Лист з минулого

Один хлопець вирішив показати його батько, він написав йому на рік до того, як він помер.

й Мій батько загинув з лейкемії. Мій син був чотири роки.

У цьому листі немає чудових відгуків. Це досить звичайний. Так, і зрозумілий – не писав Нобелівський лауреат у літературі, але просту механіку. Кожен люблячий батько відчуває себе таким же чином. Але є речі, які варто пам'ятати. Ось переклад цього листа, так як ця людина відчувала її необхідно публікувати.

11 серпня 1991

Шановний Крістофер,

Я пишу цей лист, бо я не знаю, скільки я маю. Я хочу, щоб ви пробачити мене за своє захворювання, і що я не буде там, коли я повинен бути. Але я хочу знати, що я люблю тебе так багато, що я не знаю, як описати те, що я збираюся прямо зараз.

Бажаю, що коли ви виростите, ви будете добре з тим, що ви будете робити, що це. У той час я провів з вами найкрасивіше життя, і ви зробили це таким чином. Для мене дуже важко писати цей лист, тому що я можу ледь тримати назад мій сльози, знаючи, що я не буде там, коли ви читаєте його. Я наповнився печаткою і сльозами, що пливуть на очі. Я пишаю тебе, ти такий розумний хлопчик. Я сподіваюсь, що ви зростите, ви зможете знайти рішення на будь-яку життєву ситуацію, і ви не боїтеся запитати питання, якщо ви не розумієте щось.

Все, що я хочу переконатися, що ви завжди є для вашої мама і сестра, коли вам потрібно. Ваша сім'я є найважливішим у світі. Я знаю, що іноді ви будете мати, коли вона забороняє вам щось, але вона дійсно знає, що краще для вас. Послухайте її і її поради.

Я пішов з вами всі мої інструменти та інші корисні речі. Я хотів би використовувати їх мудро і ретельно, і іноді ви дійсно погано боляче. Я проживаю весь життя, що працює своїми руками, забираючи речі або закріплюючи речі, і я люблю це. Більшість інструментів, які я придбав для німецьких автомобілів: Audi, Porsche, Volkswagen та Mercedes-Benz. Я зустрівся з різними автомобілями, але основний дохід вийшов з Німеччини. Ще раз, я хочу, щоб ви були кращими в будь-якому бізнесі.

Я хочу, щоб ви виглядали на яскраві сторони життя і ситуації, це принесе вам, тому що коли ви думаєте про хороші речі, неприємності не здаються таким неприємним! Ви чудовий і розумний хлопець і я бажаю вам удачі і удачі, що людина може мріяти. Я сидю тут, набравши цей лист, і ви поруч зі мною вистріля свій бантик, який ми купили вчора в Storybook Land. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Якщо це можливо, я завжди буде там для вас. Ти моє життя. Я люблю тебе.

Добрий, син.

www.reddit.com/r/pics/comments/kyod...mia_when_i_was/

Джерело: