823
Домашній люстр на світлодіодах
Є 32 фотографії + відео.
Я вирішив зробити себе люстрою на світлодіодах замість того, щоб подрібнити з лампами розжарювання.
Я купив світлодіодну стрічку і виріжте заготовки коробки на лазрі зі скла.
Випробувано два типи для експерименту з. Ця стрічка має 90 льодів на метр. Суми 8 Вт на метр.
На цій стрічці 60 льоду на метр, блискає тепліше, ніж стрічка вище. Також споживає 8 Вт на метр.
Габаритний зображення
Ось простий супер клей приклеїть наші заготовки від Plexiglas.
Препарати
І як ці штуки перетворюються в коробки?
Місця з'єднань приклеюємо продумано, не з причини і аба
р.
У зв'язку з тим, що ми вийшли з наших тренувань.
А потім я купив це скло з дзеркальної фабрики, 400мм по 400мм.
Як виглядає на тлі коробки для майбутнього світильника.
Р
У випадку нашої коробки, такий елемент, як слот був продуманий. Ми кладемо наше скло в ньому, щоб переконатися, що воно йде і не розбиваємо стіни коробки.
7686.700 Р
Наш Скло пішов на півдо...
І повністю. Великий.
р.
Тоді я знайшов шматочок так званого Dibond на найближчому рекламному агентстві. І від відходів ділової пластики він ріже смуги шириною 10 мм.
р.
Мені потрібно ці смуги, щоб покласти світлодіодну стрічку на них. Так як виробник не рекомендує приклеїти стрічку до металу.
346210 км
Знімаємо захисну плівку з драбини.
Намалюйте в коралі, як ми хочемо бачити наші світлодіоди в отворах лампи. Я вирішив розбити всю річ на 3 канали. Так 3 квадрати.
Виготовлення розмітки на смагляві ...
Вирізати наші смуги. Шматочки розрізають ідеально.
І приклеїти суперклеєм на смагляву. Для ізоляції світлодіодної стрічки з дібонду. Діпонд складається з двох міліметрів алюмінію і шару пластику між ними.
Ми наносимо нарізані світлодіодні стрічки на місця, щоб переконатися, що розрахунки, розрахунки і в цілому ...
Приклеюємо стрічку і беремо паяльник ...
Зніміть дріт, припайте до одного контакту, потім в інший. Не вистачає уваги інших. Послухайте мене, хто не лаціна. плюс, не дивлячись на інші. Подаруйте мені хустку, яка не ледачий.
На столі дружини ми знайдемо мініатюрні різвища і секретно їх використовувати.
Це наше джерело живлення.
І ось наш контролер. З цієї речі, я можу повернути вогні і відключити віддалено. Також можна віднести 3 канали окремо. Поверніть на будь-який 2 з трьох каналів одночасно. Зміна яскравості світанку. Плюс, навантаження, це те, що може переключати канали самостійно, що робить в будинку щось, як дискотека. Діти дуже люблять.
Це те, що лампа виглядає так, коли вона пропалюється.
Ведуться перевірити нашу дитину
Покладіть склянку зверху, тимчасово. І тестування.
Закрити
Р
Краса ...
850274р.
Я насправді завантажує відео прямо зараз ... Я покажу вам заздалегідь це дуже яскраво. Тільки споживає 30 Вт і освітлює 120 точно.
Джерело:
Я вирішив зробити себе люстрою на світлодіодах замість того, щоб подрібнити з лампами розжарювання.
Я купив світлодіодну стрічку і виріжте заготовки коробки на лазрі зі скла.
Випробувано два типи для експерименту з. Ця стрічка має 90 льодів на метр. Суми 8 Вт на метр.
На цій стрічці 60 льоду на метр, блискає тепліше, ніж стрічка вище. Також споживає 8 Вт на метр.
Габаритний зображення
Ось простий супер клей приклеїть наші заготовки від Plexiglas.
Препарати
І як ці штуки перетворюються в коробки?
Місця з'єднань приклеюємо продумано, не з причини і аба
р.
У зв'язку з тим, що ми вийшли з наших тренувань.
А потім я купив це скло з дзеркальної фабрики, 400мм по 400мм.
Як виглядає на тлі коробки для майбутнього світильника.
Р
У випадку нашої коробки, такий елемент, як слот був продуманий. Ми кладемо наше скло в ньому, щоб переконатися, що воно йде і не розбиваємо стіни коробки.
7686.700 Р
Наш Скло пішов на півдо...
І повністю. Великий.
р.
Тоді я знайшов шматочок так званого Dibond на найближчому рекламному агентстві. І від відходів ділової пластики він ріже смуги шириною 10 мм.
р.
Мені потрібно ці смуги, щоб покласти світлодіодну стрічку на них. Так як виробник не рекомендує приклеїти стрічку до металу.
346210 км
Знімаємо захисну плівку з драбини.
Намалюйте в коралі, як ми хочемо бачити наші світлодіоди в отворах лампи. Я вирішив розбити всю річ на 3 канали. Так 3 квадрати.
Виготовлення розмітки на смагляві ...
Вирізати наші смуги. Шматочки розрізають ідеально.
І приклеїти суперклеєм на смагляву. Для ізоляції світлодіодної стрічки з дібонду. Діпонд складається з двох міліметрів алюмінію і шару пластику між ними.
Ми наносимо нарізані світлодіодні стрічки на місця, щоб переконатися, що розрахунки, розрахунки і в цілому ...
Приклеюємо стрічку і беремо паяльник ...
Зніміть дріт, припайте до одного контакту, потім в інший. Не вистачає уваги інших. Послухайте мене, хто не лаціна. плюс, не дивлячись на інші. Подаруйте мені хустку, яка не ледачий.
На столі дружини ми знайдемо мініатюрні різвища і секретно їх використовувати.
Це наше джерело живлення.
І ось наш контролер. З цієї речі, я можу повернути вогні і відключити віддалено. Також можна віднести 3 канали окремо. Поверніть на будь-який 2 з трьох каналів одночасно. Зміна яскравості світанку. Плюс, навантаження, це те, що може переключати канали самостійно, що робить в будинку щось, як дискотека. Діти дуже люблять.
Це те, що лампа виглядає так, коли вона пропалюється.
Ведуться перевірити нашу дитину
Покладіть склянку зверху, тимчасово. І тестування.
Закрити
Р
Краса ...
850274р.
Я насправді завантажує відео прямо зараз ... Я покажу вам заздалегідь це дуже яскраво. Тільки споживає 30 Вт і освітлює 120 точно.
Джерело: