Земельне кладовище

Blogger і любитель покинутих місць Saoirse 2010 пише:

Все про простір приваблює і приваблює мене. І так одна дощова ніч я відкрив двері величезної повіси, за якою з'явилася невелика могильниця землевласників. Що таке землевласник і фото цього незвичайного пошуку далі під штангою.

23 фото пізніше

Земельне кладовище

1,1 км Для спуску вантажів на Землю або інших об'єктів сонячної системи (які логічно випливає з назви). В основному, вони нижчі астронавти і записне обладнання.

Земельне кладовище

2,2 км Вони приходять в різні типи і розміри, очевидно, це пов'язано з метою і від типу космічних апаратів, до яких вони кріпляться.

7216842

3. У Це те, що вона виглядає як всередині, досить щільно.

456210

4. У Шматочок Прогресивного космічних апаратів.

Земельне кладовище

5. Умань Це те, що виглядає спуск.

Земельне кладовище р.

6. Жнівень На додаток до SA були інші дивні речі в ангарі.

Земельне кладовище

7. Вертикальний апарат. Вертикальний – серія радянських одноступеневих геофізичних ракет для реалізації міжнародної програми співпраці в галузі космічних досліджень та використання (замовити Вас за інформацію [info]arkashamos). Зверніть увагу на шари пилу, вони тривалий час лежали.

Земельне кладовище р.

8. У Також були моделі різних деталей. Тіло виконано з використанням клітин.

Земельне кладовище

9. Навігація Фотозйомка була дуже складна, все кладеться в одному величезному палі, який мав піднятися з штативом. На малюнку фрагмент космічних апаратів Союз.

Земельне кладовище

10. Тут можна знайти шматочок союзу з фото вище.

Земельне кладовище

11. Ведуться обладнання.

Земельне кладовище

12. У центрі каркаса можна побачити пристрій, який я не знаю, під кришкою. Хто знає, будь ласка, напишіть це.

69864069

13.00 р. Це більше, ніж це. З іншого кута не вдалося видалити.

Земельне кладовище

14. На цій машині є автографи, здається, що астрономи залишили їх. Користувач [info]v1adis1av запропонував це Союз ТМ-32 капсули для спуску. В якому були три космонавти Віктора Афанасьєва, Клауді Еніре, Костянтина Козеєва.

Земельне кладовище

15.00 р. Приклад музею SA. Вона показує картину і дату, як на фото вище.

Земельне кладовище

16.00 р.

Земельне кладовище

17.00 р. Всередині один з SA.

Земельне кладовище

18 років Ще одним неідентифікованим космічним виразом.

Земельне кладовище

19.00 р.

Земельне кладовище

20. Всередині всі демонтовані.

Земельне кладовище р.

21.

Земельне кладовище

22. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Земельне кладовище

23.

Земельне кладовище

Джерело: