29 вересня Crocus City Зал відбувся концерт «Всі хіти FM Гумора на Першому». Організатори вирішили показати, як змінюється гумор, об’єднуючи митців різних вікових жанрів та жанрів, серед яких Армен Джигарханян, Сергій Лазарьов, Діма Білан, Михайло Жванецький, Андрій Макаревич, Валерій Меладзе, Микола Басков, Ліліта Милявська, група «Фактор», «Луб», «Вія Гра», «А-Студія», зірки «6 кадрів», «Дів ти – мешканці комедії» та багато інших. Але не всі митці змогли порадувати очі і вуха аудиторії.
На сцені він читає короткі ноти на різні теми. І все буде добре, але майже в кожній фразі він мав слово «розум». І це незважаючи на те, що на концерті було багато дітей, які їхні батьки почали просто виїжджати з залу. Крім того, Вадим почав спотворювати факти і «йок» про історію. Коли гуморист прийшов до ідентичності Володимира Ілліча Леніна, не забуваючи пам'ятати «дружина Бобіка», один з глядачів, нарешті, не може стояти його, стояв і голосно заявляв, що якщо Ґалігін не зупинився все це, він особисто отримає його в «обличчі».
Немає відповіді. Тоді аудиторія почала кричати для гумориста, щоб остаточно зупинитися і залишити стадію. Аудиторія просто не дозволяла йому відкрити рот, збитий, вказував пальці, навіть кинув щось на художника. Нарешті, розуміючи, що він був зайвим на цьому святі життя, Вадим вирішив не поспішати, і, бажаючі всім гарним вечорам, залишивши стадію. Зовсім досить, за лаштунками, наш герой не дивився.
Я взагалі не згасаю, - сказав він. Я працюю для іншої аудиторії. Мій глядач – людина, яка думає і думає. Бажаю їм більше свободи думки і гумору. Я вірю, що люди не повинні боятися номенклатурних речей, думають більш широко, рухатися вперед. Моральність іноді одностороння. І часто змінюються фізичні принципи, такі як репродуктивна функція. Так, ми породжуємо менше через моральність, ми жартуємо менше. Іноді потрібно трохи знизити цей каркас, залишаючись особою.
Як ви знаєте, яка аудиторія хоче і ви готові змінити свій репертуар?
Якщо я знав, що люди сподобалося, я б був великий гуморист. Вам потрібно буде виглядати, відчуйте зал, відбиття, тренди і тоді ви будете затребувані. Тексти пісень, а це означає: Я ніколи не хотів би відмовитися від гумору, тому що якщо я зробив, нічого не залишив мене. Я люблю читати те, що я писав з сцени. І я не буду змінити мій репертуар, тому що ми не маємо проституції, ми маємо гумор.
До речі, як ми навчилися, відсутність свіжих жартів має дуже негативний вплив на дохід Ґалігіна: багато втомилися від монотонних жартів, над якими ніхто не сміється, а аудиторія просто жита. В результаті гуморист був менш запрошений до корпоративних вечірок та концертів. Можливо, Вадим все ще повинен подумати про оновлення його репертуару і способи його представлення аудиторії.
атласне. від
Джерело: