Інша особиста історія про поліцію

Все моє життя я не довіряв поліцейських, органів влади, в цілому в структурі нашої країни, яка з якоїсь причини називається «великий», і в цілому в наших людей, які переносять все це і не здатні змінити ситуацію. Тексти пісень, а це означає: І що сталося, щоб я нарешті переконався, що нічого хорошого чекає нас. Історія є абсолютно реальною і абсолютно точною, без прикрас.
Минулого року в кінці грудня. Моя друг і я трималася на роботі і до середини дня ми переїхали до станції метро Калуга. Він був темним, пустельним і холодним. І раптом з афару тут з'явилася наступна картина - на боці лежить тіло чоловіка поруч з ним, кілька Кавказьок проростає. Перш за все, я був бородавний, не так давно відірвав відомі події, що закінчилися в Манежі, але це те, що цей тротуар був через паркан з поліцейською станцією (у якому я був якось зрозумів). У цій будівлі є прокуратура, з кінця це дуже відділ. Привід хлібобулочних виробів.
Ми тут. Ситуація це - є людина, літня людина, 60 років, одягнена гідно, не збивати, не бум, не цегла. Шукаємо як якийсь заступник. Головний інженер, який є державним управлінням. Тексти пісень, а це означає: Він лежав і не рухається, мабуть, щось з серцем. Поблизу 3 кавказькі (Я побачила їх, вони працювали джентами в одному з офісних будівель), і не знаю, що робити. Ми попросимо, що тут йде? Ми не знаємо, що робимо, ми переглядаємо. Ми не будемо ходити в ОВД, ми не будемо радіти там (переклад і все це).
О, ебать, за парканом 20 метрів від готелю, є коп, молодий як лейтенант, і faggot BMW X5! Він має нульову увагу на цю ситуацію. У нас є молоді офіцери поліції, які живуть добре, оскільки вони купують такі автомобілі. Добре, або робота поліції, в нічному бджолиному митті. Ми пішли до нього, ми сказали, є людина дихає. Ment коментує я океї. Зайдіть до відділення і запитайте те, що. Ми в соцмережах Паралел звичайного, друг назвав швидку допомогу.
Він на миті. Ми для нього - так і так, ви лежачи за ваш паркан, не рухайтеся, старий і гідний, помирати зараз, у вас є лікар тут, медикаменти, можуть привезти його до тепла, або інший він буде знати, викликати швидку допомогу через ваш терміновий канал, це серйозна матерія, гріх на душі не хоче прийняти, DO NYTHING! Мент приймав ходи-талькі і почав говорити з кимось. «Я не розумію сором'язливість, отримаю мене», «навіть, то ви зрозумієте», і т.д. Всі вони подарували щит. Він сказав нам: "Дуже, ти йдеш там, поки ви зіткнетеся з людиною, і ми зробимо щось вгору." Ми fucking пішов назад.
Повернувшись до чоловіка, він все ще не рухається, кавказьки розповіли, що все глухе. Ми зняли наші куртки, кладемо їх на землю, щоб людина не замерзла щось, бо ми не знали, як довго чекати швидкої допомоги.
І кавказьки говорять нам, добре, ви росіяни, звичайно. Ми не можемо навіть подумати про те, що таке літня людина, що дихає, люди ходять під вікнами установи і поруч, і це без відмінностей. Я не мав нічого сказати їм...
Помилуватися далі, коли всі пригнічує нас і називає нас свинями. Де відбувається повага?
коп, який був миючим беша, очевидно, закінчив свою дію, і повільно підійшов до нас в шматку сміття, руки в кишенях. Вона каже: "Що таке?" Ми говоримо, "Що таке ебать, зателефонуйте, хто-небудь нитку, ви знаєте, що у вас є спеціальний офіцер про відділ, принаймні, як допомогти!" І сказав він: "Окай, зроби це, і пішов він." Це трахнув вгору.
Понад півгодини. Ми намагалися знайти чоловіка стільникового телефону, викликати його родичів, але було явище. патрульний автомобіль витягнув вгору. Виготовляла дві молоді піпси. У нас є гармати. Кричуща. Ми пояснимо всю ситуацію. Ххххххххххх Вони, ймовірно, розчарували, що вони не зможуть заробити гроші. Про нас Ми вже оселилися, зробимо щось. Ми приєдналися до деяких інших груп симпатологів, які ходять до передпокою, пізно ввечері, вони здавалося б, навіть визнали його.
Як все закінчилося, ми ніколи не знайшли. Він був вже пізно, і мій друг і мені довелося залишити, інакше ми не встигли на метро, селянина мала досить багато людей поруч, ми можемо сказати, і ми залишили сцену з відносним спокійним.
Я поїхав додому з великою думкою. Наша країна - це наше життя. Ви загинете під стінами міліції, і буде коп і мити машину. І ніхто не допоможе вам, якщо ви не захопили всі «чурки» і пізніх пасерів. Але це тільки місцевий випадок, з якого багато що відбуваються щодня в різних варіаціях. І жити з такими думками дуже сумно.

Джерело: