голландії

Не було ніякого дефібрилятора.

План Голландії

І рентгенівський офіс. Радіологи і я отримав хороші фотографії, як =

План Голландії

Дизель. Це все ще працює. Що ще працює. Коли теплова хвиля в Європі майже загиблих культур кілька років тому, хтось в голландському уряді пам'ятав дамську систему. Вона зберегла урожай.

План Голландії

Перевірка зору обов'язково при вході в лікарню. Імбирне бачення - перший симптом отруєння БОВ

План Голландії

свінгери

План Голландії

... і кодування машини, як Enigma, ви вже знаєте про це.

План Голландії

І нарешті. Звісно, немає таємничості, які не будуть вірними.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

План Голландії

Є версія, що карти укріплень не увійшли до СРСР. Вони були передані ... по голландському собі. Щоб захистити себе. Зробили це ясно радянським, що в Нідерландській і втратив війська, коли вони могли обходити їх. Потрібні сказати, що найкраща боротьба - це боротьба, яка не сталася!

План Голландії

І на щастя, сім'ї з малюками тепер ходять через ці блекери, не солдати. Зображений - це дитяча коляска, вид через командний центр петлі

Додано до [mergetime]1317241038[/mergetime]
О, я забули, щоб розповісти вам. Музей знаходиться біля Девентера. За годину поїздом з Амстердама. Відкрився зовсім недавно, в 2004 році здається, коли програма була замкнена, нарешті розуміючи, що ми не будемо атакувати всіх.

План Голландії

Джерело: