Афганський кейтер

Blogger Ilya Varlamov пише:

Сьогодні я збираюся розповісти про кухню. Як і інші східні кухні, кухня Афганістану дуже древній. Але через природні риси країни, таблиця Афгана не так різноманітна як вірменська. Але їжа тут смачна і поживна. Тут з'їдають плов і шашлики, товсті супи і рис, сир і торти, молочні і молочні продукти. На перший погляд, набір страв дуже схожий на інші кухні Центральної Азії. Однак, якщо ви шукаєте тісно, або досить порівняти смаки, ви знайдете, що схожість є тільки зовнішнім. Спеції, технології приготування, поєднання продуктів - все має виражений національний смак.
29-й фото

Наречена від шеф-кухарів Афган можна сміливо назвати шамі-кебаб (подається з подрібненого м'яса, змішаного з яйцем і рослинним пюре), тас-кебаб ( яловичина, спочатку обсмажена в окропі, а потім варена в вино). Різноманітність варіантів pilaf абсолютно незрівняні, наприклад, Kabuli-Pilau і Pilau-e Shahi (royal pilaf). Перший готують з рису і баранину з дрібно нарізаними жовтими морквою і родзинками, а другий (справжливий тріумф кулінарного генія!) - від нешліфованого рису Афган з бараниною, кучерявого жиру, родзинок і фісташки. Іноді до королівського пілфа додається гвоздика.

До речі, кулінарна традиція Афгана дуже лояльна до заміни м’яса в пілфа. А якщо немає Янгитини. Потім його можна замінити боною яловичиною, і навіть куркою. Єдине, що заборонена свинина, як в інших ісламських країнах.

1,1 км Чудова вулична кав'ярня, де можна спробувати справжню страву Afghan.

, Україна

2. Афганська кухня неможливо уявити без чаю.

3. У Насолодіться смачними стравами. Увечері з друзями готують різноманітні страви. Кількість чаю, що споживається тут, просто дивний.

4. У Ресторан Afghan

5. Умань В будь-якому місці немає води або каналізації. Так, миття посуду в басейні. Вода рідко змінюється.

6. Жнівень Багато чайних гостей віддають перевагу кватку.

7. Про нас

8. У Чай зовні

9. Навігація Чай в основному упакована. Його кислий смак може тільки висихати велику кількість цукру.

10. локшинний чай подається в таких пластикових термосегментах.

11.

12. Я не пам'ятаю, що званий суп. Вони кидають хліб, горох, м'ясо.

р.

13.00 р.

14. Обов'язково спробуйте Afghan барбекю! Я ніколи не їсть краще шашлик. М'ясо відокремлюється від жиру ... І кладемо 4 штуки на шпажку. 3 штук чистого м'яса і 1 штук чистого жиру.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р.

18 років

19.00 р. Це те, що він виглядає так. Дуже добре. Їжте загорнути в хліб.

доб.2

20.

р.

21. Pilaf зазвичай подається нан торцил, йогурт, солоні та свіжі овочі.

254030

22. Їм їсти плов без побутової техніки.

р.

23.

24. Деякі солодощі.

25. вуличне харчування.

26. Сік свіжовичавлені також продаються на вулиці.

27. І це домашній стіл. Плов, салати, як звичайно. Головне - сода. Гості можуть скористатися послугами Pepsi або Coke.

28.

р

29. І абрикоси. Абрикоси. Я про кілограм. Тепер сниться про них.

Джерело: