462
Я здаю квартиру до чесного сімейства гіпс
Я прийшов на деякі цікаві новини:
5 жовтня редактори чотирьох газет Калуги, які опублікувати приватні оголошення були попереджені в письмовій формі прокуратурою про неприпустимість видавців, таких як: я здам квартиру. російська.
Згідно з прокурорами, автори таких оголошень публічно оголошують своє бажання орендувати квартиру до осіб однієї конкретної національності. Таким чином, порушується право людини та громадянина всіх осіб іншої національності. Це, власне, ці оголошення нічого не мають дискримінації на основі національності, яка заборонена в Росії. Якщо такі оголошення продовжують з'являтися в газетах, будуть розглянуті екстремістська діяльність. й
Я не прочитав моралі. Я просто збираю вас аналогію, шукаючи рекламу за допомогою логіки прокурорів.
Приклад 1.
Звичайна газета [next]
Блакитний світлий світлий, російський, 25 років, познайомиться зі створенням сім'ї з чоловіком. Вимоги: російська, не пити, не палити, від 25 до 30 років, висота від 180 см, темне волосся, має / м, його квартиру і т.д.
Так, ця молода леді захопила:
- Мар'яни, бо не на списку;
- курців;
- любителі, наприклад, пиво;
- чоловіки понад 30 років,
Для тих, хто не вирощував,
- до блондинки,
Мотоциклісти і циклісти (без автомобілів)
- тим, хто взяв іпотеку (квартира ще не в їх власності)
і т.д.
Ця білявка для цих злочинів може бути поганий, відповідно до прокурорів, протягом 20 років!
Тримати.
Приклад 2.
Оголошення про банальну роботу. Позиція - менеджер з продажу.
«Вимагаємо кандидата:
• Вік 22-28 років
• Освіта: вища.
• 2 роки досвіду в аналогічному положенні.
• Маючи власний автомобіль.
• Налаштування користувача ПК (Word? Excel? 1C 8)
• Можливість працювати в команді і самостійно.
• Можливість зв'язатися з ними та врегулювати їх вимоги.
• Представлений зовнішній вигляд, впевненість в собі.
• Творчість
Так, є також кімната для прокуратури за статтю 282!
Дискримінація
1,1 км Вік. Якщо ви 30, ви не отримуєте роботу.
2. Освіта. Ви нічого не збираєтесь!
3. У Досвід роботи. Ваш 1,5 роки як керівник відділу продажів на Р.П. Москіти не враховуються.
4. У З власним транспортом. Не забронюйте автомобіль для вашої дружини!
5. Власники ПК. Я повинен перенапружуватися від 1С до восьми раніше.
6. Особисті якості.
7. Про нас Поява.
Таким чином, відділи людських ресурсів будь-якої організації є лише францією екстремізму!
Відразу згадували слоган “Дуже з автокрамою і успіхом до престолу!”, визнаний екстремістом і викликом для перевороту існуючої системи.
П.С. Після такої рефлексії я якось пам'ятав казку Ганні Родарі. Пригоди Чіпполіно, де приступні правники писав ідіотичні закони для себе. Як дитина, здається, що це може бути тільки в книзі, але виявилося, що це було все вірно.
Офіційно закликав Генерального прокурора Росії Чайка Ю.Я. (на фото нижче). Я помітив, що Кримінальний кодекс неналежний від соціальної групи «кримінали». У зв'язку з цим я запитаю вас класифікувати її як екстремістська література!
Джерело:
5 жовтня редактори чотирьох газет Калуги, які опублікувати приватні оголошення були попереджені в письмовій формі прокуратурою про неприпустимість видавців, таких як: я здам квартиру. російська.
Згідно з прокурорами, автори таких оголошень публічно оголошують своє бажання орендувати квартиру до осіб однієї конкретної національності. Таким чином, порушується право людини та громадянина всіх осіб іншої національності. Це, власне, ці оголошення нічого не мають дискримінації на основі національності, яка заборонена в Росії. Якщо такі оголошення продовжують з'являтися в газетах, будуть розглянуті екстремістська діяльність. й
Я не прочитав моралі. Я просто збираю вас аналогію, шукаючи рекламу за допомогою логіки прокурорів.
Приклад 1.
Звичайна газета [next]
Блакитний світлий світлий, російський, 25 років, познайомиться зі створенням сім'ї з чоловіком. Вимоги: російська, не пити, не палити, від 25 до 30 років, висота від 180 см, темне волосся, має / м, його квартиру і т.д.
Так, ця молода леді захопила:
- Мар'яни, бо не на списку;
- курців;
- любителі, наприклад, пиво;
- чоловіки понад 30 років,
Для тих, хто не вирощував,
- до блондинки,
Мотоциклісти і циклісти (без автомобілів)
- тим, хто взяв іпотеку (квартира ще не в їх власності)
і т.д.
Ця білявка для цих злочинів може бути поганий, відповідно до прокурорів, протягом 20 років!
Тримати.
Приклад 2.
Оголошення про банальну роботу. Позиція - менеджер з продажу.
«Вимагаємо кандидата:
• Вік 22-28 років
• Освіта: вища.
• 2 роки досвіду в аналогічному положенні.
• Маючи власний автомобіль.
• Налаштування користувача ПК (Word? Excel? 1C 8)
• Можливість працювати в команді і самостійно.
• Можливість зв'язатися з ними та врегулювати їх вимоги.
• Представлений зовнішній вигляд, впевненість в собі.
• Творчість
Так, є також кімната для прокуратури за статтю 282!
Дискримінація
1,1 км Вік. Якщо ви 30, ви не отримуєте роботу.
2. Освіта. Ви нічого не збираєтесь!
3. У Досвід роботи. Ваш 1,5 роки як керівник відділу продажів на Р.П. Москіти не враховуються.
4. У З власним транспортом. Не забронюйте автомобіль для вашої дружини!
5. Власники ПК. Я повинен перенапружуватися від 1С до восьми раніше.
6. Особисті якості.
7. Про нас Поява.
Таким чином, відділи людських ресурсів будь-якої організації є лише францією екстремізму!
Відразу згадували слоган “Дуже з автокрамою і успіхом до престолу!”, визнаний екстремістом і викликом для перевороту існуючої системи.
П.С. Після такої рефлексії я якось пам'ятав казку Ганні Родарі. Пригоди Чіпполіно, де приступні правники писав ідіотичні закони для себе. Як дитина, здається, що це може бути тільки в книзі, але виявилося, що це було все вірно.
Офіційно закликав Генерального прокурора Росії Чайка Ю.Я. (на фото нижче). Я помітив, що Кримінальний кодекс неналежний від соціальної групи «кримінали». У зв'язку з цим я запитаю вас класифікувати її як екстремістська література!
Джерело: