561
Поїздка в Ташкент (Узбекистан)
Поїздка в Ташкент
Передмова:
Я мав можливість відвідати це чудове місто в Узбекистані. Ми пішли на виступ (рок концерт), який відбувся в одному з клубів Ташкента.
Найвиправдаю, що я пам'ятаю - переправа кордону між Казахстаном і Узбекистаном. 3 години клопотання, заповнюючи декларацію, смужні прикордонники.
Після кордону ми чекали гарного, великого, чистого міста, яке не було раніше.
Перше, що здивувало мене, що в місті всі приводи в вітчизняну автоіндустрію – автомобілів DAEWOO (Nexia, Matiz і т.д.). Daewoo зібраний в Узбекистані, і тому він, ймовірно, вигідний для них, щоб купити з власної автоіндустрії. Я бачив іноземні автомобілі на 20, джипа - 3-4. Драйвери приводять хаотично і дуже швидко. Щоб закріпити в таксі і водіях в цілому - не прийнято, відразу ж починайте відключатися "Хай, чому вам потрібен ремінь, не дивлячись на це."
Друга річ, що спійманий очі, що трамвайки перетинають дорогу перпендикулярно, всюди. Я не бачив рейок, що працюють паралельно до дороги.
Третя річ, яка здивувала мене, була готівка. Обсяги в магазинах можуть бути розраховані в мільйонах сум, які з точки зору доларів складе лише 100-200 доларів. Люди, що живуть там з готівкою, не йдуть, тому що ви повинні провести сумку за гроші, вони віддають перевагу карткам. Ми прогулялися з великими пучками грошей.
Чи є у вас найбільш дорогий гість.
Отже, з слів до фотографії:
1,1 км Вид з вікна нашої квартири
2,2 км Перегляд з іншого вікна. Аеропорт "Tashkent" знаходиться приблизно в 15 км від аеропорту "Tashkent".
3. У Велика будівля НБУ
4. У Три дорожні ліхтарі (не впевнені, чому)
доб.
5. Умань Велика будівля. Ми не змогли дізнатися, що це було в ньому, тому що пасувальники не хочуть говорити нам багато.
Габаритний зображення
6. Жнівень Ташкент ТВ вежа. Перегляд з вікна метро. Нагадував Мене.
7. Інститут з неоднозначною назвою
р.
8. У Чисті вулиці ранку Ташкент
9. Навігація Він має сенс.
317573
10. спуск до метро. Заборонено знімати фотографії. Пара раз я навіть взяв фото.
11. Вид державного будівництва. Перед будинком знаходиться лінія фантазистів, ймовірно, 30 метрів.
р.
12. Колишній музей Леніна
13.00 р. Три ліхтарі знову.
14. Дорога в аеропорт. Візьміть таксі, щоб дістатися до метро.
15.00 р. Велика будівля біля Театру з великим годинником, який по дорозі працює.
16. Вежа TV. Ще один кут, вид з міста.
17.00 р. Grand World Hotel і невелика транспортна розв'язка
18 років На шляху до парку
19. Фонтан театру опери та балету
20. Театр опери та балету
21. Друзі І є затиски на фоні. Вони зношують зелену форму, особливо не прилипають до громадян.
22. Ми проти собак.
548992
23. тріумфальна арка
24. Актуально, фото з нашого виступу. Я шкода за якість.
Габаритний зображення
Джерело:
Передмова:
Я мав можливість відвідати це чудове місто в Узбекистані. Ми пішли на виступ (рок концерт), який відбувся в одному з клубів Ташкента.
Найвиправдаю, що я пам'ятаю - переправа кордону між Казахстаном і Узбекистаном. 3 години клопотання, заповнюючи декларацію, смужні прикордонники.
Після кордону ми чекали гарного, великого, чистого міста, яке не було раніше.
Перше, що здивувало мене, що в місті всі приводи в вітчизняну автоіндустрію – автомобілів DAEWOO (Nexia, Matiz і т.д.). Daewoo зібраний в Узбекистані, і тому він, ймовірно, вигідний для них, щоб купити з власної автоіндустрії. Я бачив іноземні автомобілі на 20, джипа - 3-4. Драйвери приводять хаотично і дуже швидко. Щоб закріпити в таксі і водіях в цілому - не прийнято, відразу ж починайте відключатися "Хай, чому вам потрібен ремінь, не дивлячись на це."
Друга річ, що спійманий очі, що трамвайки перетинають дорогу перпендикулярно, всюди. Я не бачив рейок, що працюють паралельно до дороги.
Третя річ, яка здивувала мене, була готівка. Обсяги в магазинах можуть бути розраховані в мільйонах сум, які з точки зору доларів складе лише 100-200 доларів. Люди, що живуть там з готівкою, не йдуть, тому що ви повинні провести сумку за гроші, вони віддають перевагу карткам. Ми прогулялися з великими пучками грошей.
Чи є у вас найбільш дорогий гість.
Отже, з слів до фотографії:
1,1 км Вид з вікна нашої квартири
2,2 км Перегляд з іншого вікна. Аеропорт "Tashkent" знаходиться приблизно в 15 км від аеропорту "Tashkent".
3. У Велика будівля НБУ
4. У Три дорожні ліхтарі (не впевнені, чому)
доб.
5. Умань Велика будівля. Ми не змогли дізнатися, що це було в ньому, тому що пасувальники не хочуть говорити нам багато.
Габаритний зображення
6. Жнівень Ташкент ТВ вежа. Перегляд з вікна метро. Нагадував Мене.
7. Інститут з неоднозначною назвою
р.
8. У Чисті вулиці ранку Ташкент
9. Навігація Він має сенс.
317573
10. спуск до метро. Заборонено знімати фотографії. Пара раз я навіть взяв фото.
11. Вид державного будівництва. Перед будинком знаходиться лінія фантазистів, ймовірно, 30 метрів.
р.
12. Колишній музей Леніна
13.00 р. Три ліхтарі знову.
14. Дорога в аеропорт. Візьміть таксі, щоб дістатися до метро.
15.00 р. Велика будівля біля Театру з великим годинником, який по дорозі працює.
16. Вежа TV. Ще один кут, вид з міста.
17.00 р. Grand World Hotel і невелика транспортна розв'язка
18 років На шляху до парку
19. Фонтан театру опери та балету
20. Театр опери та балету
21. Друзі І є затиски на фоні. Вони зношують зелену форму, особливо не прилипають до громадян.
22. Ми проти собак.
548992
23. тріумфальна арка
24. Актуально, фото з нашого виступу. Я шкода за якість.
Габаритний зображення
Джерело: