Зробіть куля куб.

Особливість деяких професій передбачає наявність різних матеріалів, які стали непридатними - кабелів, шурупів, чіпів, металоконструкцій тощо. Іноді з цих матеріалів можна зробити різні прості ремесла - брелоки, сувеніри, підставки, альтанки ... Протягом багатьох років я накопичила низку «нависококваліфікованих» електронних частин, зокрема мікроконтролерів МСП430, виготовлених заводом інструментів Texas. Це життє викинути їх, так що було прийнято рішення проварити кубик рубик з них, я навіть придумав ім'я hula hoop "Hula куб" для нього.

Отже, давайте стартувати: буде 6 фото з текстом.

Це коробка «сумка» зібрана роками...

Ми збираємо необхідну кількість мікроконтролерів, 54 мікрочіпів буде потрібно для 3 по 3 куб., і починаємо зварювання їх на 3 по 3 матриці.

куб потребує 6 матриць.

Тепер ми з'єднуємо всі матриці разом з паяльником і отримуємо такий простий куб "ку куб"

Ви також можете пропалювати ланцюжок і повісити її над столом, але я відіграю з ним зараз - буде щось, щоб повісити під час сидячи на комп'ютері.
Тому що є багато хороших речей в коробці, там буде наполягати, я збираюся зробити ще більш ситний.

Останні фотографії, дивитись:

Джерело: