308
Земельне кладовище
Blogger і любитель покинутих місць Saoirse 2010 пише:
Все про простір приваблює і приваблює мене. І так одна дощова ніч я відкрив двері величезної повіси, за якою з'явилася невелика могильниця землевласників. Що таке землевласник і фото цього незвичайного пошуку далі під штангою.
23 фото пізніше
1,1 км Для спуску вантажів на Землю або інших об'єктів сонячної системи (які логічно випливає з назви). В основному, вони нижчі астронавти і записне обладнання.
2,2 км Вони приходять в різні типи і розміри, очевидно, це пов'язано з метою і від типу космічних апаратів, до яких вони кріпляться.
7216842
3. У Це те, що вона виглядає як всередині, досить щільно.
456210
4. У Шматочок Прогресивного космічних апаратів.
5. Умань Це те, що виглядає спуск.
р.
6. Жнівень На додаток до SA були інші дивні речі в ангарі.
7. Вертикальний апарат. Вертикальний – серія радянських одноступеневих геофізичних ракет для реалізації міжнародної програми співпраці в галузі космічних досліджень та використання (замовити Вас за інформацію [info]arkashamos). Зверніть увагу на шари пилу, вони тривалий час лежали.
р.
8. У Також були моделі різних деталей. Тіло виконано з використанням клітин.
9. Навігація Фотозйомка була дуже складна, все кладеться в одному величезному палі, який мав піднятися з штативом. На малюнку фрагмент космічних апаратів Союз.
10. Тут можна знайти шматочок союзу з фото вище.
11. Ведуться обладнання.
12. У центрі каркаса можна побачити пристрій, який я не знаю, під кришкою. Хто знає, будь ласка, напишіть це.
69864069
13.00 р. Це більше, ніж це. З іншого кута не вдалося видалити.
14. На цій машині є автографи, здається, що астрономи залишили їх. Користувач [info]v1adis1av запропонував це Союз ТМ-32 капсули для спуску. В якому були три космонавти Віктора Афанасьєва, Клауді Еніре, Костянтина Козеєва.
15.00 р. Приклад музею SA. Вона показує картину і дату, як на фото вище.
16.00 р.
17.00 р. Всередині один з SA.
18 років Ще одним неідентифікованим космічним виразом.
19.00 р.
20. Всередині всі демонтовані.
р.
21.
22. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
23.
Джерело:
Все про простір приваблює і приваблює мене. І так одна дощова ніч я відкрив двері величезної повіси, за якою з'явилася невелика могильниця землевласників. Що таке землевласник і фото цього незвичайного пошуку далі під штангою.
23 фото пізніше
1,1 км Для спуску вантажів на Землю або інших об'єктів сонячної системи (які логічно випливає з назви). В основному, вони нижчі астронавти і записне обладнання.
2,2 км Вони приходять в різні типи і розміри, очевидно, це пов'язано з метою і від типу космічних апаратів, до яких вони кріпляться.
7216842
3. У Це те, що вона виглядає як всередині, досить щільно.
456210
4. У Шматочок Прогресивного космічних апаратів.
5. Умань Це те, що виглядає спуск.
р.
6. Жнівень На додаток до SA були інші дивні речі в ангарі.
7. Вертикальний апарат. Вертикальний – серія радянських одноступеневих геофізичних ракет для реалізації міжнародної програми співпраці в галузі космічних досліджень та використання (замовити Вас за інформацію [info]arkashamos). Зверніть увагу на шари пилу, вони тривалий час лежали.
р.
8. У Також були моделі різних деталей. Тіло виконано з використанням клітин.
9. Навігація Фотозйомка була дуже складна, все кладеться в одному величезному палі, який мав піднятися з штативом. На малюнку фрагмент космічних апаратів Союз.
10. Тут можна знайти шматочок союзу з фото вище.
11. Ведуться обладнання.
12. У центрі каркаса можна побачити пристрій, який я не знаю, під кришкою. Хто знає, будь ласка, напишіть це.
69864069
13.00 р. Це більше, ніж це. З іншого кута не вдалося видалити.
14. На цій машині є автографи, здається, що астрономи залишили їх. Користувач [info]v1adis1av запропонував це Союз ТМ-32 капсули для спуску. В якому були три космонавти Віктора Афанасьєва, Клауді Еніре, Костянтина Козеєва.
15.00 р. Приклад музею SA. Вона показує картину і дату, як на фото вище.
16.00 р.
17.00 р. Всередині один з SA.
18 років Ще одним неідентифікованим космічним виразом.
19.00 р.
20. Всередині всі демонтовані.
р.
21.
22. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
23.
Джерело: