Вікно для зовнішнього простору

Blogger abra-akbar пише:
Так я збираю свою силу, покладаю всіх термінових і неоднорідних речей, і вибрав деякі фотографії, щоб розповісти вам про унікальний предмет вікна, який я побував в кінці вересня.

"Віндов" - оптично-електронний комплекс управління простором. Розташований в 9 км від міста Нюрк (Тайкістан) на висоті 2216 метрів над рівнем моря. Будівельна ділянка була обрана в 70-х роках минулого століття завдяки властивостям атмосфери (транспортності і стабільності) і кількості чистого нічного часу (більше 1500 годин на рік) - в колишньому СРСР ділянки з аналогічними показниками все ще знаходяться тільки на Кавказі, але комплекс Nurek розташований набагато на південь і дозволяє захопити більше об'єктів.
Комплекс належить російським космічним силам, який працює нормально з 1999 року.
"Window" дозволяє виявляти, розпізнати та розрахувати орбіти об'єктів простору в автоматичному режимі на висотах від 2000 до 40 000 км і розмір більше одного метра. Принцип роботи простий – об’єкти простору виявляються сонячними променями, які відображаються. Простірне спостереження відбувається виключно вночі: як вже відомі, так і нововідкриті предмети. В цілому каталог комплексу містить 9000 відомих об'єктів простору.
32 зображень

По дорозі до комплексу не було ремонтовано протягом багатьох років, але за словами командира військової частини наступного року гроші за її капітальний ремонт вже прокладено в усіх бюджетах. На виході з звичайної дороги в сторону комплексу встановлюється попередження російською та та таджицькою мовами.

Габаритний зображення

Весь комплекс не вписався в мій каркас, але в частинах можна побачити основну. Поблизу – Центр командно-комп’ютерних послуг.

Системи космічних комунікацій.

154062.

...

Як в будь-якій військовій одиниці, багато уваги приділяється дизайну та візуальної агітації. :- Це висить над входом в командний центр.

, Україна

Доми точно є оптично-електронні комплекси зондування простору у закритій формі. Вони не працюють протягом дня і закриваються.

Габаритний зображення

Вид з вертольота на гідроелектричному водосховищі Нюрк.

І це погляд на дачу Президента Таджикистану Емомалі Рахмон

На цих екранах під час роботи комплексу відображаються всі вхідні дані. Вдень, звичайно, екрани вимкнено.

11 липня 2009 року командувачем космічних військ Російської Федерації.

У зв'язку з відступним характером роботи на командному пошті офіцери мають можливість їздити на тренажері і використовувати мотузку. :- Не залишаючи місця.

, Україна

У зв'язку з тим, що обов'язок на об'єкті щоденно - військовий з'їсть негайно.

14.

На території також є будівлі, крім командно-комп'ютерного центру, вони також мають агітацію. :-

Деякі предмети мають свої імена. Це названо після м. Ногінськ у Московській області (попередньореволюційне ім'я - Богородськ) через те, що військова частина має відмінні зв'язки з містом і дітьми військового навчання в школі, яке офіційно є осередком однієї з шкіл Ногіна в Наурку.

По суті, в «Годі» і пішов подивитися те, що і як. За деякий час купол був навіть відкритим, щоб ви могли стріляти з різних сторін.

Проста система зрозуміла будь-якій нормальній людині з вищою технічною освітою.

1943.23 р.

Насправді телескоп обертається в декількох площинах.

20.

21.

Це найближчий об'єкт, який проходить технічне обслуговування.

Я пішов там, щоб взяти картину «Году» з боку.

р.

24.

Тут можна побачити стенд з інформацією про ТТС оптично-електронної станції - написав про них трохи вище.

Вид з тапочки до частини комплексу.

Склад огорожі з напругою.

Але це те, що комплекс «Віндов» схожий на дачу Президента Таджикистану.

р.

Якщо ви подивитеся уважно, то це фото показує занедбані бараки, в яких ведуться конкриптові солдати, які подаються на об'єкті, жили до середини 90-х років. Після того, як цивільна війна в Таджикистані, коли присутність на об’єкті була зведена до мінімуму, і перехід на поповнення контракту, вони перестали бути необхідними і знаходяться в дезоляції. Виконавці з родинами проживають в сервісних квартирах на території агрегату в м.Нюрк. Несімейні люди знаходяться в двох кімнатах. Вони не ходять до бараків, тому що є так багато отруйних змій.

На території агрегату в Нуреку я не займав багато картинок, бо частина не відрізняється від більшості військових частин, де я був останній рік. Насправді, є різниця. Клуб був побудований військовим з додатковими
І це церква, яку забрав військ. Не існує священика в підрозділі (хоча вже виділено кадровий підрозділ), служба проводить священик з російської військової бази.

р.

31.

У готелі є місце для спорту (тільки під вікнами готелю, де я провів ніч). Вранці я знаходився шумом і шукаю вікно я знайшов велику кількість офіцерів, які витягали, скеляючи прес і т.д. Для права є баскетбольні і волейболські суди.

В цілому, завдяки цьому комплексі російські військові та цивільні лідери знають практично все про об'єкти, що літають надземою, і будь-який новий об'єкт виявлений і виділяється в найкоротші терміни. І не остання роль в цьому грає не телескопами, але люди, які служать в частині.
Я хотів би висловити свою особливу подяку за участь в командирі підрозділу, полковнику Дмитра Батарагіну та заступника командира підрозділу з навчальної роботи, полковнику Володимиру Самойлову, за час вони дав мені.

Джерело: