Земельне кладовище

Blogger і любитель покинутих місць Saoirse 2010 пише:

Все про простір приваблює і приваблює мене. І так одна дощова ніч я відкрив двері величезної повіси, за якою з'явилася невелика могильниця землевласників. Що таке землевласник і фото цього незвичайного пошуку далі під штангою.

23 фото пізніше

1,1 км Для спуску вантажів на Землю або інших об'єктів сонячної системи (які логічно випливає з назви). В основному, вони нижчі астронавти і записне обладнання.

2,2 км Вони приходять в різні типи і розміри, очевидно, це пов'язано з метою і від типу космічних апаратів, до яких вони кріпляться.

7216842

3. У Це те, що вона виглядає як всередині, досить щільно.

456210

4. У Шматочок Прогресивного космічних апаратів.

5. Умань Це те, що виглядає спуск.

р.

6. Жнівень На додаток до SA були інші дивні речі в ангарі.

7. Вертикальний апарат. Вертикальний – серія радянських одноступеневих геофізичних ракет для реалізації міжнародної програми співпраці в галузі космічних досліджень та використання (замовити Вас за інформацію [info]arkashamos). Зверніть увагу на шари пилу, вони тривалий час лежали.

р.

8. У Також були моделі різних деталей. Тіло виконано з використанням клітин.

9. Навігація Фотозйомка була дуже складна, все кладеться в одному величезному палі, який мав піднятися з штативом. На малюнку фрагмент космічних апаратів Союз.

10. Тут можна знайти шматочок союзу з фото вище.

11. Ведуться обладнання.

12. У центрі каркаса можна побачити пристрій, який я не знаю, під кришкою. Хто знає, будь ласка, напишіть це.

69864069

13.00 р. Це більше, ніж це. З іншого кута не вдалося видалити.

14. На цій машині є автографи, здається, що астрономи залишили їх. Користувач [info]v1adis1av запропонував це Союз ТМ-32 капсули для спуску. В якому були три космонавти Віктора Афанасьєва, Клауді Еніре, Костянтина Козеєва.

15.00 р. Приклад музею SA. Вона показує картину і дату, як на фото вище.

16.00 р.

17.00 р. Всередині один з SA.

18 років Ще одним неідентифікованим космічним виразом.

19.00 р.

20. Всередині всі демонтовані.

р.

21.

22. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

23.

Джерело: