675
Один день в житті пластичного хірурга
Тут буде 29 фото, трохи настоянки.
1,1 км Я вирішив поговорити про мій робочий день. Я живу і працюю в Москві, моє ім'я - Олександр, пластичний хірург за фахом. Для тих, хто цікавиться тим, як працює хірург, будь ласка. Будь ласка, не судіть про деякі фотографії. Дуже дивний, будь ласка, не дивуйся! День на запитання 26 вересня 2011 р.
2,2 км
Як завжди робочий день починається з лазні і бриття на обличчі. Іноді це навіть приємна і навігація перед виїздом.
905280р.
Спочатку потрібно годувати улюблену кішку, а потім їсти себе. В іншому випадку вона не дасть їжі на сумний мангал, в якому вся границя сімейства кішок занурилася.
5. Умань У прохолодних осінньих вуличках звучать легкий сніданок і павуна.
6. Жнівень
7. Про нас
р.
8. У В осені Москва особливо добре.
р.
9. Навігація Ось я на роботі... Безпека суворо охороняється.
10. Я працюю близько 9:00, дівчата з реєстру вже о 8:00.
11. Мій маленький офіс. Тут я спілкуюся з хворими, працюю з медичними записами, думають та ін.
12. Один з моїх хірургічних педагогів (Вальерія Новохатко) сказав: «Саша, пам'ятаєте, робочий день слід починати з чашки хорошої кави. й
84358818
13.00 р. Коротка зустріч з пацієнтом. Щоранку необхідно підготуватися до роботи.
14. Нерсингова станція в лікарні.
15.00 р. Головне місце в клініці хірурга - операційна кімната. Робота тут.
16.00 р. Сьогодні я повинен зробити акуратний живіт з великого живота. Оздоблення розмітки. Продовжити роботу.
17.00 р. По-перше, коротка талія.
18 років далі... Я не можу показати занадто багато червоного.
19.00 р. Ось більш обережна картина. Все, що ви бачите, це додаткова частина вашого тіла. Перегляд ваги та харчування...
20. Робота над. Це акуратна мумія.
21. Після обіду, вдень, огляди, заправки, консультації починаються.
22. Короткий медичний запис.
23.
24.
25. Хворий приготує до хірургії грудної хвороби. Передопераційна експертиза УЗД грудей.
, Україна
26. Ще один бандаж. Рекомендації пацієнта. Тоді є просто «паперова робота».
27. Ось близько 21:00. Час йти додому...
р.
28. Діннер.
29. Місто йде в ліжко і я з ним.
Стовпи тут - odin-moy-den.livejournal.com/452756.html
Габаритний зображення
Джерело:
1,1 км Я вирішив поговорити про мій робочий день. Я живу і працюю в Москві, моє ім'я - Олександр, пластичний хірург за фахом. Для тих, хто цікавиться тим, як працює хірург, будь ласка. Будь ласка, не судіть про деякі фотографії. Дуже дивний, будь ласка, не дивуйся! День на запитання 26 вересня 2011 р.
2,2 км
Як завжди робочий день починається з лазні і бриття на обличчі. Іноді це навіть приємна і навігація перед виїздом.
905280р.
Спочатку потрібно годувати улюблену кішку, а потім їсти себе. В іншому випадку вона не дасть їжі на сумний мангал, в якому вся границя сімейства кішок занурилася.
5. Умань У прохолодних осінньих вуличках звучать легкий сніданок і павуна.
6. Жнівень
7. Про нас
р.
8. У В осені Москва особливо добре.
р.
9. Навігація Ось я на роботі... Безпека суворо охороняється.
10. Я працюю близько 9:00, дівчата з реєстру вже о 8:00.
11. Мій маленький офіс. Тут я спілкуюся з хворими, працюю з медичними записами, думають та ін.
12. Один з моїх хірургічних педагогів (Вальерія Новохатко) сказав: «Саша, пам'ятаєте, робочий день слід починати з чашки хорошої кави. й
84358818
13.00 р. Коротка зустріч з пацієнтом. Щоранку необхідно підготуватися до роботи.
14. Нерсингова станція в лікарні.
15.00 р. Головне місце в клініці хірурга - операційна кімната. Робота тут.
16.00 р. Сьогодні я повинен зробити акуратний живіт з великого живота. Оздоблення розмітки. Продовжити роботу.
17.00 р. По-перше, коротка талія.
18 років далі... Я не можу показати занадто багато червоного.
19.00 р. Ось більш обережна картина. Все, що ви бачите, це додаткова частина вашого тіла. Перегляд ваги та харчування...
20. Робота над. Це акуратна мумія.
21. Після обіду, вдень, огляди, заправки, консультації починаються.
22. Короткий медичний запис.
23.
24.
25. Хворий приготує до хірургії грудної хвороби. Передопераційна експертиза УЗД грудей.
, Україна
26. Ще один бандаж. Рекомендації пацієнта. Тоді є просто «паперова робота».
27. Ось близько 21:00. Час йти додому...
р.
28. Діннер.
29. Місто йде в ліжко і я з ним.
Стовпи тут - odin-moy-den.livejournal.com/452756.html
Габаритний зображення
Джерело: