Нагадати мені! Володимир Володимирович має свій день народження цієї неділі (жовтень 7, 2012).
Якщо ви думаєте про те, що ви повинні фантазувати, бо він має все.
Покажіть, що я дав йому багато разів.
Можна подарувати Путіну вихованцю, який він любить і отримує досить регулярно. Навіть улюблена собака Володимира Путіна, ларадора Коня, була надана Путіну Сергія Шойгу як цуценя, проте, на Новий рік, не на день народження. Коні-колар, обладнаний навігаційною системою ГЛОНАС, в свою чергу, був представлений до собаки голови правління Уряду Сергій Іванов.
У липні цього року японський прем'єр-міністр Yoshihiko Noda подарував Путіну цуценю породи Akita Inu
Болгарський колега Бойко Борисов подарував Путіну болгарську Каракачанську вівчарку Буффі
У 2008 році прем'єр-міністр був представлений з Усурі тигровим кубом на день народження.
У 2005 році Путін став власником вадикського коня.
Гоат від Юрія Лужкова на Новий рік.
Російський президент неодноразово дали коні: голова Башкортостана Муртаза Рахимова презентувала лаврову кількість Ахал-Теке, під час візиту до Кабардино-Балкарія, Путін був представлений з кілонської породи, а цар Абдуллах II Йордану презентували Путін з двома конями - Хакім і Ма-Ароф і один маре - Айзіс. Сапармурат Ніязов, президент Туркменістану, представив його з чистого кінь-Теке, який російський президент вибрав з особистих ферм Туркменіші.
7 жовтня 2002 року на п’ятому ювілейі Путін був представлений автомобіль BMW від німецьких підприємців (перекладений до православного священика), унікальний кільце переможця чемпіонату з рогбі, золотого завантаження з Георгія Ярцева, мономахського капелюха з російськими ювелірами, збір елітних вин від прем’єр-міністра Угорщини, карта федеральних районів, виготовлених з Уралу Яспер,
Кристал крокодил (від Президента Молдови В. Воронін), і навіть вугільної шахти.
Найдивніший подарунок я думаю це:
Студенти професійно-технічної школи No96 м. Хрисотом, Челябінська обл. вирішили пришити подарунок голові російської держави Володимира Путіна за роботу в надзвичайних умовах.
По дорозі, згідно встановленої процедури, всі подарунки, зроблені до Президента Росії в рамках своїх обов’язків, є майном держави. Подарунок громадянам, які передаються послугам безпеки, а потім їх інвентаризація відбувається. У Кремлі зберігається спеціальна репозиторія. За законом президент може лише прийняти подарунок, вартість якого не перевищує 5 мінімальних заробітних плат.
Джерело: krispotupchik.livejournal.com