Emotional вибухові будильники

Blogger dee-troy пише:

Це кілька годин. Я думаю, що це було дуже красиво.

А ідея народилася вчора, коли сміття з балкона raked і викопати пакет, в якому кладуть картонні труби, які залишаються з рулонів паперових рушників. Улітку, коли я редизайнував вікна, я забув кинути цю сумку. Це не так, що вони в руках і ... Ось ми йдемо.
5 зображень

Якщо ви хочете повторити – вам буде потрібно всі речі, які знаходяться в будинку будь-якої людини: три картонні труби паперових рушників, один дріт з перерізом 2 мм приблизно (отримується форма), пара шнеків з 4 гайки, шматочок картону, щоб зробити дно наших чекерів, трохи чорного стрічки і, найголовніше, годинник.

Перший активний крок на аркуші картону обведіть труби для того, щоб отримати дни і чохли. В ідеалі не робити точно - при натисканні нерівності будуть затискані стінками труб.
Потім ріжемо раунди, в два з них в центрі робимо отвори для двох шурупів. Ви можете вставити гвинти, щоб перевірити, що все ОК, але потім вийняти його, тому що ми все ще фарбуємо його.

Пофарбувати труби з кришками червоний. І трохи посилити почуття торжества, за допомогою принтера, паперового ножа і деяких матері ми робимо трафарет з трьома магічними літерами, про які AC-DC sang – TNT.
Поки фарба висихає, візьміть нашу проводку і обмочуючи її на олівці або іншому об'єкті циліндричної форми ми отримуємо милі локони.

Як тільки все висохне, вставте дни і покриває в труби, можна злегка закріпити з високотемпературним клеєм, але не обов'язково - з гарним натисканням, все тримається самостійно. Ми закріплюємо скотчем - в кращих традиціях Голлівудського кіно і брелоку до наших шурупів.

Один трюк - в чекері, який нижчий на протилежній стороні годинника, буде добре покласти або приклеїти щось важке, що буде балансувати годинник на передній, або наша піраміда буде прагнути перевернутися.

Mine працює за допомогою USB, ви можете приклеїти в світлі, ви можете використовувати звичайний адаптер для мережі.

І, так, дроти однакові, червоний. Я поцікавився у всіх фільмах по сапперу з вибором. Нормальний маніак не повинен залишити вибір. «База Бази, яка повинна різати – червоний або червоний?» ? ?

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное