Де рибка взимку

Написи анкор_21: У нашому місті є психіатрична лікарня ім. В.М. Бехтерєва (як це офіційно називається), а люди з якихось причин називають його «Канце». Я не знаю, чому Раковка є. Можливо, з іншого боку, річка, в якій жили раки, можливо, з якоїсь іншої причини.

1,1 км У своїй дитячій свідомості Раковка міцно пов'язана не з психічно хворим, але зі свіжими водними скорботами. Ось чому я завжди думав, що десь в тих деталях і є найвибагливіше місце, де зима риба. Згодом я був впевнений, що в нашому регіоні всі раки вже давно вирощені, і вам потрібно стежити за ними далеко, наприклад, за межами Кудикінських гір. Я був так невірним!

2,2 км Виявилося, що такі захищені місця збереглися на В'ятці, які цілком підходять для успішного зимівлі кіраків.

3. У За останні кілька постів я годую вам сніданки про майбутні підводні полювання, все, що я повинен зробити це знайти озеро або водойму з водою, придатним для дайвінгу, але це не випадок. Ми проїхали разом і по всьому Сонячному району, майже доїхали до Нолінського і подивилися в сусідній Куменський і залишили всюди без риби, але з великою кількістю фото. Ми нарешті пощастили!

4. У Вже на шляху назад, повністю відчайдушний і нудний, ми знайшли дивовижно красиве лісове озеро з чистою водою бірюзового кольору, майже без риби, але з раком.

5. Умань З явних причин я не вкажу координати озера, але я з радістю поділу фотографії з сцени.

6. Жнівень Зайдіть, щоб блукнути навколо берега і подивитися все, що зроблено глибоко під водою.

7. Про нас Ще цікавіше вивчити підводний світ безпосередньо в масці і фліпперах. Я відкладав свій дебют на наступний раз, і зараз я дивився мій більш досвідчені товари.

8. У Вони були такими великими чорними в'язками, що б'ють на березі, намагаючись заглибитися в їх гумову броню.

9. Навігація Звичайно, є риба в цьому озері, але в такій чистій воді все видно, як в вітрині, так що не так легко ловити підводні жителі за сюрпризом.

10. Побачивши від афара, що наближається людей з harpoons, весь ловець миттєво поховав у товстих підводних загустках.

11. Раки не такі, як риба і набагато простіше ловити.

12. Наші диверси, як льодяники, пожовті через відокремлені задні води, покриті товстим шаром м'язової маси.

767082

13.00 р. Це в таких недоступних місцях, які рибні підставки, і риба приховують.

14. З берега ви можете побачити, як підводні мисливці методично вивчити пень після пень, князь після княгині.

15.00 р. Основна небезпека покинутих сіток або сміття з осені дерев. Прийміть до такої пастки, ви не можете придумати. Ось перші трофи!

16.00 р. Ми нехай занадто маленькі скоринки пухкі.

17.00 р. Більша бретрен інтимно перемістіть їх антени, безперечно обертайте їх знеболюючими очима і затискайте їх поширення кігтів. Вони не будуть випущені так легко.

18 років Вони були в незворотній позиції. Всупереч моїй думці, раки працюють досить похилого і не повернулися на всіх, як описано в дитячих книгах, але якось боковини.

711748

19.00 р. У парі годин кожен зумів зловити відро з раком.

20. У домашніх умовах діти вичавили з захопленням, отримав такі незвичайні готелі. І я зацікавив у проведенні такої дивної істоти.

21. Про те, як ми варили раки на ставці, я нічого не писати. Виконання не для слабкості серця. Я дійсно відчуваю себе шкода для них. Через крихітну делікатну ракову м'ясо, вся жива організмова гине.

7695575

22. Після страшної смерті рак набуває яскраво-червоний колір, а потім можна розірвати хитну оболонку, занурити мікроскопічний шматок рожевого м'яса від ракового тіла і навіть витягнути краплину делікатесів від своїх кігтів. Щоб задовольнити хоча б деякі голоди, вам доведеться знищити весь відро раків самостійно, або ще більше.

Вони кажуть, що раки можуть жити тільки в чистому воді. У таких місцях ви можете пити воду безпосередньо з озера, але я не займаюся ризиком, хоча що я боїтеся, що в нашому водопровідній воді, без живої істоти обов'язково вижити.
Це Раков! Це його.

, Україна

Джерело: