Ірландська фермерська курка Ріанна з поля

Це буде 9 фото.

Риганна, яка в даний час займається гарячим відео для "Ми знайшли любов" в Північній Ірландії, була видана з її поля місцевим фермером. У сюжеті зірочка з'являється в природі в бікіні, яка потім падає і показує її «паш» на камеру. Тим не менш, не всі свідки цього видовища збуджували чарівність співачки: так, власник галузі, побачивши співачки в якій матері народилися, радять її захопити.

Згідно з 61-річною ірландцем Аланом Грахемом, він ніколи не чув Ріанни до, і тільки погодився дати її поле, щоб стріляти при запиті. Цікаво, що спочатку селянина була задоволена зовнішнім виглядом зірки, який на старті зйомки ще досить одягнена. Але після того, як гравем, водіння на тракторі, побачила співачки без латуні, і був захоплений.

«Я розумію, що сталося неприпустимо мені», – Грехам (присвята Крістіану до речі) шуддери на погляді брата Ріханни. Я попросив їх зупинити зйомки. Я думаю, що вона розуміла. Ми чохли руки для заспокоєння.

Також в інтерв'ю з Daily Mail він зазначив, що він ще не отримав ніякої винагороди від зірки для оренди поля і не знає, чи він отримає його пізніше.

Співачка продовжує знімати плаття (відносно).

Співачка продемонструвала себе в Ірландці з найкращої сторони

Вони, в свою чергу, були цікаво спостерігати її.

Риганна

Фото 7

Фото

І одна остання фото, спасибі.

Джерело: