437
Павук (7 фото)
Привіт, кожен!
Я хочу показати вам, що у мене є куточок мого приміщення.
Дітям, вагітним і непристойним серцем є протипоказаний годинник!
02. Мар Там це, в кутку, богейман - як я бачив, я майже втратив свідомість!
03 ближче
04 ближче.
р.
05. У Мій Бог, це Spiderrrrrrr.
06. У Це було насправді: Я повісила рулонну завісу, і з боку кута я не міг розбити стіни - добре, відмерлого бетону. А прозорий чохол на гіпсову завісу не буде проводитися, особливо якщо її витягти. І вирішив зробити просту конструкцію - закріпити додатковий акцент, і повісити його на «в'язках» закріплених на древньому купелі. Ну, природно, це знедобилося, якось вписався в інтер'єр. як результат, за допомогою моєї хворої уяви, таке диво народилася.
07. і трохи фотошопу) З.І. Міну вбитиме мене ввечері, коли павук виглядає на ній з такими очима з стелі;
Приємний вигляд!
Джерело:
Я хочу показати вам, що у мене є куточок мого приміщення.
Дітям, вагітним і непристойним серцем є протипоказаний годинник!
02. Мар Там це, в кутку, богейман - як я бачив, я майже втратив свідомість!
03 ближче
04 ближче.
р.
05. У Мій Бог, це Spiderrrrrrr.
06. У Це було насправді: Я повісила рулонну завісу, і з боку кута я не міг розбити стіни - добре, відмерлого бетону. А прозорий чохол на гіпсову завісу не буде проводитися, особливо якщо її витягти. І вирішив зробити просту конструкцію - закріпити додатковий акцент, і повісити його на «в'язках» закріплених на древньому купелі. Ну, природно, це знедобилося, якось вписався в інтер'єр. як результат, за допомогою моєї хворої уяви, таке диво народилася.
07. і трохи фотошопу) З.І. Міну вбитиме мене ввечері, коли павук виглядає на ній з такими очима з стелі;
Приємний вигляд!
Джерело: