Тварини, які нас турбує

Тварини здатні гасити і турбуватися про своїх власників. І люди в цілому. Наприклад, тварини в цих фотографіях дуже стурбовані своїми діями. Ні, ні, ні, вони не слухають вас на всіх. Вони просто трохи... worried.

1,1 км Цей кошеня з'явився, тому що ви не отримали достатньо сну останнім часом.

Р

2,2 км Під час плетіння обіду, цей чіпмун раптом усвідомив, що ви їсти не пізно. І він стурбований ним.

3. У Ці кошенята ще занадто молодий, щоб турбуватися про що-небудь, але собака збуджена - раптом ви забули, щоб вимкнути залізо?

Р

4. У Цей дивний кішка знає, що ви прийшли додому останнім часом.

5. Умань Собачка на лівому, просто сказав собаку на правому, що ви подрібнили на когось.

6. Жнівень Цей cheetah cub є worried ви в фаршированій офісі весь час і рідко ходиться навколо.

7. Про нас Цей джак вважає, що ви не були серйозними.

8. У «Я знаю, що ви хочете, але можливо, ви не повинні витрачати гроші на одяг, але досить поставити його на дощовий день? й

9. Навігація Ця кішка є молитвою для вас, щоб пройти співбесіду успішно!

10. Я, що мавпа знає, що ти зробив цього літа.

11. Цей кошеня, здається, переважаючи його трохи, але він дійсно хвилюється, що ви вирішили взяти завтра без видимих причин.

12. Кукурудза була смачна до тих пір, поки цей чіпмун побачив свій кредитний баланс.

Габаритний зображення

13.00 р. Повірити, що ви не повинні перенести свій бізнес-проект до наступного тижня. Кошеня обов'язково це океї. І цуценя -- цуценя гасить.

14. Цей кролик дуже стурбований, що ви можете бути пізно для роботи завтра.

Р

15.00 р. Цей tarsiper просто не може вірити вас кинути.

16.00 р. Ці два кращих друзів турбує ваше життя.

17.00 р. Ви слухаєте Джастін Бібер?

18 років Цей кролик пошкодує, що ваші колеги на роботі не розуміють свого почуття гумору.

19.00 р. Чому ви не забираєте? Я повинен вийти з дерева і прийти до вас? Ти океї?

20. Ви пропонуєте її? Я не можу уявити, що вона сказала...

21. Ця кішка навіть не приділила увагу парузі на велосипеді, оскільки він хвилює, що ви пирогаєте занадто пізно.

22. Ці хлопці хвилюються, що ви витрачаєте занадто багато часу онлайн.

1202797

23. Ум, я просто зрозумів, що ви не були в тренажерному залі.

Р

24. Що сова вважає, що ви вчиняєте як школяр.

25. Цей кенгуру є трохи сором'язливим, але він впевнений, що ви стаєте менш привабливими для вашої роботи.

26. Ця панда думає, що ви самі не визначилися!

27. Собачка на правому праві скаржаться на собаку зліва, що ви дивитесь занадто багато телевізора.

28. Цей меєркат обов'язково ви замовляєте неправильною компанією.

29. Цей лорі є турботою, тому що ваш раціон відсутній в прасці.

30. Ось так багато!

31. Хтось сказав, що ваш кішка, що ви збираєтеся дати ваше .

32. Цей собака і його найкращий друг кота просто хочу, щоб ви обіцяєте, що все буде добре.

33. Ця кішка виснажена. Ви зробили сім помилок в останньому коментарі!

34. Боо - це компенсація, тому що ви обіцяли дізнатися нову мову, але не починайте шукати підходящий торрент.

35. Це неймовірно жирна кішка вважає, що ви несете відповідальність за свої дії.

Джерело: bigpicture.ru