Медведєв в McDonald's

Мережа активно обговорюється на сайті medvedevphotos.com, де невідома людина висловила себе колишнього офіцера охорони Дмитра Медведєва, стверджує, що продає ексклюзивні фотографії російського президента. На підтвердження сайту розміщено фото Медведєва на одному з ресторанів McDonald’s з фірмовим пакетом в руках. Розмір фото занадто невеликий, щоб надійно визначити її автентичність.

через pryf

Ось текст, що супроводжується цим фото:
«Привіт. Я, лейтенант в армії, працював в службі безпеки президента Медведєва з 2010 року. Я кажу «робила» тому, що я позбавлявся від мого положення через обставини, що не за моїм контролем. З явних причин я не буду давати ім'я. Під час свого часу в Федеральній службі безпеки (FSO), я зміг взяти велику кількість неофіційних фото президента та його оточення. І тепер я з Росії, маю нагоду спробувати і продати їх. Я не маю ніяких сенсаційних матеріалів, але вони ексклюзивні і можуть бути цікавими для багатьох, тому я поставив ціну 10000 фунтів на фото. Всі зацікавлені сторони повинні писати на medvedevphotos@gmail.com. й

Звернення:

Джерело: