День народження Кадирова (і 193-річчю Грозного)

Особливий кореспондент «МК» відвідав 35-річчю Рамзана Кадирова, розглянувши 193-річчю столиці Чечня

Як дитина, я прочитав казку «Візард проходив через місто». У ньому проста радянська піонерка виявила магічні матчі, які могли зробити весь світ реальність - вулиці, будинки, іграшки, нагороди, автомобілі. Все для себе. Це реально. Але великогабаритний майстер був сумним - він не зробив його щасливим, бо вони не могли б створити людей, які будуть любити його і захопити його ніщо.

Це була історія, яку я пам'ятав, коли я побував на 35-річчю Президента Чечня, Герой Росії Рамзан Кадиров, який він сказав, борючись з культом своєї особистості, заборонив торжеству під загрозою страшних покарання.

Тож офіційно в м. Грозний відсвяткував День міста - «кругла» дата в 193 роки.

через mk.ru.

Для свята Грозний було очищено. Кукурудза. Усе місто для однієї людини. Життя залишився десь, на околиці, поза рамкою металодетекторів, за німими людьми в чорному кольорі, розташованому в лінії кожні три метрів проспекту ім. Володимира Путіна.

Від реального світу були звуки. І були діти, які вони працюють, жінки йдуть, і чоловіки підштовхують Аллаха і Рамзан.

Визначені межі обох міст. Грозний місто є гігантським бізнес-центром, майже точним копіюванням незакінченого міста Москви, було побудовано в центрі столиці Чечена всього за рік. 45-поверховий готель, офіси, житлові будинки

Відкрито перший «політичний дорослий» ювілей Рамзана – після 35, будь-який громадянин нашої країни може запустити для Президента Росії.

Тим не менш, хто його потребує, цей невидимий мегаполіс сплачує щорічні бюджети, які припускають з власної бідності, злочину, бруду.

35-річний майстер Рамзан Кадиров проходив через ідеальне місто, яке він побудував себе.

Неймовірно чистий, без метелика і шипка пилу, з мармуровою плиткою в дворі серця чечняного москка (звичайні чеченські жінки, так як виявилося, вимити його руками двічі на день), з різнокольоровими фонтанами і освітленням в 3D проекції - в цьому особистому місті президент не може боятися будь-якого і нічого.

До Грозного Рамзану долучилися 78 провідних медіа-оставок світу. Весь літак французьких, британських, канадських, швейцарських, китайських відправив Дмитра Медведєва Кадирова на розкішні свята. Як кажуть, від нашого столу до вашого столу. Майже всі іноземні журналісти були акредитовані в Росії протягом багатьох років і приїхали сюди, до Чечня, під час війни і після того, як вони газовані і захоплювали останні трансформації.

Який хлопчик з радянської казки не вдалося, Кадиров досягнув успіху.

Його суб'єктами поклоніння його - десятки цитат, сотні портретів повісили Грозний. У середині Путіна по краях – батько Кадирова та сина Кадирова.

Він відомий як Harun al-Rashid від Thousand і One Nights. Щоб дізнатися, що дійсно відбувається в Грозному, Рамзан сидить в шаббі тоновані копійки і приводи по місту, як смертність!

Звісно, вони бояться його.

На своїй землі Рамзан встановив своє замовлення. Навіть Грозні хіти на найвищій вежі міста - 15 сантиметрів більше, ніж Кремль.

За словами чуток, тепер він будується в Гудермах, де він народився, мечеть ім'я матері Аіані – ніде ще у світі є храм, який названий ще живою жінкою.

"Чи ми бачимо Рамзан?", "Чому він прийшов до нас?", "Чи не говорите?" - іноземці хвилюються, пам'ятають телевізійну картину.

- Ви чекаєте сюрпризів, – поважна тиша голови допитів.

У серці Чечня зібралися журналісти. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

... Ramzan виходить несподівано, тому швидко, що навіть увічливі телевізійні камери не встигнуть виявити своє явище. І це тут. Найпопулярніші люди. «Спеціально приїхали до розмови зі звичайними журналістами. Де ще ви бачили таку доступність і скромність? одна з охоронців з вдихом.

Наймодніші, короткі, в неприпустимому кольорі і стиль надмарин куртки. Хто б сказав йому, що?

Він каже, що він особисто не піклується, що буде наступним президентом Росії — Медведєвом або Путіном, адже єдина дорога, яку всі вони йдуть разом, три з них і залишається єдиною справжньою.

Він каже, що головним бізнесом свого життя залишається Чечня і проблеми його громадян, відновлення сільського господарства, зменшення безробіття (14% дорослого населення Чеченського капіталу, за словами мера Грозного, мешкання в незбираних шляхах), але тут видно не єдиний богар. У приватному секторі за залізними парканами розкішні особняки, перехоплюючи кількість і якість Рублівка. «Рамзан завоював, викликаючи високопосадові чиновники до нього і замовив всіх, щоб відновити їх по вулиці!.» – в цілому, рай в окремо побудованому місті.

до А де ти отримуєш гроші за такі великі проекти? — не може стояти один з колег.

Ось в місці PR, я обов'язково поставила магічні матчі в кишені Рамзан. Це буде дуже ефектним. Отримати один і розбити його. І немає пояснення.

«Год дає нам гроші» Рамзан. Але, розуміючи, що ця відповідь занадто вагова і всебічна, відразу дає більш реалістичну версію: - І в цілому, я не знаю, де вони приходять, тут вони приходять з - і це все.

Ведуться концертний вечір. Жити для вибору кілька. Байсаров с. з Кадировом, це до нього, як кажуть, що Грозні кидки такі фантастичні свята - ні копійки витрачали на це з бюджету.

Наостанок вступив до центру міста, звичайні громадяни могли спостерігати дію на величезному плазмовому екрані, побачити Ванеса травня з її скрипкою, Федор Бондарчук несподівано в папачі, Сергій Безруков.

Запросила фільм-зірка Хілларі Суньк зізналася Президенту Чечня в любові. Її Оскар-виграння грудей був рудентом, знаючи високі моральні принципи Рамзана, загорнуті в шалі.

«Салам алаїкум, Президентом!» - Щасливий Bözdei! - Не знаю, що він забідав себе привітати, або як зірка фільму і громадянин Сполучених Штатів вільно ігнорувати цю обставину.

У небі над Грозним тушковцем 42 акробати. Феєрверк вибухнув темряву, як забута гармата. Всі для людей, Рамзан.

Що про себе?

Всі змки виконуються. Виграний. А потім що? Що ще можна зробити 35-річний майстер?

Тільки виконуючи викарана дитяча мрія.

Коротка і худа, і навіть, очевидно, ненавикористання того, що Чечня не є окремою державою, але частина іншої країни, яка оплачує за все, karate Player, культурист і kickboxer Jean-Claude Van Damme, про знайомство з ким всі хлопці кінця 80-х мріяли, легко стрибають на сцені. «Я люблю тебе, країна Чечня!» порушила екс-ідол на нічне небо.

"Я люблю тебе, Рамзан!" - і легендарний Жан-Клод зробив його знаменитий прохолодний напад прямо.

І я сниться, в цей момент ви, Рамзан, буде заздрістю смерті тих 80-х хлопчиків. Ти і я той же вік, чиї мрії ніколи не будуть вірними.

Вони вигорають як матчі в безглуздій і тривалій війні, так що зараз ваші мрії будуть виконані.

П.С. Усі глави провідних мусульманських і арабських міст прибули до Грозного на святкування Дня міста. Примітно, що ні Путін, ні Медведєв прийшов на ювілей Рамзана.

через mk

Джерело: